Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.749
Поени од реакции
8.829
А ако ги добиевме демек одма титулата ќе ни ја дадеа?
Нормално дека треба да очекуваме други да ја завршат работата, па дури и Лече да е тоа. Многу шампиони станале со губење од директниот конкурент и дома и гости., не ти ја сфаќам поентава.
Можеби лошо се изразив бидејќи факт е дека титула со добива со малите екипи, ама пак ние немаме лице да даваме complains за Јувентус бидејќи јадовме шамари на наш терен минатото коло токму од нив во директен дуел што ни докажаа дека сеуште не му сме дораснати..и шо кур бараме од Болоња да ни брка работа во евентуална битка за титула кога сами неможиме....додуша рака на срце она вчера беше чист пенал и да беше обратно судиите одма ќе изреагираа
Автоматски споено мислење:

Nema poenta, sega ke zamara se dodeka ne go simne nekoj Juventus od tronot. Do lani zamarase deka Roma zavrsuvala 15 boda pred nas, sega ne go gledam da pisuva za mnogu jakite Roma. Mislam deka i za Liverpul istovo go pisuvase do lani, demek 40 boda bil City pred niv i prvo trebalo Totenhem i Utd da gi stignat pa posle City, za na kraj da ispadne santimetri da resavaat za titulata vo posledno kolo.
Па завршуваше пред нас 6-7 години во контиунитет а не во една сезона..доколку се случи во една сезона тоа можи да биди инцидентно, ама кога ќе биди тоа костантно тогаш резултатите се меродавни и затоа така пишев.

За ништо не пишев лани којзнае што ти се причинва..оваа година пишев дека Сити ќе биди пак прв а не лани.

Вештер еден :icon_lol:
 

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.010
Поени од реакции
1.122
Нас ни е јасно дека немаме шанси за титула, но ти изгледа си влегол во некој филм како сме прејаки, па имаме некакви шанси...

Како прво Јувентус секад добивал и ќе добива такви поклони, кога им е најпотребно. На пример денеска доби поклон 2 бода од судиите, наредната недела, ќе свират непосточки пенал против нив на 3-0 само да си го исперат гомното демек грешки се прават без разлика за кој клуб се работи, а реалноста е друга...

Но освен тоа, ние и по фудбалски квалитет не сме ни блиску нив, така да тури му курац.
Баш пред некој ден пишав дека сеуште сме далеку од Јувентус, и дека е потребно 1 екстра засилување во среден ред и сега мора да се бара замена и за Санчез.
Сепак, на добар пат сме со овој тим. Ова го пишав само као причина плус зошто не можеме да се бориме со нив за титула.
Многу клучна улога игра и среќата. Ако сме блиску до нив и држиме чекор како Наполи што направи минатата сезона, може и среќата ќе се заврти на наша страна.

Ама штета што не фудбалски фактори не даваат шанса за такво нешто.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.137
Поени од реакции
107.443
Не сфаКЈаш дека попривлечен за пажНЈа беше дури користеше кирилица? Што ти се деси човече?
:D
Pa kako da napisam Ќ na latinica be? :D me mrzi od mobilen na kirilica, 15 minuti edna recenica pisuvam, baterija mi snemuva dodeka napisam nesto.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.216
Поени од реакции
41.342
pak samo da ne gi kostaat utnatite ziceri na lautaro, utinja gol od situacija kade ne smees ni gol da promasis, golem kur ako dade ako posle toa vakvo nesto promasue, i toa mu se namesti sve idealno da iskine mreza.

Naivno primen gol inace, posle greskata na biragi, mislam deka i handa mozese ova glatko da go obrani, dali sonce mu smetase poim neam ama reakcijata mu bese mnogu losa.
 

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.052
Поени од реакции
12.510
Зошто го поништија бе племе им ебам!?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Кузнае дали тоа влијаеше на голот...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Влијаеше на интервенција на штоперот. Не беше којзнае каков контакт ама две раце на грб и овој си доизглуми, што придонесе за оправдано поништување.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.216
Поени од реакции
41.342
pa ako bese faul, vlijaese direktno, ama samo edna snimka pokazaa koja i ne potvrdi deka sigurno e faul, poise deluvase ko ovoj da se odbi od lukaku.
Ali spored reakcijata na lukaku, i faktot sto ne se bunese izglea e, zaso realno igracov na sasuolo mozese da go sece pasot dokolku ne padnese.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.216
Поени од реакции
41.342
vidi go lukaku, im ide centarski ko shaq na vremeto, i lagano ili so poluhorok ko sto bese u slucajov, ili krsi obrac, sto se nadevam deka nekad ke se desi so negovata levica.
Lukau sea za sea 5 gola, brao za konte sto mu dae nego da sutira, mislam deka lautaro e prv izveduvac ali valjda idat na toa ako e napraen vrz nego faul da ne sutira, poim neam. Ali konkretno za lukaku mnogu e bitno da nabilda samodoverba, kakva samo dominacija imase u duelot koga go dae golot breeeej, totalno inferioren toj od sasuolo, grebese po nego se besese se odbivase a ovoj rutinski si dava gol.

Super igrame inace u prvovo, mozea bar do 4 da brojat a i da ne primat gol, 2 pasa za zicer sansa na lukau prokockani od kandreva na 0-1, utnata sansa bolja od penal na 0-1 od lautaro, i poklonet gol od biragi i handa za sasuolo.

p.s. kur da jade konte so kornerive.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom