Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Нели на спортклуб плус требаше да ја даваат директно Ливерпул - Фулам, сега гледам Наполи - Интер ќе биде пренос...што е работава

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Таман си викав ќе ја доплатам оваа на МаксТв програмава, ама ако не го даваат Ливерпул вака нема шанси да ја зеам...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Лично јас преферирам никој да не дојде него ли да се плиснат 12 милки за Лачина Траоре, како што има некои информации. Денеска е 26 јануари, мене лично неми се верува во последни два дена нешто да се реализира од трансфериве. сите информации содржат збор НАВОДНО. Епа да ги носма јас наводно и ...се знае шо да им праам таму.
Вечер очекувам тесна победа 2-1.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
смирете се бре се испотепавте што ви стана, бебелчо е за 8 милиони со зависност од бонуси плус до 10 така мислам, и ќе има ли некој паметен да го испука со сета сила у фаца (барем со топка) тоа ѓубре од тренер ФЕРГУСОН мора ли за се да јаде гомна минатата недела вели адам ќе згреши ако замине во ливерпул сега па вика најмалку 10 милиони дека вреди и нека мавнат две бомби нашиве по 20 милиони (суарез и јанг)да му се врти паметот на ферги малце оти денар нема видено од играчите што ги продаде у годините наназад, ќе го видиме за година две кога пола тим ќе му се пензионира, а ќе треба замена да бара тогаш дали ќе вика вреди најмалку 10 копиле одвратно.........и воа трансвериве историски станаа 1 месец ќе ги молиме ајакс божем господ се , поарно некој шпанец шпиц да донесат барем повеќе би соработувал и би му местел на торо одколку некој друг

Грешка си за Ферги дека нема видено денар....Прочитај кај сакаш и ќе видиш дека он има трансфер лимит до 100 миљони.Ги има уше тие пари од продажбата на Роналдо и плус од газдите.Моментално,он купува млади играчи и ги пушта со поискусните а ги има мн за да се влкопат.Тоа ни треба на нас и тоа го праат газдите.Вложување во млади играчи.Затоа може и да не видиме играч зимово,за лето да се земат и да се види шо и како.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
dajte edna prespektiva za natprevarot .. nemozam da go gledam :(
dali napagame ? pousen kako igra ?? i dali imavme dobri sansi ??

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
дали имате приметено колку е слаб оваа сезона Кајт? И зашто после маестралната партија против Вулверхемптон Лукас е на клупа а Поулсен во игра?
Мислам дека е редно време, особено доколку не се купи некој нов играч да се стават на клупа малце Макси и Кајт а на нивно место да дојдат Џерард десно и КОл лево Меирелеш Лукас и Поулсен/Спиринг си се таман за во средина.
Првото полувреме со Фулам не ме задоволува, не можат да држат исто темпо цело полувреме а одрбаната на двапати како ја претрчаа ко мали деца. И дајте конечно Џо Кол иПачеко да добијат шанса, секако нема што да загубиме, барем младиве да добијат на искуство.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И јас сакам да ги видам Кол и Пачеко. Исто и приметив дека на Џонсон многу му е незгодно на лева нога по таа страна. Само бара начин да ја префрли топката на другата нога. Дадовме и регуларен гол ама тој ќоравиот линиски судија дигна знаме. Каде е сеа фуфата кога ти треба:salut:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
дали имате приметено колку е слаб оваа сезона Кајт? И зашто после маестралната партија против Вулверхемптон Лукас е на клупа а Поулсен во игра?
Мислам дека е редно време, особено доколку не се купи некој нов играч да се стават на клупа малце Макси и Кајт а на нивно место да дојдат Џерард десно и КОл лево Меирелеш Лукас и Поулсен/Спиринг си се таман за во средина.
Првото полувреме со Фулам не ме задоволува, не можат да држат исто темпо цело полувреме а одрбаната на двапати како ја претрчаа ко мали деца. И дајте конечно Џо Кол иПачеко да добијат шанса, секако нема што да загубиме, барем младиве да добијат на искуство.
Лукас добил мала повреда, затоа е на клупа. А башка Пулсен е супер овој натпревар, како и претходниот. Ама Меирелеш е царот на теренот повторно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Јас така така ама и не гледав уште потешко е ако не гледаш цел натпревар

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Срамоти, ме потсети на онаа утакмица со Стоук пред 2 сезони кога ни опнаа во 90+ гол за 1-1. Мразам кога ќе видам како губат нерви во последните минути. Не личи тоа на тим како нас, личи на тим како Фулам.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Шанса за 3 во серија со Стоук на домашен следно коло. После мислам иде готување кај Челзи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom