Трибиани
Ванда Вештерката
- Член од
- 21 јули 2018
- Мислења
- 3.753
- Поени од реакции
- 8.846
Можеби лошо се изразив бидејќи факт е дека титула со добива со малите екипи, ама пак ние немаме лице да даваме complains за Јувентус бидејќи јадовме шамари на наш терен минатото коло токму од нив во директен дуел што ни докажаа дека сеуште не му сме дораснати..и шо кур бараме од Болоња да ни брка работа во евентуална битка за титула кога сами неможиме....додуша рака на срце она вчера беше чист пенал и да беше обратно судиите одма ќе изреагирааА ако ги добиевме демек одма титулата ќе ни ја дадеа?
Нормално дека треба да очекуваме други да ја завршат работата, па дури и Лече да е тоа. Многу шампиони станале со губење од директниот конкурент и дома и гости., не ти ја сфаќам поентава.
Автоматски споено мислење:
Па завршуваше пред нас 6-7 години во контиунитет а не во една сезона..доколку се случи во една сезона тоа можи да биди инцидентно, ама кога ќе биди тоа костантно тогаш резултатите се меродавни и затоа така пишев.Nema poenta, sega ke zamara se dodeka ne go simne nekoj Juventus od tronot. Do lani zamarase deka Roma zavrsuvala 15 boda pred nas, sega ne go gledam da pisuva za mnogu jakite Roma. Mislam deka i za Liverpul istovo go pisuvase do lani, demek 40 boda bil City pred niv i prvo trebalo Totenhem i Utd da gi stignat pa posle City, za na kraj da ispadne santimetri da resavaat za titulata vo posledno kolo.
За ништо не пишев лани којзнае што ти се причинва..оваа година пишев дека Сити ќе биди пак прв а не лани.
Вештер еден