Друшкане ливерпулски, прими извинување ако се навреди. Но, не требаше. Коментарот мој беше општ, не кон тебе. Јас немам намера да навредувам членови, а уште помалку фанови на Ливерпул.
Но, штом веќе ми се обрати мене, ќе ти реплицирам.
Да, твое е како чувствуваш и што мислиш. Ако сметаш дека треба да го омаловажуваш Киргијакос, прави го тоа. НЕма да ти речат ни браво, ни уа. Ако си задоволен од тоа, ОК е.
Второ, ако сакаш да те оставиме тебе да мислиш и да правиш што сакаш, тогаш и ти остави ги другите ...
Поздрав и ... се надевам дека ќе го промениш мислењето за Киргијакос.
Извини вака што за тебе се фатив ама од вакви изјави ми се лоши. Ова што го напиша е чиста глупост.Ако некој навивач на Ливерпул го исвиркувал Киргијакос тогаш слободно можи да си се фрли од највисоката тераса шо можи да ја најди или да не навива веќе за Ливерпул(ако воопшто може да се каже дека таков чоек е навивач).
Во право си можи претерав малку со цитираната изјава......извинете ако се навреди некој, сепак не сум јас тој шо треба да суди за тоа кој колкав навивач е. Мое мислење е дека не смее да се осудува цела нација врз основа на еден човек и не смее да се осудува еден човек врз основа на целата нација.Извини вака што за тебе се фатив ама од вакви изјави ми се лоши. Ова што го напиша е чиста глупост.
И јас бев вчера присутен на градски, бев зафатен со апаратот скоро цело време (го фатив вториот гол на видео!) и не го свиркав гркот. Ама па се смеев колку што ме држеше душата.
И дајте, како прво дискусијава е непотребна, како второ 88% од вас (вклучувајќи ме и мене) се отепавме пцуејќи лани ова време кога Бенитез го зема Киргијакос. Немојте сега да се правите сите она што не сте. Го поштујем the Carpenter што вака искрено си зборува. А сите вие што вчера свиркавте и се смеевте како мене на сметка на гркот можете само да се срамите што се маскирате вака. Искажете се и овде, не се срамете никој не ви суди. И јас не го сакам ич, ама баш ич Киргијакос, баш затоа што е Грк, и боли ме К*урац што другите мислат. И покрај тоа сум поголем симпатизер на Ливерпул од многу други овде. Тоа се лични чуства и мислења, секој има право да си го искаже тоа.
Да не се разбереме погрешно, ве разбирам сите што навистина се згрозувате од вакви нацистички ставови, но повеќе ме нервираат тие што вчера правеа едно а сега демек ќе мачкаме очи и ќе се правиме поштени.
Е да, за такви дискусии и е наменет форумов.Пробав во еден од моите претходни постови да почниме разговор за играта вчера барем да кажат искуства тие шо беа на стадион, да кажат зошто Аквилани не сакаше да го мрдни газот, зошто Спиринг не знаеше кај се наоѓа, зошто на Јованович му се плеткаја нозете..... ама ете ние се фативме за гркот.