Добри,добри беа вчера повекето,ама добри далеку од одлични,што вика Розенберг треба уште малку штимање и ке биде супер...Одбраната стандард шашава,Ален добар но да набие повеке утакмици Чан мислам дека ке биде не заменлив на таа позиција.За Хендо немам зборови,го обожавам играчот ке биде дечкото легенда на Ливерпул и најверојатно капитен,само да не го ебат повреди.Морено супер и ке биде уште подобар втора утакмица,а веке покажува каков играч е.Манкиљо ме подсека на Хендо кога дојде кога беше изгубен па после се среди,е разликата е тоа што врз Хендо имаше голем притисок од цената итн,а додека со Манкиљо е друга приказна малку е збркан ама сепак си ја врши работата и многу сум убеден дека ке биде од него играч..Нападот добар немам лош збор.Стрелинг злато дете сепак многу млад за да пагаме во транс дали ке остане во пул,дали ке биде легенда итн...Време ке покаже дали ке стане класа или ке се шекне па ке да прави глупости...Сега за сега е супер..Стариџ се труди и нормално да шутира на гол,да солира тоа му е работа..Балотели сега за сега не покажа ништо,може да се прослави ама ај...Маркович се гледа дека ке биде страшен само и на него како на Чан му треба повеке минутажа..И може многу овде ке сакат да ме распнат,но играта без Кутињо мене многу повеке ми се допага.Не дека е лош играч ама пак и не е кој знае што па да се крстиме во него и да мора да ја игра секоја утакмица...Има добри потези и коа му иде му иде,ама тоа се е моментално не паметам да има изиграно цела утакмица на високо ниво.Ама ај и он е млад мислам дека ке стане класа,само и него да не го фати барса-реал синдромот..