Како мислиш дека ќе ги продадеме во 10 сати Лукас, Џонсон и Ален, кога нема понуди за нив (освен за Лукас можно е Наполи да е заинтересиран)? И уште побитно, ако ги шитнеме Лукас и Ален, кој ќе биде бек ап на Џерард и Хендо?Koates ne mora, ama Borini i Assaidi gitla!!
I Glen i Lukas i Alen...
pa...na poklon ke gi dademe. A za bekap, za koj kur Chan go zemavme? Lalana? De..ke se najde nekoj posaglam od dvAjcava.Како мислиш дека ќе ги продадеме во 10 сати Лукас, Џонсон и Ален, кога нема понуди за нив (освен за Лукас можно е Наполи да е заинтересиран)? И уште побитно, ако ги шитнеме Лукас и Ален, кој ќе биде бек ап на Џерард и Хендо?
Dosta ma pa ti. Sea gleas deka barame nacin da go okacime, ti sea najde da ni rusis filmokj. Glej si Burnley tamuЏонсон има голема плата, веќе во години си влага, никаква форма, тешко да го дадете негде за два дена и да запнете.
Освен ако не му раскинат договор и не го пуштат како фри. Иначе и да дојде понуда нема да биде пуштен не зошто вреди да остане во тимот туку зошто таму ги имаме Флано и Манкиљо и ќе го чува Џонсон до крај (уште една година) само поради искуството.Џонсон има голема плата, веќе во години си влага, никаква форма, тешко да го дадете негде за два дена и да запнете.
Jebes iskustvo koga od kaj nego duva(se) i ke duva promaja...I Kolo ima iskustvo, pa pak e jajara da mu ebem zivot da mu ebem.Освен ако не му раскинат договор и не го пуштат како фри. Иначе и да дојде понуда нема да биде пуштен не зошто вреди да остане во тимот туку зошто таму ги имаме Флано и Манкиљо и ќе го чува Џонсон до крај (уште една година) само поради искуството.
Па поради искуството ќе остане Коло а пример ќе си оди Себа. Тоа сакам да кажам.Jebes iskustvo koga od kaj nego duva(se) i ke duva promaja...I Kolo ima iskustvo, pa pak e jajara da mu ebem zivot da mu ebem.
Зошто полесно е деснак да игра со лева отколку левак со десна.Иако Ловрен е деснак, ме интересира зошто влада општо мислење дека 2ца леви централни дефанзивци не можат да играат заедно? Ако можат 2ца деснаци да играат, како што е случај во повеќето тимови на светот, тогаш не знам зошто ова би било проблем. Левак треба да биде само левиот стопер во формација со 3ца стопери.
Ne bi rekol. Ako e levak i znae so desna ubo, kako sto e isto ubo ako desnak znae so leva. Eve, jas pojako sutirav so desna, ama i levata ne mi bese za zalenje, posebno za precizni nafrluvanja ili penali i korneri. Toa koa ne igrav golman, koa igrav ofanziven lev bek ili levo krilo, sto bese ne taka cesto no se desavase.Зошто полесно е деснак да игра со лева отколку левак со десна.![]()
99% oд фудбалерите деснаци добро знаат да играат и со лева нога, додека тоа не е случај со леваците каде 1% од играчите леваци знаат добро да играат и со десна нога.Ne bi rekol. Ako e levak i znae so desna ubo, kako sto e isto ubo ako desnak znae so leva. Eve, jas pojako sutirav so desna, ama i levata ne mi bese za zalenje, posebno za precizni nafrluvanja ili penali i korneri. Toa koa ne igrav golman, koa igrav ofanziven lev bek ili levo krilo, sto bese ne taka cesto no se desavase.
Sea ic ne se sporeduvam so profi igraci ama koa veke mudroserueme i dramoserime da kazam i jas dumata si.
Nema pravilo osven toa deka 'Pool e najgolemiot klub na svetot!!!
Ajt, ush malu pa Boni!!
Gazime i guzime!!
YNWA!!
Најголем дел од луѓето се деснаци. И уште од младински школи кога има по некој левак, тој си игра на лева страна од одбрана и ништо друго. Кај деснаците е друга ситуацијата. Често се случува да мора да играат двајца деснаци во одбрана, па сакале-нејќеле, од најмали години мора да научат да играат на двете страни. Не дека не може двајца леваци, ама многу повеќе време би се изгубило за адаптација.Иако Ловрен е деснак, ме интересира зошто влада општо мислење дека 2ца леви централни дефанзивци не можат да играат заедно? Ако можат 2ца деснаци да играат, како што е случај во повеќето тимови на светот, тогаш не знам зошто ова би било проблем. Левак треба да биде само левиот стопер во формација со 3ца стопери.