Sekta e toa, gi ima povise.Абе дечки има и друг џонтра низ форумот или овај тукашниот е?
шанса нема, повеќе луѓе а еднакво тупи е невозможно.Sekta e toa, gi ima povise.
Имаш право, тоа се дуплите профили на Џонтра со кој му правеше дислајкови на рики.шанса нема, повеќе луѓе а еднакво тупи е невозможно.
Џонтра е state of mind.Абе дечки има и друг џонтра низ форумот или овај тукашниот е?
Па мене не ми текнува да си делувал поинаку за Интер кога се дискутира.не сакам да делувам депримирачки
Не ми даваат надеж дека ќе биди подобро затоа така пишам...дај боже да грешам и да испаднам циркузант само Интер да победваПа мене не ми текнува да си делувал поинаку за Интер кога се дискутира.
Taman da izlezete od krizataIzgleda na leto Lukaku e pecen za vo Real Madrid za 100ce
Ми мириса на продажба на лето на некој од играчите и влегување пополека во нова бантер ера...не сакам да делувам депримирачки ама со финансиската криза и пандемијата таков пат ќе се фаќа очигледно....едноставно добро ќе произлези што ќе играме во ЛШ догодина и ќе можи нешто да се покрие некоја економска дупка....ќе беше добро да ја поминевме групата колку толку од оваа перспектива
Поинтересно е тоа што тој Јувентус е дрим тим во споредба со сегашниот..посебно кога го победивме тогаш играа финале во ЛШ и имаа класи поквалитетен тим. Сега квалитетот е тука некаде плус му фалат битни играчи во составот.Син и Џони, накратко:
Инаку да се потсетиме дека последен пат кога ги добивме џубрињата беше Перо кога го употреби неговиот „полесен од пердув“ кошаркарски одраз, Тихо заспа на сред стадион од 75000 навивачи кои викаат цело време, што е само по себе неверојатно остварување, и игравме во макпетрол дресови со жолти чорапи.
Од денешна перспектива изгледа нестварно дека сме ги добиле со ваков состав:
Ханда
Дамбо-Миранда-Муриљо-Сантон
Кандрева-Банега-Едер
Икарди
А следната сезона изгубивме добиен натпревар со ваков состав:
Ханда
Кансело-Скринијар-Миранда-Дамбо
Кандрева-Весино-Брозо-Перо
Рафиња
Икарди
Зборот ми е, денешниов состав нема никакви изговори. Последниот натпревар беше срам за Конте, кој има три пати подобар состав од овие двата погоре.
5-0 ќе тепаме.Земајќи во предвид каков пристап има Конте на дерби натпревари немам високо очекување. Премногу деструктивно влага и евентуално на некој индивидуален потег од Лукаку , Лаутаро или Хакими не очекувам да дадат гол од правење притисок т.е офанзивен фудбал.
20-0 ќе ги тепаме.Зборот ми е, денешниов состав нема никакви изговори. Последниот натпревар беше срам за Конте, кој има три пати подобар состав од овие двата погоре
40-0 ќе тепаме.Не ми даваат надеж дека ќе биди подобро затоа така пишам...дај боже да грешам и да испаднам циркузант само Интер да победва