Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Мора да се добие текмава, некако многу нервозно ми делуваат, само мафтаат со рацете. Нека се смират и уште еден гол да дадат.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.233
Поени од реакции
10.294
Се исчистија од картони со Сасуоло, а? Мамата у пичка.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Брозович глупердо една. Овој гомнар едвај чекаше да им покаже жолт на некој од нив. Ужасно судење.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А кај ќе ви беше крајот да не ви беше тренер Конте?

:kafence::kafence::kafence:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Имам кажано,по глуп играч од Брозович оддамна неам видено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.

Сега со Саусоло ќе треба со Сенси и Коларов да игра Конте....од лесна утакмица пред да фатат сите корона и да ја одложат, сега ќе биди бркање по теренот. :facepalm:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Кога не чистеа на време картони ете ти беља работа. Имаа време сите да одсуствуваат по еден натпревар со чистење на картони, требаше од дербито со Милан да чистат.

Ова е важна победа, макар голот го дале како во ракомет.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.582
Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.

Сега со Саусоло ќе треба со Сенси и Коларов да игра Конте....од лесна утакмица пред да фатат сите корона и да ја одложат, сега ќе биди бркање по теренот. :facepalm:
Zosto so kolarov koga moze da igra ranoia-devrij-skrinar a vo sredina moze i vidal ako ne e povreden.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Оваа беше пребитно да се победи, искрено со Сасуоло што сака нека испадне.

И онака ќе недостасуваат некои играчи што ради повреда, што ради картони, а Сасуоло не се слаба екипа па ако ни земат бодови, барем да биде против нив а не директен ривал.

Ма кого лажам, и нив ќе ги тепаме. Јер сме најјачи!

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Што ви е ова со чистење картони, као демек сме прејаки, па ќе чистиме картони...

Секој натпревар е битен, и Конте тоа го потенцираше во неколку наврати, нема калкулации, сега наредниот натпревар може да се игра Де Вриј, бидејќи нема КОВИД, а и го видов како се загреваше денеска, кога попи Ранокија жолт, така да сигурно он ќе почне.

Немојте да се чудите ако Конте почне со Санчез плеј, а Ериксен на местото на Броз.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.976
Поени од реакции
23.896
@Трибиани привршувај го знамето, средувај балконо, не се замарај кој ќе игра. До крајот на месецов ќе сме шампиони. Евентуално почеток мај!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.914
Поени од реакции
116.299

Ти брат искрено ми личиш на човек што кога ќе се разбуди сабајле се моли надвор да истура дожд, посакува во утринското кафе некој да му има ставено отров, очекуваш да те акне шлепер на пешачки, очекуваш да најдеш лебарка у хамбургерот, мислиш дека келнерот у кафана ти има р'кнато у пијачката, мислиш дека ќе напраиш сообраќајка додека возиш, мислиш дека те преебал продавачот на фармерки откако си ги купил истите итн.

НЕ КУР МРАЧИ ТИ ЕБАМ ТОА ПАПАКОТ!

Kajgana Shop

На врв Bottom