Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Се се надевам дека Инсуа ќе остане....а за составот утре мислам дека најдобро е....
-----------------------Кавалиери--------------------
Кели/Дарби-----Шкртел----Вилсон-----Агер----
---------------------------Лукас---------------------
-------------Шелви-----Аквилани----Еклстон----
-----------------------Нгог-----Јовче---------------

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знае некој утре од сабајле во колку ќе имаат тренинг, и дали всушност ќе имаат?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.445
Поени од реакции
8.574
Сега кога веќе е извесно дека торес ќе ги запали патиките јас би сакал да го купат капитенот на ајакс уругвајскиот реперзенатаивец Суарез:pipi:
За утрњшната утакмица сум сигурен дека нема да победи ливерпул премногу потценувачи состав вадат и со нерешено би требало да бидат задоволни :smir:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Се се надевам дека Инсуа ќе остане....а за составот утре мислам дека најдобро е....
-----------------------Кавалиери--------------------
Кели/Дарби-----Шкртел----Вилсон-----Агер----
---------------------------Лукас---------------------
-------------Шелви-----Аквилани----Еклстон----
-----------------------Нгог-----Јовче---------------
Не е боље Агер и Шкртел централно да ги игра и на една од бековските позиции тој гркот ?
По мое Хоџсон ќе игра на тоа да не прими гол,и ќе пробуе преку контри да направи нешто уште тука.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Не е боље Агер и Шкртел централно да ги игра и на една од бековските позиции тој гркот ?
По мое Хоџсон ќе игра на тоа да не прими гол,и ќе пробуе преку контри да направи нешто уште тука.
Може и така......Ајала да игра како лев бек.....оти гркот е труп

--- надополнето ---

Сега кога веќе е извесно дека торес ќе ги запали патиките јас би сакал да го купат капитенот на ајакс уругвајскиот реперзенатаивец Суарез:pipi:
За утрњшната утакмица сум сигурен дека нема да победи ливерпул премногу потценувачи состав вадат и со нерешено би требало да бидат задоволни :smir:
Кој ќе ги запали патиките?????? Дечко да не си лошо информиран?????

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абреееее... ама ги редите тоа бековите, исто ко на менаџерот да сте!

Ни Шкртел ни Гркот играат бекови. Агер играше на почеток на кариерата како Лев бек сега ако ептен треба тогаш игра.
Не верувам дека еден од тие тројца ке играат како бек.

Споре мене составот:

Кели.....Агер.....Шкртел.....Вилсон

Лукас.........Аква

Шелви..........................Јовче

Н’гог........Еклстон​

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
kire inter напиша:
Ебате верните навивачи на Ливеерпул,сега прочитав дека пристигнале само 200 души а другите 1000 откажале дека нивниот тим ке играл со 2 тим:tapp:!!!Па вака ли се сака тимт бе,јас таман помислив дека ке видам 1000 нивни фанови како ја пеат позната песна али сепак 200 ке пеат само али не верувам дека ке се слушнат бидејки ние ке бидеме 20 000
ссссс

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Inter offer Muntari for Masch
28th Jul 2010 - Transfer Gossip
79 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Reports in the Italian media suggest that Inter Milan are set to offer Sulley Muntari to Liverpool in exchange for Javier Mascherano.

The Argentina captain has made no secret of his desire to follow the example of Rafa Benitez by swapping Anfield for the San Siro, and Inter are preparing a bid to tempt the Reds into parting with their wantaway midfielder.

According to Goal.com, Nerazzurri president Massimo Moratti is not keen on meeting the Merseysider's transfer value of the player - thought to be in the region of £25 million - and will instead offer Muntari as well as a lump sum.

The figure of £12.5 million being reported would certainly then provide Roy Hodgson with added financial clout as he looks to further improve his squad, while Ghana international Muntari could add some extra dynamism to his midfield.

Jose Mourinho made Muntari one of his first signings upon taking the reigns at the Giueseppe Meazza in 2008 after sealing a deal thought to be in the region of €16 million for the Portsmouth player.

However, the departure of Mourinho to Real Madrid has seen the 25-year-old fall further down the pecking order, and he has been told he is no longer in Inter's plans.

Any potential deal is expected to be concluded by the end of next week after Hodgson revealed that Mascherano, 26, had made it clear that he wanted to leave.

"Yes, he wants to leave the club," confirmed Hodgson yesterday.

"He has made that perfectly clear. I think he wanted to leave a year ago."

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Не ми се свиѓа ниту ни како шпекулација!!!

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
treba da im go dademe mascherano za 30 milioncinja ako ne im se svigja neka si sedi kajnas makar i da neigral ako ne mu e po kjejfot .. ili vekje ako se prodava mislam deka treba da se donesat boateng iili parker a lucas da si bide zamena sepak deckoto e seushte mlad ...... sho napravija so remy ushte sme vo pregovori ili go batalija i nego i za lev beg najverojatno najkasno drugata nedela kje dobieme nov lev beg iako insua seushte ne e zaminat mislam .....Y.N.W.A. se gledame na gradski

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со душа ја чекав вчерашната утакмица.....кога дознав дека Ливерпул ќе игра на аренава наша со стопив од радост.....иако сите од окружувањето мое ми викаа "срамота за Ливерпул ќе навиваш....ова, ова....." бла..бла....блааа...!!!! Сето тоа го игнорирав, чекав пред билетара - не многу долго, си купив карта и со огромна радост го дочекав вчерашниот ден.....!!!! Дојде и тој ден, моментот кога ќе го гледам нашиот Ливерпул на арена во Скопје, за волја на вистината со втор или трет состав што би се рекло, но битно името го носеа. Се до почетокот на натпреварот за мене тоа изгледаше како бајка една, во која јас си направив филм со другаров дека сме во Англија и идеме на натпревар од куп некој.....нема врска муабетов.....се начукавме со пиво во англиски стил и очекувавме навивање во англиски стил....али одкако почна натпреварот нашите "верни навивачи" на работнички кои ме осудуваа за мојата ориентација на натпреварот ги немаше никаде......а пред тоа ме убедуваа колку сите ќе направеле добра атмосвера.....единствено навивање беше У-А- Македонија......НА КЛУБСКИ НАТПРЕВАР....али така си го покажуваме патриотизмот ние.....кои сме и што сме.....и тоа дерењето, всушност Укањето и пцуењето за Сото.....искрено и мене ме понесе глупавата атмосвера и јас го опцув неколку пати, за што еве денеска жалам....не згрешил ништо човекот....ништо лошо не направил....само си е грк!!!! И на крај си ја покажавме љубовта кон фудбалот со тоа што на 15 мин пред крај 30% од публиката стана да си иде.....НЕ БИЛЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ПРИКАЖАНОТО.....па што очекуваа, да победат.....срамота!!! Во глобала седам сабајлево дома така мамурен и си викам далеку сме ние од фудбалска Европа....ма не само од фудбалска, од секаква!!! На крај неможам да кажам дека жалам што отидов на утакмицата, далеку од тоа....но освен топката и играчите вчера вечерта не видов нити слушнав нешто што би ме навело на европска фудбалска вечер...но, се надевам дека во иднина ќе се промениме и ќе знаеме во целост да пречекаме и испраќаме великани од спортскиот свет....во случајов светски познат фудбалски клуб!!!

П.С. Ова ми е прв така подетален пост и се надевам дека ќе наидам на позитивни коментари YNWA

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Reds linked with Slovakian captain
29th Jul 2010 - Transfer Gossip
44 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Liverpool are being linked with a fresh move for Napoli midfielder and Slovakian captain Marek Hamsik.

According to givemefootball.com, reports in Italy are suggesting that Roy Hodgson may look to revive interest in the the 23 year old who was first linked with a move to Anfield under Rafa Benitez.

The website believes however that the sizeable transfer fee that Napoli would demand for the player will prove to be a major stumbling block in any move. Hamsik scored 12 goals in all competitions last season, taking his total to 33 in his 116 appearances for Napoli during his three seasons at the club.

He was named runner-up in Slovakia's footballer of the year last year and was also named the young player of the year. He captained his country during his first World Cup in South Africa this summer.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Од кај ви е ова ѕверче Амо? :)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Вчера само важно ми беше шо присуствував на натпревар на кој играл Ливерпул и на кој играчите шо ги гледам на тв и по постери можев да ги видам на 50 метри од мене. А македонските навивачи шо беа да навиваат за Работнички не мислам многу да ги коментирам си викам сами се свесни и за нивната и за мизеријата на македонскиот фудбал, организаторите беа совршени напраја атмосфера со рефлекторите, спикерот го немаше после 50 та минута и шо е најважно ми дадоа карта за столче кое не постоеше па мораше да стојам 3 сати ама не е важно ќе стоев и 30 ако требаше:smir: Ај сега да видиме шо имате да кажите за нашите вчера, мене ми напрај кеф тоа шо поддршката шо му ја давав на Н гог последниве 2 год ја оправда со 2 гола пред мој очи.

T

the Carpenter

Гостин
A true LFC story ...

Тргнав од Охрид со плочи од Led Zeppelin и AZRA во ранец. Бев кај мојата девојка да покулираме уз музика на грамофон до утакмицата. Цел ден со нетрпение ги очекував Ливерпул. Едно време заборавив на саатот. Откако го видов саатот на ѕидот, кој покасно се установи дека е неверојатно неточен, здивнав и покулирав уште малку. После, се установи дека не било 17 и 15, туку 18 и 15, а времето кога го установив тоа беше 19 и 05. Ме облеа ладна пот.
Излегов набрзина надвор и чекав ЈПС автобус. Ми одговараше „двојка“ ама таа не дојде во скоро време. Намина „пееска“ и иако не ми одговараше релацијата, мораше да се качам. Ме однесе до рекорд.
Од таму мораше да се впуштам во невозможна мисија. Немав пари за да се брукам со такси кое би ме однело до стадион, па морав ... со трчање.
ПНеколку дена претходно бев подложен на хируршки зафат (кога мислев дека Ливерпул ќе дојде на 5ти). Недоволно залечен од зафатот (на стомакот) со нормално одење поминував 1 километар за пола саат :)
Ливерпул за мене беше неверојатен мотив. Кога почнав да трчам, веќе не чувствував болка. Кога веќе стигнав кај северна трибина на влезот, влегуваа последните луже, па се протнав меѓу нив. НА време стигнав.
Иако најверојатно ќе треба уште еден зафат поради изместување на конците и крварењето од трчањет, јас го видов ЛИВЕРПУЛ!!!!

Oh God, I love Liverpool

(ќе си купам уште еден саат)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom