- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.944
- Поени од реакции
- 23.770
Тоа е ваљда збир од сите негови спринтови.Ериксен развил 33км на час?
Тоа е ваљда збир од сите негови спринтови.Ериксен развил 33км на час?
ХахахахаNikoj ne go fali ranokija, covekot e izmislen za kolarov i dambrosio na pozicijata stoper.
Taka ispagja od ova 32kmЕриксен развил 33км на час?
Сигурно се има засопнато, па со земјино забрзување при пад ја има постигнато брзинава.Ериксен развил 33км на час?
Прееска забораив да те цитирам.Никад нема да го има финишингот на Икарди овој Лаутаро, па богами и Лукаку.
Икарди само еден период почна да промаши зицери, незнам дали тоа беше намерно или не, бидејќи тој период многу се збореше дека курвата негова го уценува Аусулио за нов договор, ова беше првиот пат кога доби покачување на платата, сеа ќе прашаш ти од кај памтиш, па памтам заради тоа што syn замараше тука на форумов со него по цели недели, како демек со овие зицер никад не заслужува покачување, а ги имаше едно 3-4 зицери цела сезона а овие сегашниве ги имаат толку по една утакмица, peace.Не е за финиширањето, знае и тој да промаши цел гол од три метри, како и секој друг што играл фудбал. Ама никој нема чувство да се постави на вистинско место во вистинско време како ѓубрето.
Stom si go cital syn i negovite referati,sostavi, diplomski od togasno vreme ti zasluzuvas golem RESPECTИкарди само еден период почна да промаши зицери, незнам дали тоа беше намерно или не, бидејќи тој период многу се збореше дека курвата негова го уценува Аусулио за нов договор, ова беше првиот пат кога доби покачување на платата, сеа ќе прашаш ти од кај памтиш, па памтам заради тоа што syn замараше тука на форумов со него по цели недели, како демек со овие зицер никад не заслужува покачување, а ги имаше едно 3-4 зицери цела сезона а овие сегашниве ги имаат толку по една утакмица, peace.
apsolutna laga deka sum vikal deka ne zasluzuva pokacuvanje, i nov dogovor, od uvek bev za nov dogovor, kur me bolese za pokacuvanjeto, klauzulata bese problem i sakav da mu ja trgnat narocito sto mrsuli ko dembele i koutinjo za nad 100m evra bea prodadeni.Икарди само еден период почна да промаши зицери, незнам дали тоа беше намерно или не, бидејќи тој период многу се збореше дека курвата негова го уценува Аусулио за нов договор, ова беше првиот пат кога доби покачување на платата, сеа ќе прашаш ти од кај памтиш, па памтам заради тоа што syn замараше тука на форумов со него по цели недели, како демек со овие зицер никад не заслужува покачување, а ги имаше едно 3-4 зицери цела сезона а овие сегашниве ги имаат толку по една утакмица, peace.
bar me cital hehe, za razlika od tebe, neprocitan ko lektira u sredno sto pred cas ni ja raskazuvaa bubalicite sto se desavalo za da izvadime trojce cetvorce na sreka.Stom si go cital syn i negovite referati,sostavi, diplomski od togasno vreme ti zasluzuvas golem RESPECT
Кај мене во Ченто се слушаат лелеци и плачови што не ги испушта ни жена кога се пораѓа. Јуве ќе биде умртвен во недела, на враќање нема да знаат која е лева а која десна страна, место у Торино у Неапол ќе завршат по грешка.p.s. Ke
Рече Урко и помина скроз одличен, да ти ебам све разгалено.bar me cital hehe, za razlika od tebe, neprocitan ko lektira u sredno sto pred cas ni ja raskazuvaa bubalicite sto se desavalo za da izvadime trojce cetvorce na sreka.
Site sto te citaa togas alal da im e, tocno nitu te citav tebe nitu lektirite, sega ja opravi rabotata mi se dopaga postovite ti se do 5 recenici kako sekoj normalen na forumov.bar me cital hehe, za razlika od tebe, neprocitan ko lektira u sredno sto pred cas ni ja raskazuvaa bubalicite sto se desavalo za da izvadime trojce cetvorce na sreka.