Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.126
Поени од реакции
6.560
Офтопик.

Икарди (наводно) :
"Во ПСЖ сум бидеќи беше време да бидам во победнички тим" (y):kuracc:
Pa donekade e vo pravo vo PSG sekak ke ja osvoi titulata prvak vo francija i kupot im e donekade 50-50. Sto znaci otide vo mesto kade sigurno ke podigne trofej. Vo inter toa ne mu e garancija.

No zaboravi da go napises i delo od izjavata kade zboruva deka so Inter sakal da igra LS i deka sakal da ostane vo Inter.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.695
Поени од реакции
4.542
Pa donekade e vo pravo vo PSG sekak ke ja osvoi titulata prvak vo francija i kupot im e donekade polusiguren. Sto znaci otide vo mesto kade sigurno ke posigne trofej. Vo inter toa ne mu e garancija.

No zaboravi da go napises i delo od izjavata kade zboruva deka so Inter sakal da igra LS i deka sakal da ostane vo Inter.
Не продолжив понатаму, само насловот го прочитав. :)
Не, факт е дека изјавава му е избацена чисто од инает, не дека стварно го мисли тоа. Мислам... помалку и смешно е :icon_lol: - ПСЖ "победнички тим". А каде тоа, во супер отепаната француска лига? Ок. :tvg:

Али добро е познат мојот став околу Икарди кој нема да го променам без разлика што и да кажи. Јас го оправдувам и не му се лутам. :D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.794
Ме разочарува Лукаку. Не бев возбуден од трансферот и не очекував кој знае што, ама мислев дека ќе биде доминантен со послабиве тимови. Јасно ми беше дека ќе го ставаат в џеб појаките тимови во ЛШ ама не очекував да не може да им мрдне на стопери од Лече, Удине и Прага.
Не го возвишувајте непотребно на секој гол.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.695
Поени од реакции
4.542
Ме разочарува Лукаку. Не бев возбуден од трансферот и не очекував кој знае што, ама мислев дека ќе биде доминантен со послабиве тимови. Јасно ми беше дека ќе го ставаат в џеб појаките тимови во ЛШ ама не очекував да не може да им мрдне на стопери од Лече, Удине и Прага.
Не го возвишувајте непотребно на секој гол.
Брат, абе ти се смејат овие... :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
не е ова Пес или Фифа, па да бил доминантен, со боди баланс 99, па да бутка се пред него, Адриано или Ибра стајл.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.695
Поени од реакции
4.542
Нема ништо погрешно ако човекот се надевал на подобро издание. Впрочем, знаевме каков профил на напаѓач е Лукаку, така да јас не очекував ништо повеќе а ни помалку. Да не се повторуваме по 100 пати, ни треба средина!

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Знаете што ми дава малце надеж од ова екипа на Конте?!

Тоа што почнаа и средњаците да постигнат голови, а не само нападот... Едно време ако памтите едвај 10гола имаа сите комплет во цела сезона.

Ме радува тој факт, затоа што ако потфрли нападот имаме играчи кои можат да го решат мечот од далечина...

Лукаку не го сакав како трансфер, тоа е факт, но полека почнав да го сакам, не затоа што покажа некоја класа, туку затоа што гледам дека се труди секојдневно да се надгради и подобри како играч, и според мене тоа е голема заслуга на тренерот, и заслужува респект.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.221
Поени од реакции
46.509
Inter are expected to announce record revenues of around €400M this week

Inter will have board of directors meeting this week to approve the financial accounts for the year ended on June 30th, 2019. The Nerazzurri, according to Calcio e Finanza, should close its budget with revenues of around €400M as we are waiting for the details which should be released this week. The numbers last year were €346.9M in revenues and a loss of approximately €17.7M. The previous record was in the treble season when the club had revenues of €323.5M.

Плус, неделава би требало да се официјализира новиот проект за изградба на нов заеднички стадион со Милан.

Milan and Inter will both announce plans for a new stadium on Thursday morning.

The two clubs are in total agreement over a new venue to replace San Siro, and a website (nuovostadiomilano.com) has already been set up for the launch.

The plans will be unveiled at 10:00 BST on Thursday.

“A New Stadium for Milano,” read a post on the site’s homepage.

“A new landmark of world class excellence for San Siro and the City of Milano.”

Milan and Inter both want to build a 60,000-seater arena, which includes modern elements and cladding to reduce the sound pollution to nearby houses by up to 40 percent.

It is expected to come at a cost of €605m, while creating over 3,500 new jobs
#suningout

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.221
Поени од реакции
46.509
Постојат шанси Evergrande групацијата да влезе у Интер како спонзор со 100 милиони евра, ова може да значи и крај за пирели како спонзор, ќе видиме колку од ова ќе се реализира и што ќе биде со пирели у една ваква ситуација, со нив мислам дека и договорот завршува сезонава, или годинава.

Confirmations are coming from China, from Titan Sports , of the news that the new Evergrande Group car brand , Hengda Hengchi , will probably become the new sponsor of Inter with a contract of almost 100 million euros. The will of the new car brand (which produces electric cars) is to quickly occupy the global market. Xu Jiayin's trip to Milan and dinner with Zhang Jindong was a taste to prepare for the launch of the Hengchi brand, then entering European and global markets through Inter. On PPTV ( Suning sports channel) the Hengchi Automobile brand was exhibited, which also suggests that Hengchi and Inter are at an advanced stage in negotiations for the final agreement between the two parties.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.240
Поени од реакции
13.169
Постојат шанси Evergrande групацијата да влезе у Интер како спонзор со 100 милиони евра, ова може да значи и крај за пирели како спонзор, ќе видиме колку од ова ќе се реализира и што ќе биде со пирели у една ваква ситуација, со нив мислам дека и договорот завршува сезонава, или годинава.

Confirmations are coming from China, from Titan Sports , of the news that the new Evergrande Group car brand , Hengda Hengchi , will probably become the new sponsor of Inter with a contract of almost 100 million euros. The will of the new car brand (which produces electric cars) is to quickly occupy the global market. Xu Jiayin's trip to Milan and dinner with Zhang Jindong was a taste to prepare for the launch of the Hengchi brand, then entering European and global markets through Inter. On PPTV ( Suning sports channel) the Hengchi Automobile brand was exhibited, which also suggests that Hengchi and Inter are at an advanced stage in negotiations for the final agreement between the two parties.
100милиона за колку години?
Ако е за 5+ се ништо пари...
Големите клубови по 40-50 милиона годишно зимаат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom