За какви даноци збориме, за од државата?
Па и Франција не е ништо повеќе кога се работи за тоа..
Но ајде, бидна веќе меркатото, џабе само ќе ја тропаме безврска..кога друг не ја мисли.
Да де, додади го на ова и зборот ШЕИК и све ќе ти стане јасно. Ако има поголеми даноци во Франција тогаш ќе му понудат дупло поголема плата и пак ќе испадне дека зима голема плата, т.е. поголема од кога би дошол кај нас.
Нема везе, муабетов настрана али јас мислам дека доста солидно поминавме на овој трансфер пазар, имајќи во предвид дека зимоска доаѓа и Паулињо, единствено нападот можевме да го засилиме со уште еден централен напаѓач али со оглед на тоа со какви имиња се поврзувавме подобро е што останавме само со Милито ко централен напаѓач. Подобро Паласио или Касано да покријат таму отколку да го гледавме факинг Флокари.
И да, на тимов му треба време да се воигра, неможеме да бараме уште од прво коло високи и убедливи победи и да осамнеме на врвот на табелата. Убаво пиша Јонзе, амбициите на тимов ќе се видат после 10то коло, тогаш нема да има изговори за неуиграност и слично.
Ало, данокот го плаќа клубот, не играчот...
Исти курац, што поголема плата толку поголем данок плаќа клубот. Сфатете дека немаме газда кој е Шеик. ПСЖ и СИТИ кур ги боли за даноци, имаат пари и си фрлаат. Мене само не ми е јасно како ќе се уклопат со тоа фамозно ФФП ама не им се замарам ама ич, и така више го упропастија фудбалот, маме им ебам ја нивно.