Н
'Никола'
Гостин
На тацна од Снајдер, колку што видов на вести.Дајте хајлајтс да видам нашион шо гол дал![]()
На тацна од Снајдер, колку што видов на вести.Дајте хајлајтс да видам нашион шо гол дал![]()
На коњ ќе бидеме и Ето ако намести некоја на тацна а не со Снајдер , знаеме дека Весли ако може ќе ја намести . Можеше уште прво да му ја даде на Пацини и да ја решими Џенова , а мангупот шутира од странаНе го деграјтирате Пандев со фрази од стилот на ’’тацна наместена од Снајдер’’, тоа е улогата на Снајдер, тацни да намести, и исто така тоа е улога на Пандев да се најде во ситуација која му овозможува на Снајдер да наместе тацни.
Нека му намести 2 тацни против баварците, на коњ ке сме.![]()
Сосем друг ми беше муабетот, не дека и ова твоево не е вистна, ама кога дава гол Пандев, сите заслуги му одат на Снајдер, на истиот Снајдер кој не е ни 20% од ланскиот, а Пандев си е тој, лани крило, годинава со Бенитез играше средина, не крило него онака типично во средина играше, сега со Лео само ја грее клупата и онака ретки шанси добива, не дека заслужува повеке ама барем кога ке направи нешто добро да не го плукаме.На коњ ќе бидеме и Ето ако намести некоја на тацна а не со Снајдер , знаеме дека Весли ако може ќе ја намести . Можеше уште прво да му ја даде на Пацини и да ја решими Џенова , а мангупот шутира од страна
Свесен е дека ни е најдобар индивидуалец. Со други зборови, му се може, затоа и реков Лео е крив.Да де , те разбирам . Убаво си се позиционриаше Пандев и овој му ја даде . Тоа си е тоа нема деградирање . Ама овој циганов јез да дава голови ама на нерви ми иде жими се . За вториот гол , сами му беа Пацини и Пандев , ако ја утнеше ќе му пцуев 5 поколенија , исто и со Сампдорија , Пандев му стои сам овој не ја дава . Многу ми станал себичен , не беше таков . И Милито коа ќе се врати ако себичат и двајцата го ебавме ежот
Уште Моџи да се изјасни и да расчистиме , шо викаш
Ќе се јави и тој, големи другарчиња сеУште Моџи да се изјасни и да расчистиме , шо викаш