Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Фабио Аурелио назад во тимот, е ова ме израдува.

T

the Carpenter

Гостин
Се зборува дека Хоџсон се „залетал“ по Скот Паркер. Ако бидне тој трансфер, частам ...

G

Gray Foxx

Гостин
Се зборува дека Хоџсон се „залетал“ по Скот Паркер. Ако бидне тој трансфер, частам ...

Шо ке ви е уше еден на позицијата на Лукас? Додуша ако си оди Маскерано, у ред е со трансферов. Ем вој може и некоја бомба да убаци у тек сезона...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
http://foreign.peacefmonline.com/sports/201007/65547.php

Само Торес нека остане, другиве нека кршат глава!!!
Ја утрово слушнав дека трансферите биле договорени.....................точно за 90 милиони Бенитез ќе ги земел тројцата а Џерард гратис ќе сме му го даделе.....се чека уште пајтонот што ќе ги однесе овие тројца(Стиви со чартер ќе одел) во Милано......и да напоменам дека трошокот за пајтон ќе бидел на сметка на Ливерпул

--- надополнето ---

Може може.....ама и некој друг да дојде т.е на позајмица да оставиме.....некој како Банега или Дефур.....да купиме и да го оставиме на позајмица....оти нели Паркер 30 ќе полни....а од друга страна Лукас е млад.....си знае Хоџсон.....и изгледа уште еден бек ќе земаме безразлика дали Инсуа останува или не.....само не знам како оди тоа со бројката...до 25 нели??? Ај нека ги објасни некој правилата оти ме мрзи да ги барам

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Ајалаааааааааааааааааааааа

--- надополнето ---

Сепак добар е малиот......треба да му го продолжат договорот и да го пратат на позајмица да се изделка

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ајдеееееееее и овие не преслушаја у пм.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Shelvey ме изненади, ми се свиѓа како игра ја контролира средината а што е најдобро има само 18 години. Gerrard и Cole почнаа да си наоѓаат заедничка фреквенција ме интересира како би било и Torres да им се придружи :). Ама пак слаби сме на крилата со Ecclestone и Ince, a и Dalla Vale никаде го немаше еднаш го видов со топката само. Ај сеа у второ ќе влезат Aqua, Jova и Amoo и ќе се среди, а и Wilson место Ayala може.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
И тоа што викаш, него ме интересира дали би било добро да ги става како стартери од почеток на сезона Шкртел и Агер....
Па јас тоа и го очекувам....и пак ќе прашам каде е Немет???? И баш ќе прашував што се случи со Сусо ама ме претркаа овие.....го стави Хоџсон во игра...загубивме...ама нема врска.....против Работнички ќе го видиме првиот состав и како би изгледала нашата игра

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И тоа што викаш, него ме интересира дали би било добро да ги става како стартери од почеток на сезона Шкртел и Агер....
Ќе биде добро Skrtel и Agger да се како стартери ама тешко дека некој ќе го извади од игра вистинскиот капитен на теренот т.е. Carra. Мислам дека Hodgson нема да се осуди да им даде предност на Skrtel и Agger пред Carra.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе биде добро Skrtel и Agger да се како стартери ама тешко дека некој ќе го извади од игра вистинскиот капитен на теренот т.е. Carra. Мислам дека Hodgson нема да се осуди да им даде предност на Skrtel и Agger пред Carra.
Тоа е целиот проблем, што никој нема да се осуди да го замени....да не ме сфатите погрешно, даелку од тоа дека го заслужува.....одличен е Кара.....но многу ми се некако убиствен тандем Словакот и Данецот :violent1:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Проблемот е шо еве веќе во 3 те пријателски шо ги изигравме не постигнавме гол, сезонава ми изгледа како реприза на таа од лани, црна е нашата судбина:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom