¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Зошто даваат вакви изјави? После кога ке загубат се кријат од микрофонот или дават лузеркси изјави од типот, We were better in the second half
Зошто даваат вакви изјави? После кога ке загубат се кријат од микрофонот или дават лузеркси изјави од типот, We were better in the second half
Абе не само тоа, туку не силат и нам, па ние му одиме на баварците у нивен фан клуб и ги реметиме... после се чудат зошто појол смена 10 јузери, како да не менуваш со овиеТоа и ја го зборев кај нас у фан клуб, и нашиве исти К, посебно циганчето!
Ќе сме тепале, ќе поминеме. ...
На крај ќе биде , "покажавме карактер да се надигруваме и покрај негативата од првиот натпревар. Но загубивме несреќно"
А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евраИграта на Интер и Арсенал во одбрана, нешто што не може да се спореди.
Не вреди дефинитивноА бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евра
--- надополнето ---
Вредеше да се проба
Ако не Шахтјор, Хауард Веб ќе им се падне99.9 % на Барса и се паѓа Шахтјор . . .
сиромашкиот не знаеше ни он што да свирне...Ако не Шахтјор, Хауард Веб ќе им се падне
хахах ја сонив 3 гола дека ќе даде барса... али ја утнав дека ќе прими еден... ми дојдоа наеднаш многу пари, и фрлив бааги на ливче, пошто бев кај една што гледа и ми кажа дека ќе добијам многу пари во скоро време, и не ги жалев ич, ги лупнав ич око не ми трепна... али јбг, Бускетс ме поеба...А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евра
--- надополнето ---
Вредеше да се проба