Таманка е бе, да се исчеличи некоја сезона и го враќамеСтанкович мали гази у Венеција, јебал их Џозеп Мартинез, најнепотребниот трансфер летово.
Што не го мења фактот дека за кур ни е Мартинез за 15МТаманка е бе, да се исчеличи некоја сезона и го враќаме
realno ne sme go videle ovoj kako brani, mosh dobar golman e, nikad ne bi se potprel na mlad neiskusen golman najiskreno, a i ne pamtam deka vo Inter takvi nekad branele cela sezona, sekogas sme imale poiskusni golmani od koga ja pratam fudbal. Baska nikad ne se znae, moze i Donaruma za nula da go lapneme eden ubav soncev den.Што не го мења фактот дека за кур ни е Мартинез за 15М
Тоа и ми е поентата, најскап трансфер беше, а се знаеше дека нема да припари ни сега ни во блиска иднина до гол линија. Требаше некој Кастелаци тип да соберат, што ќе плаќа за да седи на клупа и да земат нешто попотребно, као штопер рецимо.realno ne sme go videle ovoj kako brani, mosh dobar golman e, nikad ne bi se potprel na mlad neiskusen golman najiskreno, a i ne pamtam deka vo Inter takvi nekad branele cela sezona, sekogas sme imale poiskusni golmani od koga ja pratam fudbal. Baska nikad ne se znae, moze i Donaruma za nula da go lapneme eden ubav soncev den.