Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Лукаку мора вака да се користи, очигледно ова е вежбано на тренинг, едноставно се одбиваат од него играчите. Првата таква шанса едвај му ја извадија од нозе, втората им даде гол. Лаутаро денеска врие (со исклучок на зицерот, му ебам тоа сеоскиот силен удар во ситуација кога само голот треба да го погоди), Лукаку топ, али најдобри Брозгара и Барела денеска, на секој ебан дел од теренот ги има.

И да бе, кој курац е ова со корнериве не разбирам. Па посебно последниов кога судијата нема да остави појше од 2-3 додавања. Па Шкриниар, Де Фрај, Бастони, Лукаку ги имаш, а праиш некои глупи комбинации наместо да нафрлиш да ти ебам логиката.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.163
Поени од реакции
46.284
Чудно е како само 3 гола успеаа да дадат денес, уште почудно ќе биде ако им виси победата по некоја случајност, им ебаа 100 мајки до сега и дури и има основа конте да врие што не дадоа некој гол плус, очајни реакции напред имаа, нарочито лаутаро. Глупо звучи можда, и он дае гол, изнуди пенал, интер дадоа 3, ама голем кур, напуни ги ко тогаш со мацари и ајт у пичку матер, еве сеа од никаде имаа прилика овие за 2-3

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.147
Поени од реакции
10.069
Нека ги пушти Еспосито и Лазаро да истрчаат, нека не замара.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.163
Поени од реакции
46.284
hahaha abe ne e mozno ova, vleze lazaro, zgresi, smesta primija gol eve go sea i zut dobi : )))))))))))))
neame apsolutno nikakva sreka so bekovive, sea samodoverba ke mu padne, isto i biragi zgresi za prviot, i normalno zabetonirani asamoa i kandreva iako biragi posle greskata gazi na teren, nebitno, po toa ke go pamtat.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.225
Поени од реакции
13.119
Очекував 5 2, а не 4 3 бе све им ебам

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Сега ми е јасно зашто Лазаро не игра, повеке личи на класично крило него ли на вингмен , во одбрана е тотална катастрофа.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.163
Поени од реакции
46.284

toa e toa
Da ne se cudime samo zaso lazaro ne igra, a i biragi na krajov ocajno pokrivase nazad, isto i bastoni, radi ova i nema sto da zamarame za ebanata titula, ednostavno ne moze klubov da se potpre na alternativite od klupa.

Ke go izdvojam samo galjardini, sekoja sansa sto ja dobi od konte u zadnji mesec ipol odlicno ja koristi i poleka se nametnuva ko prva opcija od klupa mesto eden od prvava trojka sto ni e za sredina.

U januari eden od sredina i uste eden bek mora da se zeme, ne veruvam deka lazaro ke dobiva mnogu sansi posle utakmicava, se spekulirase deka moze da go vrakjaat u herta na pozajmica ali aj da ne zboram pred ruka, iako ako do sea kandreva bese prvotimec, sto pa posle ova ... :)
Isto i gomnoto dambrosio, nevozmozna srekja imat i edniov i drugiov.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Десно крило фали очајно, нека му го земат Мосес на Конте у јануари. Иако е рано за Лазаро да се коментира, сепак мислам дека е класично крило што мора да има човек позади за да прикаже максимум. Сам не може да држи цела страна. За Бираги мислам дека се преостри критиките. На крај цело време остануваа 2 на 1 против него на таа страна така да не може да ги покрие нормално. На негова душа иде и првиот гол ама сепак солидно изигра дечкото.

Лаутаро ме радува што почна да прикажува зошто веруваат во него за оваа сезона. Перфектна утакмица со тоа што утна еден зицер ама 3 од 4 гола се негова заслуга. Се гледа дека конте му рекол да игра повеќе за тимот. Не себичи толку како порано иако пак го пукаат фелшови и нејќе да подаде во одредени ситуации. Ама и од друга страна напаѓач мора да покаже таква доза на себичност некојпат ... живеат за голови. Ете го лаутаро откако го скрши мразот по првите неколку кола кај што беше очаен за гол и сеа одлично изгледаат со Лукаку.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.163
Поени од реакции
46.284
Problemot so lazaro e sto konte od nego saka on da go dostavi ona sto prakticno i ne go igral do sea, on vo herta bese desno krilo, vo avstrija igra desno krilo, ne sekoe desno krilo moze nego da mu go dostavi toa sto on go dobiva do nekade od kandreva na primer, ili moses vo celzi.
U juve toa mu uspea so asamoa, koj do doaganjeto u juve igrase vo sredina, vo celzi toa mu uspea so mozes, vo italija so kandreva, ama eve ovoj uslovno receno eksperiment sega za sega mu e los.

Rano e da se zbori, narocito sto realno lazaro go imame gledano premalce, denes i so sparta, ali eve od toa malce sto ja bar go imam videno, se gleda deka bukvalno ne znae kaj tera na vakva pozicija na teren, izguben e totalno, ko da ne razbira sto treba da pravi, kako da brani, kako da pokriva, kaj da podava, totalno diskfunkcionalno deluva ko da ne pripagja u ovoj sistem na igra.

Na trening se uci sve, barem toa so konte go gledame kaj del od igracite, eve denes konkretno lukaku i prviot negov gol, dvizenjata na lautaro isto so topka, bez topka, sporedbeno so toa kako igraa vo septemvri a kako sega, ima evidentna razlika, istoto vazi i za barela, galjardini, brozovic, evidenten e napredokot kaj site.

Site tri gola denes mozea da se izbegnat, sasuolo 4 pati sutnaa kon gol, dadoa 3 komada, taka da dobroto e sto ne e vo prasanje nesto sto ne funkcionira u samiot sistem, tuku individualni greski koi lesno se ispravaat, ne smee i da se zanemari faktot sto dadovme 4 gola, a mozea uste 2-3 sigurno plus.
Taka da u globala ova bese dobra reakcija posle porazot od juve u situacija koga i igracite bea pozamoreni od onie na sasuolo koi imaat pomalku reprezentativci, sega sledna ni e najbitnata utakmica do ovoj del od sezonata, dortmund doma, u slednite dva natprevari vo LS ke znaeme na sto sme u toa natprevaruvanje.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.755
Поени од реакции
115.599
Приметувам дека доста лошо реагираат дефанзивците на дуплите пасови на противникот, односно доста лесно пливаат во празно. Славија, Барса, денес и нарочито со Јуве, баш се приметуваше ова, пливање во празно на тројцата штопери при дупли пас, впрочем Јуве така го даде вториот гол во прво полувреме кој за наша среќа беше поништен. Еве и денес ни дадоа таков гол Сасуоло, што значи дека мора да се работи на тој сегмент.

Бираги ја еба за првиот гол, ама после тоа одигра одлично, особено во напад. Реално он за Азамоа е Робертсон и Марсело во едно што се тиче офанзивата. Тандемот Лаукаку денес перфектен, се што требаше си одиграа дечките и лесно можеа и двајцата со хет трик да ја завршат средбата, особено Лаутаро. Кога сум кај него, иако лошо ја почна сезонава, од меч во меч е се подобар, од авион се гледа дека има голем осет за играта, знае кога да утрча, како да се загради, да проигра, да вкрсти, онака мини Агуеро верзија, со тоа што мора на финишот да поработи во иднина, нешто во кое не се сомневам воопшто.

Битни 3 бода, следни се Дортмунд, маст вин е за нас тоа.

П. С. Еве ти Берзекер кирилица од мобилен, не умарај. :D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.341
Поени од реакции
11.755
Дали сте салам за виновноста на Ханда при првиот гол? Видете снимка неколку пати, си велам ќе се свестите. Шутот беше на втора статива и удри внатрешна статива. Како би го покријал тоа Ханда објаснете?

Иначе, голот на Лукаку е она што го очекувам од него со вакви боси екипи.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Лаутаро мора што побрзо да се бетонира со нов договор. Уште да ја поправи тимската игра и ке биде еден од најдобрите на својата позиција.
Знам дека не е лесно да се зачува таков играч, голема е веројатноста дека ке заврши во Барса или Сити као замена за Суарез или Агуеро.

Денес одигравме добри 70минути, и катастрофални 20, нешто што не смее повеќе да се пофтори.
Со Дортмунд ни треба перфектен натпревар.

Kajgana Shop

На врв Bottom