Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Епа не ти се свиѓа на тебе второ место и 5000000000 гола на Ето кога не и иде на екипата и кога неаме асален тренер или поише сакаш у зона на испаѓање да бидеме?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Епа не ти се свиѓа на тебе второ место и 5000000000 гола на Ето кога не и иде на екипата и кога неаме асален тренер или поише сакаш у зона на испаѓање да бидеме?
Второто, мртов сериозен сум, второто.
И не, не алудирам на зона за испаѓање и битка за опстанок зашто сите знаеме дека тоа нема да биде случај и сега, али алудирам на сезона у која биктата за ЛШ ќе е приоритет ко што пример за Јуве беше приоритетна во минатите сезони.

Потребна е тешка револуција у тимов, енормни промени, со Ето само ќе се дадеше една лажна надеж ко и лани, дека фали малку за Скудетото а всушност фалеше премногу, прво, од тренерски аспект а потоа и од играчки.

Раниери ко лузер Скудето од старт сите знаевме дека не носи, за место во ЛШ кадарен е и верувам дека ќе успеат тоа сезонава да го изгураат без притоа да се вмешаат у битката за титулата, ко што тоа лани го направија и не поебаа со 2 тешки резултата.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Знаев дека вака ќе ми одговориш намерно ти поставив такво прашање. :D
Е сеа, и јас сум со тебе онака најозбилно, бидејќи ако пак завршиме втори пак ќе се залажуваме дека сме биле на врвот ау, па би истрпел една катастрофална сезона без Европа али да биде тоа поттик за некаков ремонт, а не да се продужи по истите патеки. Според мене Ето можеше да остане у тимов али ради ова факинг ФФП мораше една ѕвезда да си оди, а кога би бирал меѓу Ето и Снајди би го одбрал Ето зашто и годините полека полека ќе почнат да го јадат. Само лошото во цела ситуација е што и Снајдер ќе си отиде и ќе се прави тотално нов тим, (ваљда ќе се шутне старудијава у тимов и тоа што не треба ака Нагасаки, Мунтари итн...) и ќе мора да почекаме уште некоја сезона за силен Интер во врвот на пред се италијанскиот па и европскиот фудбал... Нормално уз некој добар стратег на клупата.
Ова е онака чисто мое мислење.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Оваа победа против ЛИЛ прва ни беше на Џузепе Меаца од почетокот на оваа сезона ?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Е сеа, и јас сум со тебе онака најозбилно, бидејќи ако пак завршиме втори пак ќе се залажуваме дека сме биле на врвот ау, па би истрпел една катастрофална сезона без Европа али да биде тоа поттик за некаков ремонт, а не да се продужи по истите патеки. Според мене Ето можеше да остане у тимов али ради ова факинг ФФП мораше една ѕвезда да си оди, а кога би бирал меѓу Ето и Снајди би го одбрал Ето зашто и годините полека полека ќе почнат да го јадат. Само лошото во цела ситуација е што и Снајдер ќе си отиде и ќе се прави тотално нов тим, (ваљда ќе се шутне старудијава у тимов и тоа што не треба ака Нагасаки, Мунтари итн...) и ќе мора да почекаме уште некоја сезона за силен Интер во врвот на пред се италијанскиот па и европскиот фудбал... Нормално уз некој добар стратег на клупата.
Т2 2+ со џенова 3коеф а ? :))

Или 2 , 2-3 :D ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Тука има уште еден проблем, без разлика што лани завршија втори, прво, доживеаа дебакл од еден мочан Шалке, второ, од Милан такоџе, дожиеваа дебакл, трето, апла беше очигледно дека треба целосен ремонт во средината на теренот али што ги знам од управа, со оглед кои се и што се, и со оглед на тоа дека беа дел од тројната круна, сигурно не се до толку малоумни за да не знаат што и како е потребно за 1 шампионски тим.
Пред некој ден начекав една статија за револуцијата што ја спремале за наредна сезона али нејкев да ја ставам ...

Од Гвардиола до Меси беа отидени, ја пак стојам на тоа дека Морати го чека Гвардиола за кого слушајте ми го зборот, ако треба и нафтената компанија ќе ја продаде али ќе се утепаат од трошење со негов евентуален ангажман, што лично мене ич не ми се свиѓа али тоа е Италија, не треба да потсеќам што све направи Берлускони последниве години кога курви марокански му беа побитни од Милан и оп, Ибра им го донесе и Берло е најбољи.

Така и овој ќе не ни го стави у уста, не со Меси многу јасно, али и со тренер и со класа играчи кад тад ќе не удостои, ќе речев, убеден сум дека тоа ќе се случи од наредна година али за да тоа се деси треба и пласман во ЛШ да обезбедат а сега за сега не стојат многу добро на тоа поле.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
На вилаш боаш баж не му оди добро со челзи по се изгледа ако оваа сезона заврши без медал во Челзи ќе си оди и тоа 70% сум сигурен а на негово место ќе биде хидинк.Со тоа Морати го чека гвардиола а овој неверувам дека ќе ја напушти барселона ова година иако зборува дека ќе си оди но нема да е тоа така.Од овие 2 тренери кгоа 1 ќе застане на чело на Интер е тогаш морати ќе почне да гради нов тим со млади играчи и млади сили.се додека не застане од овие 2 тренери 1 на клупата на Интер ние ќе го гледаме овој мизерен Интер.Иако ни оде сега за сега во ЛШ не очекувам дека ќе направиме некоја сензација.Пошто во 1/8 финале ако не испаднаме сигурно ќе не снајде истат судибина ко лани.Така да не сум некој оптимист во ЛШ гледајќи како играт МУ,МС,РМ,Барселона па и Баерни ние немаме ни 0.00000001 % да ја совоиме ЛШ.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
2че чисто, а можеш и тим2 2+ редно е да пукне некој од нашиве тутурутки у напад. :D
правиш стуб 5 коефициент и маваш систем 1/2 ... 2 , 2-3 и т2 2+ ...и моли се да испаднат хахах да ги затвориш !! :D

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
правиш стуб 5 коефициент и маваш систем 1/2 ... 2 , 2-3 и т2 2+ ...и моли се да испаднат хахах да ги затвориш !! :D
хахахах и ти сеа многу сакаш :D Јас како што неам пари ќе ја изиграм за 20 денари изглеа. :D Коа се пичам сингл да ја мавнам со Лил, а играм екипи ко Бенфика ако ми е... Уште нешто што ми остана у новчаник за што попрво. :)))

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
На овие говедата од Лил дресовите некако слични на еден гостински на Интер... :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom