Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Некој да каже нешто повеќе за агентот на Хазард кој наводно бил во Милано...?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.691
Поени од реакции
7.368
Вчера сме срушиле рекорд, сме излегле со најстари играчи во Лш. :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Како комшиките станавме мајка му стара.Али ајде спремен е Морати да прави ремонт наредна година.Иначе за со Џенова што убава 2ка,2.70 ке ја дадат ортаците :D

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Za hazard da dojde mora da si ode snajder.Taka da ako ne si ode toj nisto od toj da dojde vo inter
Па според досега виденото, мириса дека Снајдер ќе си оди, види го само како се понаша на терен и се ќе ти стане јасно. Ако си иде Снајдер јас сум ЗА да се донесе Хазард, има иднина у дечково стварно е добар.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Па според досега виденото, мириса дека Снајдер ќе си оди, види го само како се понаша на терен и се ќе ти стане јасно. Ако си иде Снајдер јас сум ЗА да се донесе Хазард, има иднина у дечково стварно е добар.
Ako si ode Snajder morati site pari ako treba od zarabotkata od snajder ke gi dade za da go zema Hazard.Tuku edno nesto me plase.Dokolku se prodade snajder,da se kupi montolivo kao zamena za Snajder posto za Hazard za Morati moze da bide i preskapa investicija :)

G

Gray Foxx

Гостин
Ako si ode Snajder morati site pari ako treba od zarabotkata od snajder ke gi dade za da go zema Hazard.Tuku edno nesto me plase.Dokolku se prodade snajder,da se kupi montolivo kao zamena za Snajder posto za Hazard za Morati moze da bide i preskapa investicija :)
Абе ти да не си вој спасов убиецов? :eek:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако по некоја случајност се прашувате Форлан кај е, во Манчестер е моментално :pipi: :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако по некоја случајност се прашувате Форлан кај е, во Манчестер е моментално :pipi: :icon_mrgr:
Јас Форлан го заборавив дека е играч на Интер!
--- надополнето: Nov 3, 2011 9:44 PM ---
И аман..не си прајте филмој со Хазард бидејќи испаѓате смешни..зарем не заприметувате секоја година дека се најавуваат таквите млади ѕвезди и кога ќе стигни август Морати и Бранка ангажираат некои играчи што играле во Џенова/Парма/Сампдорија/Каљари/Катанија и некоја рандом италјанска екипа..зарем не имавте прочитано дека поминаа тие денови кога се даваа 30+милиони за некој играч..сега повеќе се штеди и тоа е преочигледно!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Со каква слобода игра само секоја чест:),секој нов играч што дошол многу е тешко да се прилагоди во први утакмици (пример Кварезма и Мансини) а овој се гледа дека игра како да е тука 5 сезони ! Дечково со потезиве почнува да ми станува миленик,само нека продолжи вака и се надевам Раниери ке го игра прва постава!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.365
Поени од реакции
978
У што кладба дека пак нема да игра прва?

Kajgana Shop

На врв Bottom