Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.216
Поени од реакции
41.340
Реакцијата на екипава после фијаското со славија :eek: , колку и да се милан лоши, ретко кој очекуваше ваква доминантна партија, практично и без грешка ако се тргне на страна дамбросио како нешто што постои на светов, а и кога сме кај него,ги утепаа со дамбросио ко офанзивен десен бек што уште толку на тежина добива оваа победа која лесно можеше да заврши и доста поубедливо. Aбе што утна братов, a што ќе даеше со тоа маказите, како беee, мада рака на срце да не беше оној утнат зицер ќе кажев дека и он изигра пристојно и изненадувачки добро со оглед на позицијата на теренот и фактот што е дамбросио.

Изјава на Конте после мечот со прага, информацијата дека спиел во тренинг центарот и спремал видео за да им посочи каде све грешеле во претходните натпревари, за на крај на дело ги исправат грешките, бар у мечов со милан тоа беше повеќе од евидентно.

Скоро све беше до перфекција скоцкано и пуштено да гази 90 минути, дијаметрално спротивно издание од претходните два натпревари, со пресинг на противничка половина со добри уиграни акции, со идеја како да се дојде до голови и победа, вака тактички скоцкан меч од Интер немам гледано со години и години, милан практично и без шанса за гол, на крај нешто направија ама останува фактот дека Ханданович ниту еднаш не беше приморан да интервенира. Све ова после прв бран на неуспех, и изиграна утакмица во ЛШ, за разлика од милан кои играат од викенд за викенд.

Годин изигра предобро, најбоља партија на еден стопер после фамозната 2010, барела, сенси и броз ја издоминираа цела средина нарочито во второто полувреме каде сите беа пуштени на најако, броз класика, можда најбоље полувреме изиграно до сеа откако е дојден тука, штета никад нема да продолжи таму каде што застанал после ваква изиграна партија али затоа у барела и сенси добивме тандем за наредни 5-6 години, вријат бабаниве.

За крај, prostituzione intelectuale

Untitled1212.png

класична ситуација, кучињата лаат караванот си врви, нека пушат сеа кур газета и останатите лешинари, бољи одговор од овој не можеше да изнуди клубов.
 

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.749
Поени од реакции
8.829
Ќе победиме со Милан 0-2 и никому ништо нема да биди :D
Шаманот Интеровски,појма нема,селски судија,што Џони ќе кажи така обратно излегва...хехехе

Два точни резултати in row :D
 
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.307
Поени од реакции
7.442
Шаманот Интеровски,појма нема,селски судија,што Џони ќе кажи така обратно излегва...хехехе

Два точни резултати in row :D
Најверојатно пак во Церн се отворила црна дупка, па сега сите сме ликнати во некој паралелен универзум. Конте тренер на Интер, Сари во Јувентус, Тредичи рекетар и најчудно од се Трибијанка гаѓа резултати...
 
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.289
Поени од реакции
15.490
Overall очекуван резултат, веќе неколку години сме класа за нив, за жал секако.

Иначе Годин направи грешка коа му подари топка на Ребиќ ми се чини по што можевме гол да примиме, па не беше баш совршен натпревар.

Одбрана секако ни е најдобра, годинава можда и најдобра во лигата, не очекувам ништо помалце и следните утакмици.

Ги чекам мечевите со Дортмунд, таму мора да покажеме дека сме ниво изнад од лани, особено по утакмицата со Славија.
 

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не знам ова Бене што вика за Годин со Ребиќ, ми се исклучи стримот ти ебам и свадба и све, али до 80 и некоја гледав и можам да кажам дека Годин играше ко против мали деца вечерва. Ау другаров ги издоминира во секоја смисла на зборот, начисто ги уништи, па некој ѕид да изградеше на тој дел од теренот помал ефект ќе имаше.

Барела почна да влага во форма, со Сенси има да гризат за брзо време. Одбраната перфекција, уствари цел тим изигра класа подобро од Милан, едноставно ова беше тактичко понижување од Конте.

Једина замерка ми се корнерите. Па ги имаш Годин, Шкриниар, Де Фрај и Лукаку, а ти одиш со некои селски комбинации од кои ради една грешка на Сенси ќе примевме гол. Стварно нема логика.

И пак ќе речам, системот на Конте е ѕверски, само ни фалат уште 2-3 добри играчи да пополнат дупки (читај Дамбо и Кандрева, да умрат) и би се бореле за титула без проблем.

И да бе, па какви пациенти ни станаа еј хахаха, со Сасуоло појше се тресам отколку со Милан :D
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.320
Поени од реакции
57.791
Шаманот Интеровски,појма нема,селски судија,што Џони ќе кажи така обратно излегва...хехехе

Два точни резултати in row :D
Повеќе би рекол дека го зарече Политано, отколку што го погоди резултатот :pos:
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.137
Поени од реакции
107.439
Не знам ова Бене што вика за Годин со Ребиќ,
Bukvalno vo posledniot napad od mecot se desi ova, trebase da dodade Godin ali se spletka i mu ja zema Rebic. Po mene povekje De Vrij bese kriv poso go zaglavi Godin ali nebitno, posekako ne primime gol. Odlicen zbor posekako, aj Stek idi glej tenis u Wuhan i ne zamaraj.
 

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.010
Поени од реакции
1.122
Нека се тепаат секој тренинг ако после тоа играат вака

Не се на место и критиките за Дамбросио, одигра добар натпревар без разлика на промашувањето.
Годин и Брозович најдобри!
 

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.749
Поени од реакции
8.829
Пак трториме мала екипа пак се јачате тука по форумов. Уште 34 кола има чекајте малце другари.
Се "јачаме" бидејќи ни е историски и градски ривал па секоја победа против нив е слатка,а квалитативно кога ќе размислиш Милан е просечна екипа од 7дмо до 10то место и ништо посебно..кутрите вчера ако не грешеа Брозович или Сенси неможеа акција да направат..се сосила.

Иначе знајме кој е квалитетот..релативно 3-то место бидејќи не вервам дека сме на ниво на Наполи за да освоиме над 80 поени
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.216
Поени од реакции
41.340
lautaro, poteg poveke igrac, najgolema maana ova i sto nonstop gleda u zemja bez nekoja golema preglednost sto se desava okolu nego, imase 2-3 situacii koga stranicno sirea igracive race zasto bea sami a ovoj tocno 0 preglednost na toa sto se desava okolu nego.
Ali kako sto rece konte, a i lukaku, od den na den igracive ke ucat novi raboti, lukaku toa opsto go kaza za konte ko trener a Konte konkretno za lautaro, deka ima 22 godini i deka so tek na vreme ke se usovrsuva i prilagoduva na negoviot sistem.

So lazio bi trebalo da ima rotacii, ima najavi za biragi i alexis, samo mnogu ne se potpiram na informaciive za mozniot sostav u sledni natprevari osven ako ne se sky vo prasanje koi mislam deka do sega nemaat utnato vo najavite za mozen sostav bar za inter, do sega sve pogodija, vklucuvajki go i vcera dambrosio ko starter desno.
 
Член од
29 март 2013
Мислења
4.497
Поени од реакции
4.324
Офтопик.

Икарди (наводно) :
"Во ПСЖ сум бидеќи беше време да бидам во победнички тим" (y):kuracc:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom