Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
100милиона за колку години?
Ако е за 5+ се ништо пари...
Големите клубови по 40-50 милиона годишно зимаат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Само пет клуба во Европа зимаат над 40м по сезона.
Баерн, Сити, Барса, Реал и Јунајтед. Ќе потрпите 3-4 сезони со договор од 20м по сезона па ако сте на ниво на овие, споменативе, тогаш можете да очекувате 40-50. И не знам како не е „ништо“ 100 милиони за 4-5 години кога е дупло од тоа што го заработувате сеа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.042
Баерн, Сити, Барса, Реал и Јунајтед. Ќе потрпите 3-4 сезони со договор од 20м по сезона па ако сте на ниво на овие, споменативе, тогаш можете да очекувате 40-50. И не знам како не е „ништо“ 100 милиони за 4-5 години кога е дупло од тоа што го заработувате сеа.
Пеја Форбс.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И Ливерпул, Челзи и Арсенал зимаат по 40 милиони фунти.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Постојат шанси Evergrande групацијата да влезе у Интер како спонзор со 100 милиони евра, ова може да значи и крај за пирели како спонзор, ќе видиме колку од ова ќе се реализира и што ќе биде со пирели у една ваква ситуација, со нив мислам дека и договорот завршува сезонава, или годинава.

Confirmations are coming from China, from Titan Sports , of the news that the new Evergrande Group car brand , Hengda Hengchi , will probably become the new sponsor of Inter with a contract of almost 100 million euros. The will of the new car brand (which produces electric cars) is to quickly occupy the global market. Xu Jiayin's trip to Milan and dinner with Zhang Jindong was a taste to prepare for the launch of the Hengchi brand, then entering European and global markets through Inter. On PPTV ( Suning sports channel) the Hengchi Automobile brand was exhibited, which also suggests that Hengchi and Inter are at an advanced stage in negotiations for the final agreement between the two parties.
100м ама на колку сезони.
Иначе петарди ќе пукам кога ќе го макнат Пирели, макар и за Ичибан липстик.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не ги земај за репер мислењата на одредени “фанови“ во овој фан клуб оти пишуваат колку да се напише и испровоцира нешто,па ако треба и кило сол ќе изедат поради нивниот инает.

Секако дека е подобрување секој друг спонзор на местото на Пирели што ќе дојде оти од Пирели не видовме некој голем ќар во изминативе сезони во поглед на висината на нивните спонзорства.

Евенгрејд е џин во бизнис светот и самото нивно доведување како спонзор ќе привлече и мал милион други спонзорства.
Сунинг е сериозна компанија која од Интер направи бренд во вистинска смисла на зборот,нешто што требаше да се направи после легендарната триплета.

Супер ќе биде вакви спонзорства да вклучува Интер,што ќе има сериозно зголемување на финансиите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.221
Поени од реакции
46.508
100м ама на колку сезони.
Иначе петарди ќе пукам кога ќе го макнат Пирели, макар и за Ичибан липстик.
Нигде не е прецизирано, ама факт е дека нешто се спрема и со нив зашто у Милано газдиве имаа средби, тоа бар е официјално потврдено.
Во моментов ударна вест е дека ќе се гради стадион со Милан, што е секако од историско значење и за двата клуба.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.240
Поени од реакции
13.169
Повеќе клубови зимаат ама нејсе...
Муабетот е дека, тоа што веќе коа ќе имаме одвратни хиерогливи напред на дресот,барем убаво да го наплатиме тоа.
Мапеи 20+ милиони годишно го спонзорира Сасуоло,не ме јеби...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.623
Сунинг не сакаат спонзор кој ќе им даде 40? Ќе земат колку што можат да земат, потребни се успеси, подигнување на нивото, парите ќе дојдат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Повеќе клубови зимаат ама нејсе...
Муабетот е дека, тоа што веќе коа ќе имаме одвратни хиерогливи напред на дресот,барем убаво да го наплатиме тоа.
Мапеи 20+ милиони годишно го спонзорира Сасуоло,не ме јеби...

Не си во опција да бираш, не во моментов кога Интер почнува да се појавува на мапа. Немаат успешна сезона скоро цела декада, едвај се вратија во ЛШ. Ако вас ви дадат 40м по сезона колку треба да бидат спонзорските договори на овие 5 клуба кои ти ги спомнав, по 200?

Сасуоло е исклучок, дефинитивно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Нели пред некое време имаше и шпекулации и за влегување на уште еден јак кинески спонзор во Интер,дали стануваше збор за Али баба или некој друг,не ми текнува,ама се работеше исто така за гигант.

Сунинг сака да ги привлече сите јаки кинески компании да вложуваат во Интер,што и не е така лош избор ако се знае дека работат домаќински и се полни со пари како бродови,сакаат да вложуваат.

Сунинг,Али баба,Леново,Евергрејд се гиганти и светски познати компании и брендови.

Интер е во добри раце,има стабилна основа,квалитетни луѓе со јасен план за иднината на Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom