Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Рече Урко и помина скроз одличен, да ти ебам све разгалено.

Осеќам канонада од стрели после пишаново али јеби га, затоа сме другари.
Nema potreba od streli bro, vo momentov mora obedineti da go precekame lelekot u plachot juventaski vo nedela, koga ke zazalat sto se vratile vo serija a pred 15 godini ili kolku i da bea tamu.
Posle toa ke se bodeme koga ke izgubime ili eventualno izigrame nereseno.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не знам шо го гибате Syn за неговите километарски латинички постови...јас личнопуканките и чипсите ги земам кога го читам од шо уживам...па ако се приклучи плус Пупоне со неговите севселенски експертизи тоа ќе биди подобро од филм да гледаш..милина за очите.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.129
Поени од реакции
6.565
Не знам шо го гибате Syn за неговите километарски латинички постови...јас личнопуканките и чипсите ги земам кога го читам од шо уживам...па ако се приклучи плус Пупоне со неговите севселенски експертизи тоа ќе биди подобро од филм да гледаш..милина за очите.
Zamisli togas otvaras strana 4500 i cela strana post od syn, ama mi se dopaga kako staree taka go mrze i da pise sega e soloden so 5-6 recenici. lepota od covek samo da ne ti e doma haha.

Ne se lutis syn, malko na stari denovi da se podsetime. :love:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
daj sea malce ti popozitiven bidi godinava i prekini da miluvas juventaski mali nikakvi chopavi kurinja za da ne bides isfrlen od temava zasekogas. Gospodinot Io e sega moderator, lesno moze toa da se izdejstvuva, prvo ke pusti anketa dali sme za, otkako 95% ke glasaat Za, a ostanatite 5 ke bidat bjankonero, mondoniko i shikiriea, i najverojatno marli, ke sledi tvoe nogiranje i najverojatno tepanje na sledno tvoe doaganje vo Skopje od strana na mario, stekot i mene, sto znaci najverojatno nisto nema da ti bide no toa e veke drug muabet.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Не е за финиширањето, знае и тој да промаши цел гол од три метри, како и секој друг што играл фудбал. Ама никој нема чувство да се постави на вистинско место во вистинско време како ѓубрето.
Mene Lukaku mi e takticki bajagi pofleksibilen od Icardi.
Vakvi profili se izmisleni za ekipi od prva Albanska liga( kako na primer Baern, PSG), nesto kako Luka Toni svoevremeno.
Osven dobriot finishing jas ne pamtam koga Icardi rabotese vo defanziva, dribbling vo minus, pace za nikade. Fudbalsko znaenje gotovar. Ne si sposoben sam nesto da kreiras, da se potrudis tuku si limitiran na rabotata od soigracite a ti treba samo da go "turnes" vo gol. Kopilevo bese tolku golem gotovar sto ne bese sposoben sam da si fati zenska pa morase im gi dupi na prijatelite.

Za skoro vreme ke fati vo nekoja Kina i ke se zbrise od fudbalskata mapa(moze i od zivotna, ako go zgrapci nekoj cuden virus).

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Mene Lukaku mi e takticki bajagi pofleksibilen od Icardi.
Vakvi profili se izmisleni za ekipi od prva Albanska liga( kako na primer Baern, PSG), nesto kako Luka Toni svoevremeno.
Osven dobriot finishing jas ne pamtam koga Icardi rabotese vo defanziva, dribbling vo minus, pace za nikade. Fudbalsko znaenje gotovar. Ne si sposoben sam nesto da kreiras, da se potrudis tuku si limitiran na rabotata od soigracite a ti treba samo da go "turnes" vo gol. Kopilevo bese tolku golem gotovar sto ne bese sposoben sam da si fati zenska pa morase im gi dupi na prijatelite.
И таков зицераш му треба на тимот.
Икарди 1 на 1 мнпгу ретко утињаше, имаше многу осет за гол. Да му ебам племето неспособно, одлична 9ка беше. Лукаку со играч како икарди да го споиш има најбоље дуо напред да направиш.

Забораваме колку опасен беше кога ќе прими топка во и околу 16. И сега ни фали таков финишер со таков осет за гол.
Се да му ебам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
jas ne pamtam koga Icardi rabotese vo defanziva
Еее сеа. Вршеше пресинг Икарди, често пати и до центар беше вратен. На прекини у наш петерец редовно чистеше високи топки.
Не беше баш таков чекач Икарди, таканаречен сидраш.
Дриблинг нема, ама у све друго е перфектен. Освен у мозокот секако.

Многу ми е криво што не остана у Интер а имаше предиспозиции да стане најдобар стрелец у историја на клубот. У најмртви времиња рокна 100 гола.

Сам си е крив што кариерата бар за сеа му иде у надолна линија.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Да ја ебеше на Занети женаму наместо на Макси Лопез ке беше златна копачка 5 години по ред.

Затоа кариерата му е во надолна линија.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
И други две битни особини заборавивте кај Икарди...тоа што беше брз и можеше да истрча во контра и плус топовски шут...барем знајш дека ќе ја пукнеше и ќе ја дупнеше мрежата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Како испадна муабетов на крај, Икарди ебачиште а не Ванда курветина.
Море реденка и се дешава таму додека овој чува децата. Niggas in Paris омилена трака и е.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.129
Поени од реакции
6.565
Kako ispadna sega inter finansiski najzagrozen klub vo italija, 4 meseci nema plata, novi dogovori so namalena plata za igracite ,koj nema da sesoglasi moze da bide prodaden, sunning go prodavale inter ama ne im bilo tolko hitno. I oste mnogu stati procitav na ovie italjansko/angliski strani po fb i google.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Не сакав да верувам кога излегоа првите информации, ама изгледа дека навистина го продаваат кинезите. Минатиот пат кога дојде до кратење на платите, 10 години бантер ера не снајде. Се надевам дека ќе се најде начин да се задржи нивото на тимот.

А на вакви „фондови“ не им верувам, се надевам дека ќе останат кинезите, инаку не чека неизвесна иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom