Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
Нема простор за дискусија, Де Вриј место Бастони и Сенси/Видал место чунга лунга тетоважата и лаганица 3-0 против Сасуоло.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
@Трибиани привршувај го знамето, средувај балконо, не се замарај кој ќе игра. До крајот на месецов ќе сме шампиони. Евентуално почеток мај!
Знамето е 80% готово...ќе седи до 13 Јуни каде подоцна ќе биди заменето со Македонското знаме кога ќе почни ЕП :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Јас се изморив од утакмицава. Лоша, млитава игра, ама битна победа.
Следната со Сасуоло ќе биде уште потешка.
Мене не ме изнервира што Брозович доби жолт, после толку лош пас, туку што и Бастони го намести да добие сосема непотребно.
Најдобри Ранокија и Лукаку, ради голот. Другите имаа сосема просечна утакмица.
Ериксен ќе ја покрие позицијата на Броз, ама проблемот ќе биде Коларов против Берарди. Можеби е подобро Дармијан да почне лево од почеток, зошто ќе треба многу покривање и чистења на гомна на Коларов.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Лелеле колку е глуп Брозовиќ некад, невидена работа... не знам што е поглупо, тоа што го направи на крај со жолтите или тетоважата од бомбата што ја закачил, хахахах каква глуперда :pos: Криво ми е за Бастони, мислам му дојде да заплаче на крај.

И да бе, коментаторот на Арена, пола тим ни го продаде и го распадна, малку му беше Интер, почна и Аталанта да ја распаѓа. Све да му изнаебам по список и на него.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.223
Поени од реакции
10.282
Толку длабок состав имаме, за прв пат после многу години, што против Сасуоло и остали просеци нема потреба да се припотресуваме дека ќе фалат Бастони и Брозович.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.223
Поени од реакции
10.282
Коларов нема да игра од две причини - стабилните партии на Ранокија и негативниот тест на Дамброзио.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не одигравме на ниво, ама битни се бодовите. Како да играме под притисок, со страв, а баш по киксот на Јувентус требаше да се опуштиме.

Со Сасуоло мора да се одигра подобро. Ке недостигаат Броз и Бастиони ама може да се заменат.

Брозович одигра многи лошо вчера, па добро ке му дојде одмор.
Добро е што ке го имаме Перо назад, одморен за Сасуоло.

Ханда, Шкриниар, Ранокиа, ДеФрај, Ериксен, Видал, Барела, Лукаку, Лаутаро(Санчез) и не би требало да имаме проблеми.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.905
Поени од реакции
116.265
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нека не замара од 1 метро пуцаше директно у голман. Нека го утнеше и ова па да му ебев све.

• Тажно
Reactions: Syn

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.682
Поени од реакции
7.335
Не знам за тоа али стварно фала што си затемнил рандом твој пријател од инстаграм да не го дознаеме овде на форум кој е и што е лајкајќи го Лукаку.
Џонтра е бе :pos:
Некој се тука порано што пишуваа.

Kajgana Shop

На врв Bottom