You talkin' to me?Де Ниро ти ли си?![]()
Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.Имам кажано,по глуп играч од Брозович оддамна неам видено!
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Zosto so kolarov koga moze da igra ranoia-devrij-skrinar a vo sredina moze i vidal ako ne e povreden.Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.
Сега со Саусоло ќе треба со Сенси и Коларов да игра Конте....од лесна утакмица пред да фатат сите корона и да ја одложат, сега ќе биди бркање по теренот.![]()
Ти брат искрено ми личиш на човек што кога ќе се разбуди сабајле се моли надвор да истура дожд, посакува во утринското кафе некој да му има ставено отров, очекуваш да те акне шлепер на пешачки, очекуваш да најдеш лебарка у хамбургерот, мислиш дека келнерот у кафана ти има р'кнато у пијачката, мислиш дека ќе напраиш сообраќајка додека возиш, мислиш дека те преебал продавачот на фармерки откако си ги купил истите итн.Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.
Сега со Саусоло ќе треба со Сенси и Коларов да игра Конте....од лесна утакмица пред да фатат сите корона и да ја одложат, сега ќе биди бркање по теренот.![]()