Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Шкртел утре викaaт немaлo дa игрa рaди пoвредaтa. Зaмисли игрa Кoлo местo Сaкo.Ај вaљдa не, a?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ne e ni BR tolku teskere da go stavi Kolo mesto Sakho

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sho bigjaa so Chelsea? Lani edvaj po gol davaa, osven so ArseAnal, sea pet na Everton, doduse primija tri, ama sepak....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Зашто 2 леви центархалфови малце потешко се спаруваат.
Да не се чудите ако стартува утре Туре.
Кој е лев? Ловрен? Ловрен е деснак со се тапија. А тоа што игра со лева е голем плус, ама во тим каде што има левак, тој без проблем би се снашол да игра десен. Можам утре по аватари, по лаптопи, по плазми да ви се кладам дека Сако ќе игра, ако е Шкртел повреден. :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.177
Абе многу ми е жал за Агер. Премногу у пичку материн :place: 29 години има ќе оди во никаква лига да игра иако му е матичен клуб и е дома сепак..... и таму нема многу да игра ќе се пензионира за кратко време. Штета, ама негова желба си е. Инаку каква лојалност. Легенда :cuc::cuc::cuc: Тешко ми паѓа неговото заминување. Исто како и Кајт и Кара иако последниов во пензија. Ајде и Кајт веќе остаре иако имаше уште фудбал во него. Ама Агер е 29 години, не ќе можам да го прежалам. Којзнај како ќе ни биди Џерард кога ќе се пензионира упм :place:. Како и да е, нека му е со среќа на Агер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кој е лев? Ловрен? Ловрен е деснак со се тапија. А тоа што игра со лева е голем плус, ама во тим каде што има левак, тој без проблем би се снашол да игра десен. Можам утре по аватари, по лаптопи, по плазми да ви се кладам дека Сако ќе игра, ако е Шкртел повреден. :D
Ја па се си мислев дека Ловрен е левак. :facepalm:[DOUBLEPOST=1409438908][/DOUBLEPOST]Абе нели го шитнавте Борини у Сандерленд?
Низ Италија се шпекулира дека ние сме заинтересирани за него. :D

Последно уредено од модератор:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.177
Ја па се си мислев дека Ловрен е левак. :facepalm:[DOUBLEPOST=1409438908][/DOUBLEPOST]Абе нели го шитнавте Борини у Сандерленд?
Низ Италија се шпекулира дека ние сме заинтересирани за него. :D
Уште не е шитнат не знам што се чека. Договорени се 14 милиони фунти не знам каде заглавиле можеби тој чека подобра понуда. Ќе видиме уште два дена има ебаго. И зошто уште Асаиди не е продаен? Гнидата Туре по се изгледа ќе остани :facepalm::гомце:[DOUBLEPOST=1409439503][/DOUBLEPOST]
Сите сте ок бе брат,се заебавам не знаев дека си толку осетлив :) Инаку од Кочани сум и не сум како скопјани да те чекам на камени,ке ти дојдам на широк сокак :cool:.
Инаку задоволен од ждрепката за ЛШ,само овие Базел ме плашат да не се измајмунат нешто...
Се заебавам бе не се секирај. На широк сокак ако дојдиш можиме само пиво да пиеме. За тепање нема место гужви се, плус плочките нешто се заебани можиме да се сопниме :coffee:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Any news za startni jedanajset?
Nesho nacuv deka Balo na klupa, Markec starter mesto Cou, Sakho i Lovren, Enrike i Mankiljo, Stivi, Hendo i Alen (o zosto Alen, a ne Çan) i Sterling i Sturr. Simon na gol jasno.
Imat vistina?

P. S. Vo Ohrid: ima ili nema? Mora da imat. Ne mojt da nemat, mojt da imat snemano!

O zosto ne gi zemavme Radamel i Rojs???

I taka...mrmorecot ja vitkase cokoladata

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Зашто 2 леви центархалфови малце потешко се спаруваат.
Да не се чудите ако стартува утре Туре.
Иако Ловрен е деснак, ме интересира зошто влада општо мислење дека 2ца леви централни дефанзивци не можат да играат заедно? Ако можат 2ца деснаци да играат, како што е случај во повеќето тимови на светот, тогаш не знам зошто ова би било проблем. Левак треба да биде само левиот стопер во формација со 3ца стопери.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шкртел изгледа нема да игра цел месец.

Денеска МОРА да ги шитнеме Борини и Асаиди, особено овие двајца, а пожелно е и Коатес.

Kajgana Shop

На врв Bottom