Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
У што кладба дека пак нема да игра прва?
Снајдер игра на неговата природна позиција тоа е глупото,иначе може да се проба и поназад во тандем со Камби и Мота али мислам дека нема гз Раниери да го игра на местото на Деки!

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Интер загриза за играчот на Манчестер Јунајтед за Андерсон !?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
У што кладба дека пак нема да игра прва?
Не треба кладба.. од мислителот се знае дека не треба многу да очекуваме. Иако на натпреварот со Лил позитивно ме изненади. Сите измени кои ги направи имаа смисла.
Искрено очекував да го извади Снајдер за влезе Оби, Зарате- Џонатан...

По ова се надевам дека на гостувањето во Џенова ке добие шанса Алварез од прва минута а шпицот повторно ке биде Зарате-Милито.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.691
Поени од реакции
7.368
Епа сега за со Џенова скоро сите играчи од средниот ред се опоравени,освен Кутињо така да нема потреба да прави измени од типот на Зарате-Џонатан. :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Не се баш сите. Маикон, Вивиано и Форлан ке ги нема малку подолго.. :)
Не беше проблемот до играчите. Алварез беше тука цело време, исто така и Оби кој колку толку доби шанса. Сепак, Раниери беше упорен со Станкович, Камбијасо и Занети во среден ред...

На резултат 1-0 се браниме цело второ а во напад останува Пацини, играч кој не може да направи контра... Тука беше Зарате, тој треба да се искористи во таква ситуација.

Со Мота и Алварез, мислам дека средината ке биде за класи подобра... Ако се покаже и Поли може и Камбијасо да го загуби првотимскиот статус.
Според играчи (имиња) мислам дека имаме најдобар тим во Серија А. Само тие играчи треба да се мотивираат и да се искористат на вистински начин.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.691
Поени од реакции
7.368
Зборам само за средниот ред, за Маикон не ми смета што повреден е во прв тим, би рекол дека со Занети како десен бек,одбраната е појака.
Сега само да се надеваме дека нема потреба да гледаме такви измени од типот Зарате-Џонатан сега има играчи да извади две средини.
Не мисли имаме многу поквалитетен состав од другите, само зависи се од тој на клупа. ;)

Andrea Ranochia : I'm pleased to be at this club and I hope to end my career here. I can't imagine leaving, I can't imagine playing for another team."

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Кога се прават експерименти тоа е. Го земаме Гасперсон а потоа лузерот Раниери кој на 70 години нема освоено ни еден трофеј, иако за Гасперсон е Жозе Мурињо...

Јас кога реков за Хидинг дека е најдобро решени после Боаш ме критикуваа на фан клубов дека ке им покажувал м... во соблекувална... :)

Сега останува да се надеваме дека Раниери ја научи лекцијата. Се вратија повредените па има шанса да состави тим кој ке се врати на врвот бидејќи и повеќе од јасно е дека среден ред со Занети-Камби-Дејо не функционира.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.691
Поени од реакции
7.368
Одкако Гасперини доби отказ немаше класа тренери, јас се надевав дека ќе дојде Делио Роси, ама дојде Раниери то е то.
Хидинк ми е желба уште во времето кога го водеше Псв, тоа е стратег.
А се споменува дека можел Баџо другата година да го превземе Интер, колку е тоа добар потег незнам.

Дај боже да не игра со Занети-камби-Деки, занети да се префрли на лев бек зошто таму сме тиња:confused:

Вчера агентот на Киву изјавил дека ако не му се продолжи договорот до Декември, во Јануари ќе барале нов клуб, a интерес покажале Ливерпул и Сити.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
искрено имаме потенцијал !! ОГРОМЕН !! имаме многу млад состав, остајте што Раниери ги игра старците... Вивиано, Ранокија, Поли, Алварез, Кутињо, Зарате... сите овие се материјал што треба да ги ротира во прв тим... барем по 2ца од овие да се стартери, да ги искомбинира со поискусниве... ем ќе ги уигра, и ќе добие на брзина и креативност... Се надевам дека ќе почне да го прави тоа..

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Кога се прават експерименти тоа е. Го земаме Гасперсон а потоа лузерот Раниери кој на 70 години нема освоено ни еден трофеј, иако за Гасперсон е Жозе Мурињо...

Јас кога реков за Хидинг дека е најдобро решени после Боаш ме критикуваа на фан клубов дека ке им покажувал м... во соблекувална... :)

Сега останува да се надеваме дека Раниери ја научи лекцијата. Се вратија повредените па има шанса да состави тим кој ке се врати на врвот бидејќи и повеќе од јасно е дека среден ред со Занети-Камби-Дејо не функционира.
Ван Гал е тој со мудата, Хидинк не правел такво нешто :) . Искрено, доколку би се отворила некаква шанса Хидинк да дојде јас со две раце би го земал, одличен стратег е, кај и да има отидено без разлика дали е тоа клуб или репрезентација има направено прогрес и некаков успех. Кога ќе ми текне со Псв што направи пред 7-8 години, без ниту една ѕвезда во тимот, иако тогаш играа Ван Бомел, Парк, Робен и компанија, али ипак не беше никој афирмиран како што се сега, кога за малце ќе го поминеа Милан и ќе играа финале ЛШ.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
На Ван Гал мислев :pos:Иако и Хидинг не е лоша опција...

Во моментов најдобро би било Венгер да биде на чело на Интер. Нема да остави ни еден играч кој има над 26 години... :)
--- надополнето: Nov 4, 2011 12:25 PM ---
На Ван Гал мислев :pos:Иако и Хидинг не е лоша опција...

Во моментов најдобро би било Венгер да биде на чело на Интер. Нема да остави ни еден играч кој има над 26 години... :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.365
Поени од реакции
978
За прв пат дур се у Интер, Милито и Мота заедно ќе играат против Џенова во гости.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
@ Meazza
Иначе до негде и ми се свиѓа твојава идеа за Ван Гал бидејќи нас во моментов ни треба проверен и тренер кој има карактер, кој не го интересира дали си легенда дали имаш 50 години и дали мора да играш зашто си долго време у тимот. До сеа после Мурињо све пичондри ни беа тренери, немаше ниеден со цврст карактер. И у моментов нема!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Можно е со Џенова да биде одложен натреварот,поради обилните дождови и поплави од тој дел на Италија.Кај баш сеа најде пуу баш 2ка коа ја имав треба 1 кофц да се важи :eek:

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Можно е со Џенова да биде одложен натреварот,поради обилните дождови и поплави од тој дел на Италија.Кај баш сеа најде пуу баш 2ка коа ја имав треба 1 кофц да се важи :eek:
Од кај ова? Линк?

Kajgana Shop

На врв Bottom