- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.004
- Поени од реакции
- 116.775
Епа не ти се свиѓа на тебе второ место и 5000000000 гола на Ето кога не и иде на екипата и кога неаме асален тренер или поише сакаш у зона на испаѓање да бидеме?
Второто, мртов сериозен сум, второто.Епа не ти се свиѓа на тебе второ место и 5000000000 гола на Ето кога не и иде на екипата и кога неаме асален тренер или поише сакаш у зона на испаѓање да бидеме?
Во ЛШ да, а во првенство го тепавме Киево.Оваа победа против ЛИЛ прва ни беше на Џузепе Меаца од почетокот на оваа сезона ?
Т2 2+ со џенова 3коеф а ?Знаев дека вака ќе ми одговориш намерно ти поставив такво прашање.
Е сеа, и јас сум со тебе онака најозбилно, бидејќи ако пак завршиме втори пак ќе се залажуваме дека сме биле на врвот ау, па би истрпел една катастрофална сезона без Европа али да биде тоа поттик за некаков ремонт, а не да се продужи по истите патеки. Според мене Ето можеше да остане у тимов али ради ова факинг ФФП мораше една ѕвезда да си оди, а кога би бирал меѓу Ето и Снајди би го одбрал Ето зашто и годините полека полека ќе почнат да го јадат. Само лошото во цела ситуација е што и Снајдер ќе си отиде и ќе се прави тотално нов тим, (ваљда ќе се шутне старудијава у тимов и тоа што не треба ака Нагасаки, Мунтари итн...) и ќе мора да почекаме уште некоја сезона за силен Интер во врвот на пред се италијанскиот па и европскиот фудбал... Нормално уз некој добар стратег на клупата.
Ова е онака чисто мое мислење.
На вилаш боаш баж не му оди добро со челзи по се изгледа ако оваа сезона заврши без медал во Челзи ќе си оди и тоа 70% сум сигурен а на негово место ќе биде хидинк.Со тоа Морати го чека гвардиола а овој неверувам дека ќе ја напушти барселона ова година иако зборува дека ќе си оди но нема да е тоа така.Од овие 2 тренери кгоа 1 ќе застане на чело на Интер е тогаш морати ќе почне да гради нов тим со млади играчи и млади сили.се додека не застане од овие 2 тренери 1 на клупата на Интер ние ќе го гледаме овој мизерен Интер.Иако ни оде сега за сега во ЛШ не очекувам дека ќе направиме некоја сензација.Пошто во 1/8 финале ако не испаднаме сигурно ќе не снајде истат судибина ко лани.Така да не сум некој оптимист во ЛШ гледајќи како играт МУ,МС,РМ,Барселона па и Баерни ние немаме ни 0.00000001 % да ја совоиме ЛШ.Знаев дека вака ќе ми одговориш намерно ти поставив такво прашање.
Е сеа, и јас сум со тебе онака најозбилно, бидејќи ако пак завршиме втори пак ќе се залажуваме дека сме биле на врвот ау, па би истрпел една катастрофална сезона без Европа али да биде тоа поттик за некаков ремонт, а не да се продужи по истите патеки. Според мене Ето можеше да остане у тимов али ради ова факинг ФФП мораше една ѕвезда да си оди, а кога би бирал меѓу Ето и Снајди би го одбрал Ето зашто и годините полека полека ќе почнат да го јадат. Само лошото во цела ситуација е што и Снајдер ќе си отиде и ќе се прави тотално нов тим, (ваљда ќе се шутне старудијава у тимов и тоа што не треба ака Нагасаки, Мунтари итн...) и ќе мора да почекаме уште некоја сезона за силен Интер во врвот на пред се италијанскиот па и европскиот фудбал... Нормално уз некој добар стратег на клупата.
Ова е онака чисто мое мислење.
2че чисто, а можеш и тим2 2+ редно е да пукне некој од нашиве тутурутки у напад.Т2 2+ со џенова 3коеф а ?)
Или 2 , 2-3?
правиш стуб 5 коефициент и маваш систем 1/2 ... 2 , 2-3 и т2 2+ ...и моли се да испаднат хахах да ги затвориш !!2че чисто, а можеш и тим2 2+ редно е да пукне некој од нашиве тутурутки у напад.![]()
хахахах и ти сеа многу сакашправиш стуб 5 коефициент и маваш систем 1/2 ... 2 , 2-3 и т2 2+ ...и моли се да испаднат хахах да ги затвориш !!![]()
Реакцијата на Лусио и Станкович:Милито и покрај голот и стативата, беше БАОБАБ !!! ЕНД ОФ ТХЕ ПРОГРАМ !!!