Шо ке ви е уше еден на позицијата на Лукас? Додуша ако си оди Маскерано, у ред е со трансферов. Ем вој може и некоја бомба да убаци у тек сезона...Се зборува дека Хоџсон се „залетал“ по Скот Паркер. Ако бидне тој трансфер, частам ...
![]()
Ја утрово слушнав дека трансферите биле договорени.....................точно за 90 милиони Бенитез ќе ги земел тројцата а Џерард гратис ќе сме му го даделе.....се чека уште пајтонот што ќе ги однесе овие тројца(Стиви со чартер ќе одел) во Милано......и да напоменам дека трошокот за пајтон ќе бидел на сметка на Ливерпулhttp://foreign.peacefmonline.com/sports/201007/65547.php
Само Торес нека остане, другиве нека кршат глава!!!
Може може.....ама и некој друг да дојде т.е на позајмица да оставиме.....некој како Банега или Дефур.....да купиме и да го оставиме на позајмица....оти нели Паркер 30 ќе полни....а од друга страна Лукас е млад.....си знае Хоџсон.....и изгледа уште еден бек ќе земаме безразлика дали Инсуа останува или не.....само не знам како оди тоа со бројката...до 25 нели??? Ај нека ги објасни некој правилата оти ме мрзи да ги барамСе зборува дека Хоџсон се „залетал“ по Скот Паркер. Ако бидне тој трансфер, частам ...
![]()
Ајалаааааааааааааааааааааа
Па и Кавалиери ја заеба малку....требаше да ја слупа напред, а не во петерец да му ја даде....
Ајалаааааааааааааааааааааа
Па и Кавалиери ја заеба малку....требаше да ја слупа напред, а не во петерец да му ја даде....
И тоа што викаш, него ме интересира дали би било добро да ги става како стартери од почеток на сезона Шкртел и Агер....Нема везе.....деца се ќе се средат :wink:
Па јас тоа и го очекувам....и пак ќе прашам каде е Немет???? И баш ќе прашував што се случи со Сусо ама ме претркаа овие.....го стави Хоџсон во игра...загубивме...ама нема врска.....против Работнички ќе го видиме првиот состав и како би изгледала нашата играИ тоа што викаш, него ме интересира дали би било добро да ги става како стартери од почеток на сезона Шкртел и Агер....
Ќе биде добро Skrtel и Agger да се како стартери ама тешко дека некој ќе го извади од игра вистинскиот капитен на теренот т.е. Carra. Мислам дека Hodgson нема да се осуди да им даде предност на Skrtel и Agger пред Carra.И тоа што викаш, него ме интересира дали би било добро да ги става како стартери од почеток на сезона Шкртел и Агер....
Тоа е целиот проблем, што никој нема да се осуди да го замени....да не ме сфатите погрешно, даелку од тоа дека го заслужува.....одличен е Кара.....но многу ми се некако убиствен тандем Словакот и Данецот :violent1:Ќе биде добро Skrtel и Agger да се како стартери ама тешко дека некој ќе го извади од игра вистинскиот капитен на теренот т.е. Carra. Мислам дека Hodgson нема да се осуди да им даде предност на Skrtel и Agger пред Carra.