Ама добар е тимот кога ти велам. Не треба засилувања. Крила и немавме на оваа утакмица ( а и цела сезона немаме ) ама пак добро е. Што ќе ни се крила......јас да сум како Кени и газдите никој нема да купам.Со овие играчи ќе играм 5-6 сезониСрамоти, ме потсети на онаа утакмица со Стоук пред 2 сезони кога ни опнаа во 90+ гол за 1-1. Мразам кога ќе видам како губат нерви во последните минути. Не личи тоа на тим како нас, личи на тим како Фулам.
под итно ни треби замена за макси и кајт 5 утакмици по ред нишо не показветАма добар е тимот кога ти велам. Не треба засилувања. Крила и немавме на оваа утакмица ( а и цела сезона немаме ) ама пак добро е. Што ќе ни се крила......јас да сум како Кени и газдите никој нема да купам.Со овие играчи ќе играм 5-6 сезони
нека биде и 1 до 12 што е до мене.....ама сигурно е некоја "тактика"....за да ја намалат цената....а еве и реал...за Адебајор што дреме на клупа во Сити, Реал го зема на позајмица....а ако сакаат да го купат на лето треба да платат од 18 до 21 милион долари....и после, зошто бараат толку многу за Суарез.....епа бараат!!!Еве линк хајлајтс!
http://footytu.be/v1j3v
Добро е што во вакви моменти успеваме да врзиме 2 победи за ред, со тоа што наредната ја играме со Стоук, па така имаме шанси и до 3 во серија!
Некој горен напиша дека Кајт ништо не покажува во последно време.........затоа јас велам дека Пачеко мора да игра, и дека токму сега е моментот што треба да игра!
За левата страна подобро да си остане Макси и да се крстиме во него затоа што и нема кој друг да игра таму, освен Јованович .... а сите знаеме како игра тој!
Денес е 27 јануари.......трансфер нема......го нема ниту Суарез........... е стварно мразам коа се чека у 5 до 12 за да се донесе некој играч!:nenene:
Тоа баце треба луѓето што разбираат повеќе од нас да го увидат. Нашето не се рачуна не знаеме ништо ние.Ако од управата мислат дека се добри тогаш добри се.Ако управата мисли дека 7мо место е успех тогаш е успех. Кои сме ние да кажуваме што е добро а што лошо кога има попаметни луѓе од нас?!под итно ни треби замена за макси и кајт 5 утакмици по ред нишо не показвет
Еве линк хајлајтс!
http://footytu.be/v1j3v
Добро е што во вакви моменти успеваме да врзиме 2 победи за ред, со тоа што наредната ја играме со Стоук, па така имаме шанси и до 3 во серија!
Некој горен напиша дека Кајт ништо не покажува во последно време.........затоа јас велам дека Пачеко мора да игра, и дека токму сега е моментот што треба да игра!
За левата страна подобро да си остане Макси и да се крстиме во него затоа што и нема кој друг да игра таму, освен Јованович .... а сите знаеме како игра тој!
Денес е 27 јануари.......трансфер нема......го нема ниту Суарез........... е стварно мразам коа се чека у 5 до 12 за да се донесе некој играч!:nenene:
Суарез не го тркалаат ни 0,1 % . Ајакс сака пари ние сакаме поефтино и тоа е тоа. Нив не им е проблем ќе си почекаат до на лето сигурно ќе се најдат будали како Реал и Сити ќе фрлат 40 милиони и крај. Ако во меѓувреме нашиве не изненадатСуарез сака кај нас да дојде во Маскерано-стил.
Скај Спортс вели Фулам е во преговори за Кончески... добра зделка би била неговата продажба нити ние аир видовме од него нити тој од нас....
ќе биде позајмица...зошто ако е трансфер нема да има право да игра до крај на сезона!!! ќе се смета како трансфер во трет клуб (иако е истиот од кој што дојде во Ливерпул) а тоа ФА не го дозволува, три клуба во една сезонаСкај Спортс вели Фулам е во преговори за Кончески... добра зделка би била неговата продажба нити ние аир видовме од него нити тој од нас....