Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Roy Hodgson confirmed that Liverpool's No.10 would make his first appearance in a red shirt at some point on Sunday and Reds skipper Steven Gerrard and Jamie Carragher will also be involved.
Утре во 13:30 против Борусија Менхенгладбах. Само не знам дали сајтот се ориентира според европска или британска временска зона. :toe:
Само се надевам оти тоа „at some point“ не значи дека ќе влезе во 88 минута :)

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Опааа... Врти сукај пак со Aurelio :). Искрено Aurelio ми беше еден од поомилените посебно по головите против Man. Utd. и Chelsea предминатата сезона ама ме нервира шо е се повреден, ама ако ќе го биде за на клупа. Сеа сме ептен стаклен тим :)

Liverpool have confirmed they have re-signed Fabio Aurelio after the defender put pen to paper on a two-year deal with the club.

The Brazilian appeared to have brought his Reds career to an end after leaving the club following the expiry of his contract in May.

However, Aurelio was offered the chance to earn a new deal with the club by boss Roy Hodgson and, after impressing both the technical staff and medical team at Melwood, has agreed a contract until 2012.

Hodgson told Liverpoolfc.tv: "I asked the club to find out whether Fabio had found a new club.

"When we ascertained that he hadn't, we invited him back to Melwood so both myself and my staff, and the medical team could properly assess the player.

"We were both very impressed and I am delighted we were able to re-sign Fabio."

Aurelio was included in the Liverpool travelling party that set off for Sunday's friendly with Borussia Moenchengladbach earlier today.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/reds-re-sign-aurelio

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
^ Ме претрка со веста :)

Супер вест! Никогаш не ни сватив зошто не му понудија нов договор на Аурелио. Можеби е малку склон кон повреди но човекот е класа.

Btw го гледам и името на Инсуа во листата на отпатувани во Германија за утрешниот натпревар ... се посигурен сум дека нема ништо од трансферот во Фиорентина.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
kolkavi se sansite da gledate makedonski tim v o evropsko natprevaruvanje a pak navivate za liverpul hehe od takvi ne ja biva makedonija
pa i uste go branat kirgiakos a do vcera site go pcuea go pravel klubot pojak hehehe!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Супер вест! Никогаш не ни сватив зошто не му понудија нов договор на Аурелио. Можеби е малку склон кон повреди но човекот е класа.

Btw го гледам и името на Инсуа во листата на отпатувани во Германија за утрешниот натпревар ... се посигурен сум дека нема ништо од трансферот во Фиорентина.
Инсуа е во тимот, пријателска утакмица е, а и се дури не потпиши за друг клуб, е играч на Ливерпул, тоа е се шо е важно :) Инаку, утре се игра во 14:30 ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.209
Опааа... Врти сукај пак со Aurelio :). Искрено Aurelio ми беше еден од поомилените посебно по головите против Man. Utd. и Chelsea предминатата сезона ама ме нервира шо е се повреден, ама ако ќе го биде за на клупа. Сеа сме ептен стаклен тим :)
Mашала машала......еден ден ме нема и одма добри вести....истото беше и со Хоџсон кога дојде, потоа Кол па и Вилсон.....изгледа треба да ја напуштам Кајгана и да се вратам кога ќе ја освоиме титулата :pos2:

--- надополнето ---

Дај Боже.....

--- надополнето ---

A гледам Хоџсон сакал Дефур да го носи....почнува да се опаметува типот.....Дај Боже да е вистина

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Инсуа е во тимот, пријателска утакмица е, а и се дури не потпиши за друг клуб, е играч на Ливерпул, тоа е се шо е важно :) Инаку, утре се игра во 14:30 ;)
Зборот ми беше, обично кога се знае работата, и кога трансферот е пред финализирање, тие играчи не патуваат никаде со тимот.
Не ни сакам да го дадеме Инсуа, претходната сезона си изигра супер за негови години. Детето е ѕвер.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.209
Сега да остане Инсуа и може уште еден лев бек како Кончески,Бриџ, Салсидо,Јанг......така некој постар додека се изделка Инсуа(ако остане) и тоа е тоа...еден деструктивец и напаѓач/крило....ама побрзо...за 2 недели стартуваме....а тимот уште не е комплетен.....знам дека сум нестрплив ама сакам што побрзо да се комплетираме и да го чекаме стартот.....и слушнав дека Торес ќе му се придружи на тимот само заборавив кој ден...од понеделник мислам

T

the Carpenter

Гостин
Joung ни го тури. Не иде по никој основ :)
Аурелио и Инсуа пак ... ми се свиџа ! Лани Инсуа беше јак, оваа уште појак. World class e малиот.

Инаку, се јаде бурек на велико дека Кујт е баран од рафињо ... демек пари и Балотели ... сте чуле нешо за тоа?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Инаку, се јаде бурек на велико дека Кујт е баран од рафињо ... демек пари и Балотели ... сте чуле нешо за тоа?
Прочитав и јас некаде ама за Балотели + пари нема теорија. Сити даваат огромна пара + Робињо за Балотели па Морати не го дава.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.209
Joung ни го тури. Не иде по никој основ :)
Аурелио и Инсуа пак ... ми се свиџа ! Лани Инсуа беше јак, оваа уште појак. World class e малиот.

Kuyt останува......кажа сам...а рафињо може да продолжи да јаде бурек и тоа со сирење....а со парите беше вака....да го прдадат Балотели на Сити и со тие пари да го платат Кuyt....ама ја мислам дека ќе си остане

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
voj benitez me nervirashe poslednava sezona premnogu no sega neznam shto saka da napravi so toa shto saka da go rasturi liverpool iskreno toj ne go smetam kako za covek i dzabe se praveshe eve shto sum od koa go izbrkaaa se vrati da donira pari za nesrekjata vo koja zaginaa 96 navivaci ... neka mu gi dadat site i pak nisto nema da napravi (samo torres vredi najmalku 60 m , maskcherano 30 m , i kuyt okolu 25 , taka da slab ematematika benitez )

T

the Carpenter

Гостин
И јас мислам дека ваквите “трансфери“ се веќе видени. Ретко кога успеало вакво нешто. кај ќе ги напика тројцата?

П.С. Друшкани од Ливерпул ... одлучив дека џабе се замарам, барем вас да ве поштедам од форумската војна, во врска со Грција, така да ... да не ве нервирам и вас, баталив се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom