Фан Клуб: Интер

Зошто даваат вакви изјави? После кога ке загубат се кријат од микрофонот или дават лузеркси изјави од типот, We were better in the second half :)

Зошто даваат вакви изјави? После кога ке загубат се кријат од микрофонот или дават лузеркси изјави од типот, We were better in the second half :)

Тоа и ја го зборев кај нас у фан клуб, и нашиве исти К, посебно циганчето!

Ќе сме тепале, ќе поминеме. ...

На крај ќе биде , "покажавме карактер да се надигруваме и покрај негативата од првиот натпревар. Но загубивме несреќно" :pos:

Тоа и ја го зборев кај нас у фан клуб, и нашиве исти К, посебно циганчето!

Ќе сме тепале, ќе поминеме. ...

На крај ќе биде , "покажавме карактер да се надигруваме и покрај негативата од првиот натпревар. Но загубивме несреќно" :pos:

Абе не само тоа, туку не силат и нам, па ние му одиме на баварците у нивен фан клуб и ги реметиме... после се чудат зошто појол смена 10 јузери, како да не менуваш со овие :icon_lol:

Ова е домаќин а не ние:

scaled.php

Бесплатно туширање за сите гости, навали народе :pos:

Изгледа пак ќе гледаме прскалки вечерва.

Сега за сега театарска претстава а после некој ќе се лади :)

Играта на Интер и Арсенал во одбрана, нешто што не може да се спореди.

Играта на Интер и Арсенал во одбрана, нешто што не може да се спореди.
А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евра :)

--- надополнето ---

Вредеше да се проба :pos:

А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евра :)

--- надополнето ---

:pos: Не вреди дефинитивно :)

Нема што да прават, еден се излета и толку, не знаат еден фаул да направат, само Росицки направи еден фаул на противничка половина и тоа беше се.

Robin Van Persie и Nicklas Bendtner се најдобрите трансфери што некогаш ги направила Barcelona !!!

Само добра одбрана и брз контра напад,тоа е рецепт за успех против Барселона! Со нив никој неможе да се надигрува во средина тоа е факт,ако напаѓаш осуден си на ризик бидејки ако не дадеш гол ке ти дадат! Во прво полувреме Венгер добро ја постави играта,али ја нема одбраната на Интер за да чува 90 минути водство!

Ќе ве замолам да бидете колегијални и да постнете некое аватарче за Марли кое среќно ќе го носи еден месец. По можност со Лео, скаути и такви причи на кои сме веќе навикнати да ги читаме. :)

Благодарам однапред.

99.9 % на Барса и се паѓа Шахтјор . . .

Ако не Шахтјор, Хауард Веб ќе им се падне :pos:
сиромашкиот не знаеше ни он што да свирне...

--- надополнето ---

--- надополнето ---

хахах ја сонив 3 гола дека ќе даде барса... али ја утнав дека ќе прими еден... ми дојдоа наеднаш многу пари, и фрлив бааги на ливче, пошто бев кај една што гледа и ми кажа дека ќе добијам многу пари во скоро време, и не ги жалев ич, ги лупнав ич око не ми трепна... али јбг, Бускетс ме поеба...

mrbp1g.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom