Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Абе дечки има и друг џонтра низ форумот или овај тукашниот е?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе дечки има и друг џонтра низ форумот или овај тукашниот е?
Џонтра е state of mind.
Џонтра не се станува, Џонтра се раѓа.
Или си или не си.
Можеби и ти си Џонтра. Разгледај длабоко во себе си.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Ми мириса на продажба на лето на некој од играчите и влегување пополека во нова бантер ера...не сакам да делувам депримирачки ама со финансиската криза и пандемијата таков пат ќе се фаќа очигледно....едноставно добро ќе произлези што ќе играме во ЛШ догодина и ќе можи нешто да се покрие некоја економска дупка....ќе беше добро да ја поминевме групата колку толку од оваа перспектива

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Па мене не ми текнува да си делувал поинаку за Интер кога се дискутира.
Не ми даваат надеж дека ќе биди подобро затоа така пишам...дај боже да грешам и да испаднам циркузант само Интер да победва
Автоматски споено мислење:

Иначе многу ми фали Икарди за овие натпревари....голем крвник беше на дербите и немирлосрден играч...заедно со Весино чоек за големи утакмици...штета што се искара со клубот и заврши мрачно неговиот период во Интер...во некој парарелен свет би биле идеално дуо со Лукаку.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
Ми мириса на продажба на лето на некој од играчите и влегување пополека во нова бантер ера...не сакам да делувам депримирачки ама со финансиската криза и пандемијата таков пат ќе се фаќа очигледно....едноставно добро ќе произлези што ќе играме во ЛШ догодина и ќе можи нешто да се покрие некоја економска дупка....ќе беше добро да ја поминевме групата колку толку од оваа перспектива
49897036_373264040151250_2880906930778275840_n.png

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.954
Син и Џони, накратко:

Инаку да се потсетиме дека последен пат кога ги добивме џубрињата беше Перо кога го употреби неговиот „полесен од пердув“ кошаркарски одраз, Тихо заспа на сред стадион од 75000 навивачи кои викаат цело време, што е само по себе неверојатно остварување, и игравме во макпетрол дресови со жолти чорапи.

Од денешна перспектива изгледа нестварно дека сме ги добиле со ваков состав:

Ханда
Дамбо-Миранда-Муриљо-Сантон
Кандрева-Банега-Едер
Икарди

А следната сезона изгубивме добиен натпревар со ваков состав:

Ханда
Кансело-Скринијар-Миранда-Дамбо
Кандрева-Весино-Брозо-Перо
Рафиња
Икарди

Зборот ми е, денешниов состав нема никакви изговори. Последниот натпревар беше срам за Конте, кој има три пати подобар состав од овие двата погоре.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Земајќи во предвид каков пристап има Конте на дерби натпревари немам високо очекување. Премногу деструктивно влага и евентуално на некој индивидуален потег од Лукаку , Лаутаро или Хакими не очекувам да дадат гол од правење притисок т.е офанзивен фудбал.

Лукаку ќе биде против Киелини кој нема фудбал во него година дена и тоа треба да се експлоатира до максимум истото важи за Хакими Фработа.

Од друга страна пак ние немаме конкретен одговор за Роналдо знаејќи ја нашата одбрана сезонава.Исто на средина ќе не изедат дека се многу по организирани од нас .

Како и да е 0-0 не завршуе утакмицава тоа ви гарантирам.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Син и Џони, накратко:

Инаку да се потсетиме дека последен пат кога ги добивме џубрињата беше Перо кога го употреби неговиот „полесен од пердув“ кошаркарски одраз, Тихо заспа на сред стадион од 75000 навивачи кои викаат цело време, што е само по себе неверојатно остварување, и игравме во макпетрол дресови со жолти чорапи.

Од денешна перспектива изгледа нестварно дека сме ги добиле со ваков состав:

Ханда
Дамбо-Миранда-Муриљо-Сантон
Кандрева-Банега-Едер
Икарди

А следната сезона изгубивме добиен натпревар со ваков состав:

Ханда
Кансело-Скринијар-Миранда-Дамбо
Кандрева-Весино-Брозо-Перо
Рафиња
Икарди

Зборот ми е, денешниов состав нема никакви изговори. Последниот натпревар беше срам за Конте, кој има три пати подобар состав од овие двата погоре.
Поинтересно е тоа што тој Јувентус е дрим тим во споредба со сегашниот..посебно кога го победивме тогаш играа финале во ЛШ и имаа класи поквалитетен тим. Сега квалитетот е тука некаде плус му фалат битни играчи во составот.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.038
Поени од реакции
116.918
Земајќи во предвид каков пристап има Конте на дерби натпревари немам високо очекување. Премногу деструктивно влага и евентуално на некој индивидуален потег од Лукаку , Лаутаро или Хакими не очекувам да дадат гол од правење притисок т.е офанзивен фудбал.
5-0 ќе тепаме.

Зборот ми е, денешниов состав нема никакви изговори. Последниот натпревар беше срам за Конте, кој има три пати подобар состав од овие двата погоре
20-0 ќе ги тепаме.

Не ми даваат надеж дека ќе биди подобро затоа така пишам...дај боже да грешам и да испаднам циркузант само Интер да победва
40-0 ќе тепаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom