Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Еве ја причината зошто Зампарини го продал Силвестре :facepalm:

The former employer of Silvestre, however, sees it differently: "We sold not for money but because we did not like. With him, we got a lot of goals, so we gave him at Inter. "
Досега ако не 3, тогаш 2 гола негови беа...ах тешко нас :confused:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
УУУУ што сакам Силвестре два гола од корнер да им даде на Палермо мамицата да му ја ебам ја негова. Ух колку ми е одвратен Зампарини заедно со Де Лаурентис и Мацари, човек да собере еден шлајм и директно у чело да ги 'ркне.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Па во право е, ни го продадоа дврото Силвестре :icon_lol: не збори ништо лошо, најлош централен ни е, не за ѓабе Страма го играше и како бек, подобро да добива шанса бразилчето, барем може да препрасне во добар централен.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Мене ми падна сумљиво уште кога ни го продадоа за исти пари за колку и што го купиле. А сите го знаеме каков е Зампарини... Ќе видиме дали стварно не насамарил...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Na pochetok koga se shpekulirashe za nekoj Silvestre, jas vikav ke go vratime Silvestre shto im go dadovme na Man Utd, i ke me ubieja tuka koga jadev za drvoto lajna <3

Ama ushte rano e be, 2 utakmici, positioning-ot im e katastrofa na cela odbrana, moze Silvestre e dobar, ama kao kokoshki se site.

Eve jas so moeto skromno iskustvo vo treta i chetvrta makedonska liga :pos: :love: znam deka kolku i da si dobar igrach, ako tvoite soigrachi ne znat kaj terat, ti ke izlgedash najslab od site <3 <3

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Сите знаевме дека Силвестре ќе биде флоп.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
остајте човекот да се докаже, не судете го прред време овој зампарини само ни лубоморе и не хејте од ка знам.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Рано е да се критикува Силвестре.

И како што знам јас не е купен, земен е на позајмица (2 мил евра плус 5-6 ако сакаме да го откупиме)
--- надополнето: 9 септември 2012 во 14:57 ---
Рано е да се критикува Силвестре.

И како што знам јас не е купен, земен е на позајмица (2 мил евра плус 5-6 ако сакаме да го откупиме)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
Za Silvestre e premnogu rano, zatoasto toj igrase u edna ekipa sto ne e od rangot na Inter, pa mu treba vreme.

P.s: Inter Club Albania vcera bese u Kosovo i za eden den bea registrirani 50 clenovi. I sega ICA ima 300 clenovi..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252

Еве кај ви идат парите за трансфери :D
Haha, ova e od 2010, i koga im go dadoa Mancini na Milan vo Januari, imase montaza na istava slika napraveno, na zenata stavena edna kutra faca od Galijani a ovoj go frla Mancini haha, jaka bese slikata majke mi. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom