Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.206
Поени од реакции
13.088
Ги расцепивме на крај.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
9.899
Станкович мали гази у Венеција, јебал их Џозеп Мартинез, најнепотребниот трансфер летово.

Член од
18 март 2022
Мислења
286
Поени од реакции
1.007
Станкович мали гази у Венеција, јебал их Џозеп Мартинез, најнепотребниот трансфер летово.
Таманка е бе, да се исчеличи некоја сезона и го враќаме

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Што не го мења фактот дека за кур ни е Мартинез за 15М
realno ne sme go videle ovoj kako brani, mosh dobar golman e, nikad ne bi se potprel na mlad neiskusen golman najiskreno, a i ne pamtam deka vo Inter takvi nekad branele cela sezona, sekogas sme imale poiskusni golmani od koga ja pratam fudbal. Baska nikad ne se znae, moze i Donaruma za nula da go lapneme eden ubav soncev den. :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
9.899
realno ne sme go videle ovoj kako brani, mosh dobar golman e, nikad ne bi se potprel na mlad neiskusen golman najiskreno, a i ne pamtam deka vo Inter takvi nekad branele cela sezona, sekogas sme imale poiskusni golmani od koga ja pratam fudbal. Baska nikad ne se znae, moze i Donaruma za nula da go lapneme eden ubav soncev den. :D
Тоа и ми е поентата, најскап трансфер беше, а се знаеше дека нема да припари ни сега ни во блиска иднина до гол линија. Требаше некој Кастелаци тип да соберат, што ќе плаќа за да седи на клупа и да земат нешто попотребно, као штопер рецимо.

Kajgana Shop

На врв Bottom