Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Одличен пас на Хендерсон и гол на Стерлинг.
Само штета за Балотели си еба мајката со утињање, смешкањето на Роџерс во позадина бесценето :LOL:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Одбранана катастрофа!!! Ловрен еден беспрекорен потег, еден катастрофа вредна гол примен :S :S

D

Deleted member 70912

Гостин
Одбраната не е на ниво денеска, многу погрешни додавања направија и неколку киксови на Ловрен/Сако, али како и да е водиме 3:0 :icon_mrgr:

Морено :drk:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Da be....da ne izsebici Sterling na dva pati i da vlezese bar edna na Balo, ke bese rapeeeeeeeeee!!! Vaka e samo slatko ebenje i guzenje :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Srekja pobedivme....ne za drugo, ima intl pauza...velam srekja deka samo sto zavrsi, ojdov na kafe, naletav na B.C.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Малку да ја консолидираме одбраната и супер сме. Инаку, се гледа колку е подобро кога на клупата имаш исто така квалитетни играчи како и во првиот тим, би сакал да го видам Марковиќ во првиот тим на наредниот натпревар.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.175
Добри сме добри сме само треба уште малку да се наштимаме. @Divider :pos: ти не си нормален. Да ми се среди компјутеров ќе ти изнамавам лајкови :coffee:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
хеј ме немаше од дамна да пишам, иако пост не сум испуштил да прочитам.

да си го кажам своето :)
искрено не очекував да ги тепаме тотнам, особено не вака.
има според мене неколку позитивни и една според мене негативна забелешка.
марио изгледа супер, очигледно добро тактички припремен и послушен, покриваше позади. шо е рамно на скандал.
јак е како бик, нема да го замени суарез, ама мислам дека ке има страшен придонес.
роберто морено, ќе биде легенда на ливерпуп. е тоа е фудбалер.

многу се плашам од ловрен.само трета утакмица а веќе имам нови бели влакна од него. миниум 15 грешки имаше само оваа утакмица. комбинација ми е од игор митревски и гоце седловски. ќе страдаме од него. скапо е платен, преплатен, што значи ќе игра, а ќе страдаме. грешка голема е според мене. може некој ќе се сложи, некој не, времето ќе покаже.

за посветеноста на хендерсон само капата доле. нема тренер што не би посакал играч со неговиот ворк-етик.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Делумно се согласувам. Мислам дека му треба маааааалку повеќе време на оврен да се скраси. Не барам алиби, во право си, прави грешки ама нема уште од сега да го судам.
Иначе, Роџерс е луд :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
И јас да си кажам.

Значи одлично од сите неможам да издвојам најслаб денеска. 0-3 победа и чиста мрежа значи дека нема потреба да се мрчи.
Стерлинг најдобар наш играч дефинитивно.

Едино што можам да најдам некоја мана е Стариџ кој некако не ми е фокусиран на тимот туку на тоа да даде гол он лично. Језда направи пас до Хендо што донесе гол али сепак во 3-4 наврати проба да солира место да изигра тимски.

Бало беше супер, се гледа дека ќе донесе свежина и сила во нападот. Само ова коментариве на Роџерс за Бало мислам дека не се ок . Се гледа дека Бало е мирен и слуша, немора Роџо да изиграва дека е строгоча вака јавно. Да не има контра ефект.

Ќе ги цитирам АрМакедон, ПОСЛЕ НАС,ПОТОП :D

Kajgana Shop

На врв Bottom