Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Мал е бројот на навивачи на Работнички тоа го потенцирав погоре така да немаше навивање.Да беше Вардар ќе беше друга приказна.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Значи накратко......сите што мислите дека гркот не требало да биде исвиркуван ....сте во право...the carpenter и остали.....нема т.е не можам на сите да ви дадам зеленко што со мислењата си го заслуживте......и до the carpenter.....брат за тоа што си го направил треба да ти дадат медал ....озбилно!!!!! И да ви кажам не ми е криво што не појдов......беше премногу лежерна утакмица и Ливерпул рутински си ја одработи....и браво за Нгог...само нека продолжи така.....а за сите што се правеа патриоти...видовме доволно....само се изглупираа и си ја покажаа културата....и реков едно 1546454646 пати....таму беа или да го поддржат Ливерпул или да навиваат против него(или па да го свиркаат гркот)....а да навиваат за Работнички....тоа го правеа само нивните фанови

--- надополнето ---

И што беа оние мајмунски пози од некои навивачи???? Поради Нгог и Амо????? Па навистина треба да ни забранат да играме фудбал

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,11959_6286166,00.html

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Друшкане ливерпулски, прими извинување ако се навреди. Но, не требаше. Коментарот мој беше општ, не кон тебе. Јас немам намера да навредувам членови, а уште помалку фанови на Ливерпул.

Но, штом веќе ми се обрати мене, ќе ти реплицирам.
Да, твое е како чувствуваш и што мислиш. Ако сметаш дека треба да го омаловажуваш Киргијакос, прави го тоа. НЕма да ти речат ни браво, ни уа. Ако си задоволен од тоа, ОК е.
Второ, ако сакаш да те оставиме тебе да мислиш и да правиш што сакаш, тогаш и ти остави ги другите ...

Поздрав и ... се надевам дека ќе го промениш мислењето за Киргијакос.

Јас не сум му сугерирал никому заради тоа што го подржуваат ова или се против ова.
Пеја го напиша постот потоа ти реплицираше, јас се пронајдов таму!

ПС. Мислењето во врска со Грк или Грција не променувам, тие/тој за мене секогаш ке бидат најдолното од рангот на човечкиот фактор!...Поздрав

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
како не вие срам бе немакедонци едни срам да вие вчера со толкава радост бев да го гледам ливерпул ама се беше тапа и ако небеше гркот верувајте ми дека ќе немаше публика уште по првите 45 минути.. иако навивам за ливерпул и го сакам повеќе од се друго верувајте ми дека гркот неможе никогаш да го засакам па макар да стане како џерард ....вие не сте македонци бре вие сте предавници ..... и тие јенките планираат да го продаваат клубот или само ни ги мачкаат очите

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако некој навивач на Ливерпул го исвиркувал Киргијакос тогаш слободно можи да си се фрли од највисоката тераса шо можи да ја најди или да не навива веќе за Ливерпул(ако воопшто може да се каже дека таков чоек е навивач).
Извини вака што за тебе се фатив ама од вакви изјави ми се лоши. Ова што го напиша е чиста глупост.
И јас бев вчера присутен на градски, бев зафатен со апаратот скоро цело време (го фатив вториот гол на видео!) и не го свиркав гркот. Ама па се смеев колку што ме држеше душата.
И дајте, како прво дискусијава е непотребна, како второ 88% од вас (вклучувајќи ме и мене) се отепавме пцуејќи лани ова време кога Бенитез го зема Киргијакос. Немојте сега да се правите сите она што не сте. Го поштујем the Carpenter што вака искрено си зборува. А сите вие што вчера свиркавте и се смеевте како мене на сметка на гркот можете само да се срамите што се маскирате вака. Искажете се и овде, не се срамете никој не ви суди. И јас не го сакам ич, ама баш ич Киргијакос, баш затоа што е Грк, и боли ме К*урац што другите мислат. И покрај тоа сум поголем симпатизер на Ливерпул од многу други овде. Тоа се лични чуства и мислења, секој има право да си го искаже тоа.
Да не се разбереме погрешно, ве разбирам сите што навистина се згрозувате од вакви нацистички ставови, но повеќе ме нервираат тие што вчера правеа едно а сега демек ќе мачкаме очи и ќе се правиме поштени.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Извини вака што за тебе се фатив ама од вакви изјави ми се лоши. Ова што го напиша е чиста глупост.
И јас бев вчера присутен на градски, бев зафатен со апаратот скоро цело време (го фатив вториот гол на видео!) и не го свиркав гркот. Ама па се смеев колку што ме држеше душата.
И дајте, како прво дискусијава е непотребна, како второ 88% од вас (вклучувајќи ме и мене) се отепавме пцуејќи лани ова време кога Бенитез го зема Киргијакос. Немојте сега да се правите сите она што не сте. Го поштујем the Carpenter што вака искрено си зборува. А сите вие што вчера свиркавте и се смеевте како мене на сметка на гркот можете само да се срамите што се маскирате вака. Искажете се и овде, не се срамете никој не ви суди. И јас не го сакам ич, ама баш ич Киргијакос, баш затоа што е Грк, и боли ме К*урац што другите мислат. И покрај тоа сум поголем симпатизер на Ливерпул од многу други овде. Тоа се лични чуства и мислења, секој има право да си го искаже тоа.
Да не се разбереме погрешно, ве разбирам сите што навистина се згрозувате од вакви нацистички ставови, но повеќе ме нервираат тие што вчера правеа едно а сега демек ќе мачкаме очи и ќе се правиме поштени.
Во право си можи претерав малку со цитираната изјава......извинете ако се навреди некој, сепак не сум јас тој шо треба да суди за тоа кој колкав навивач е. Мое мислење е дека не смее да се осудува цела нација врз основа на еден човек и не смее да се осудува еден човек врз основа на целата нација.
Пробав во еден од моите претходни постови да почниме разговор за играта вчера барем да кажат искуства тие шо беа на стадион, да кажат зошто Аквилани не сакаше да го мрдни газот, зошто Спиринг не знаеше кај се наоѓа, зошто на Јованович му се плеткаја нозете..... ама ете ние се фативме за гркот.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Пробав во еден од моите претходни постови да почниме разговор за играта вчера барем да кажат искуства тие шо беа на стадион, да кажат зошто Аквилани не сакаше да го мрдни газот, зошто Спиринг не знаеше кај се наоѓа, зошто на Јованович му се плеткаја нозете..... ама ете ние се фативме за гркот.
Е да, за такви дискусии и е наменет форумов.
Искрено кажано, не би коментирал за играта на Ливерпул вчера. Нема основа да се коментира за играта кога играа со слаба екипа (немојте сега демек не сум патриот и сл.) како Работнички изиграна во стил на пријателска утакмица. Јованович навистина слабо, Амоо ме изненади ама пак ќе речам играше против одбраната на Работнички. Она што сакам да го видам е натпреварот во недела против Менхенгладбах, во која Хоџсон најави дека ќе го игра Џо Кол за прв пат, но исто и Карагер, Џерард, Џонсон итн. Тука сакам да видам како ќе се разврзе играта и да добиеме една слика на нов Ливерпул.

T

the Carpenter

Гостин
Играта веќе добива лик на она што треба да биде. Можеби се однесуваа како не тренинг, но веќе е јасно. Лиерпул ќе игра многу поинаку од времето на рафа. Брзи и прецизни подавања по земја. Брзо движење и откривање на играчите. Офанзивно. Ми се свиѓа.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Да бидам искрен проклето ми се допаѓа ваква игра.....на резултат.....нешто како Холандија и Бразил на светското....да се постигне гол а потоа да се чува резултатот.....не со класично катанаџо или бункер...туку со онаква не/игра.......и секој ден сакам да прашам ама стално заборавам.....што е со Немет???? Повреден е или е на трансфер листа?????

--- надополнето ---

И уште нешто....Ливерпул не беше слаб како што ви се чини.....играше колку што треба.....немој да слушнам коментари дека сме биле слаби дека тоа ни бил максиумот дека Работнички ако притиснеле ќе постигнеле гол итн.....да сакавме ќе им ставевме уште 3-4 гола.....факт е дека Ливерпул дојде по нерешено или минимална победа.....и многу веројатно е да го видиме првиот состав на Енфилд.....ќе мора да се воиграат таму секако....бидејќи после тој натпревар мислам дека немаме веќе контролни и ќе треба за прв пат првиот тим да игра баш против Арсенал

Член од
18 август 2009
Мислења
23
Поени од реакции
2
Сите ја коментираме утакмицата па ајде јас да кажам несто :helou: Се смирија емоциите од гледање на натпревар во живо со нашиот тим :vozbud: Натпреварот немаше некоја посебна убавина на моменти наликувасе на пријателска утакмица незнам дали ми е тоцна забелешката дека немаше ниту еден жолт картон едноставно немаше жар во играта и на двата тима. Инаку со оглед на поставата сум задоволна од играта на Ливерпул особено од младите играчи но јас не го забележав со нешто посебно Милан Јовановиќ може и јас очекував повеќе од него. Во глобала играта мислам дека ќе ни биде многу подобрена од страна на новиот тренер.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Ај уште за трансфери да кажам нешто.......ни требаат 1 или 2 леви бека(изгледа Инсуа бега) напаѓач или крило мене ми е сеедно и замена за Маскерано...е тука имам нешто да кажам.....има многу играчи кои би можеле да го заменат.....Банега,Дефур,Де Јонг,Тулалан,Боатенг,Мело,Анан....а ако сакате квалитетни старци може Паркер и Камбиасо..значи 9 играчи...е сега наместо некој од овие 9 да земеме копуци како Шарнер,Силва,Поулсен,Диара,Мунтари.....мислам дека управата треба да се обеси

T

the Carpenter

Гостин
Милан го забележав во второто полувреме. Во првото беше дијаголанло од кај што бев јас. Во второто забележав нешто. Дека на manager 2010 направиле грешка. Требало 20 да му дадат брзина.
Ептен бил брз, ќе се види тоа допрва. Знаев дека прави спринтови, ама олку не :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Подзаборавивме на Дани Пачеко......денеска му беше доделено признание за најдобар стрелец на првенството...многу ми е мило....наслушнав нешто ко демек ќе идел на позајмица да се калемел....мислам дека нема потреба од такво нешто!!!

П.С. Јавно се извинувам за започнатата дискусија за Сото....се надевам не потикнав несогласувања или пак нешто полошо!! Бидете ми поздравени и останете со здравје...YNWA

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не знам зошто мислите дека Ливерпул одигра слабо на Филип 2. ОДИГРА ТОЛКУ КОЛКУ ШО ТРЕБА!
Шо може да се направи против тим кој воопшто нема желба за надигрување или пак недајбоже за напагање.
Едноставно си одиграа професионално, без фаули, без тензии, со смирена игра до финишот и трите бода.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Не зборот не беше дека бевме слаби туку дека целиот меч беше онака тапа немаше жар во играта како што кажаа повеќето, повеќе на пријателска заликуваше. Работнички како да се предаде уште пред да почне натпреварот. Како и да е сум задоволен имаше голови барем, па нека го чуваат најдоброто за во PL. :)

P.S. И двајцата наши играчи кои играа на Европското U-19s стигнаа до финале, Mavinga стана шампион со Франција а Pacheco најдобар стрелец на првенството. :)

--- надополнето ---

Може некои и ќе се препознае на некоја од сликите... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom