¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Зошто даваат вакви изјави? После кога ке загубат се кријат од микрофонот или дават лузеркси изјави од типот, We were better in the second half 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто даваат вакви изјави? После кога ке загубат се кријат од микрофонот или дават лузеркси изјави од типот, We were better in the second half![]()
Тоа и ја го зборев кај нас у фан клуб, и нашиве исти К, посебно циганчето!
Ќе сме тепале, ќе поминеме. ...
На крај ќе биде , "покажавме карактер да се надигруваме и покрај негативата од првиот натпревар. Но загубивме несреќно"![]()
А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евраИграта на Интер и Арсенал во одбрана, нешто што не може да се спореди.
А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евра
--- надополнето ---
Вредеше да се проба![]()
Ако не Шахтјор, Хауард Веб ќе им се падне99.9 % на Барса и се паѓа Шахтјор . . .
сиромашкиот не знаеше ни он што да свирне...Ако не Шахтјор, Хауард Веб ќе им се падне![]()
А бе ај во одбрана ама барем на средина да прават фаули да ја сецкаат играта... иначе ако по некое чудо Арсенал поведе 2-1 фаќам 40 евра
--- надополнето ---
Вредеше да се проба![]()