Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Матер у пичка да им ја ебам на сите од управа до чистачка.

Не е проблем само тренерот(кој веќе не сакам да го видам на клупа), туку кај сите.т

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас сум воодушевен од Интер вечерва, поточно од степенот на катастрофалност што го прикажаа дечките. До вечерва знаев дека е многу лошо ама и во најоптимистичките сценарија не предвидував вака перфектен дебакл. Едвај чекам да ги гледам со Марсеј.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Овие камења нема тренер што може да ги врати во живот умрена работа е овој тим.
Пак 300 милиони буџет годишен имат овие 20 не вредат Болоња дома ги понижува.
Интер на Тардели беа феномени за овие.
Овие срамови ќе си останат запишани во историјата.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Логика 0 тие од Телма, реално. Или пак го сметаат Интер моментално на ниво на Болоња, па му изгледа поинтересен меч од тој другиот.
Ама ако, мене ми одговара за оваков Интер да не арчам и нет.:D
Eх да сме на ниво на Болоња..

Ама не сме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
2те екипи за кои 99% од навивачите на Интер беа убедени дека лесно ќе паднат ги понижија во Милано, муабетите наши до пред 2 години за Чиро и Лео се дешаваат сега со Интер, кога викавме дека ќе ги видиме нив по првите бранови на неуспех, сега со Интер по првиот бран на неуспех ( лече ) се деси Цунами, тоа е разликата од тренер и ТРЕНЕР.

Дефинитивно со ова ставија крај на битката и за ЛШ , во сите порази по серијата на 7 победи не успеаа да дадат гол ( Лече, Новара, Наполи куп, Рома и сега Болоња ).
Повеќе среќа и памет во глава за наредна сезона, се што е окарактеризирано ко грешен потег се деси во овие 2 години, ако и по ова се повторува истово сценарио шта речи, и кај мене ќе го изгубат секој кредит. Прво ако е изводливо, враќање на Оријали, второ, тренер, па после Се останато.

(n)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Епа сега сум убеден дека ќе испаднеме од Марсеј, да не се брукаме понатака.
Во лето треба да се прави чистка.
Ранокиа изгледа не му кажале во пионерските денови дека коа е последен играч у одбрана треба да исфрли.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Убав кец на спортска во среда.Марсеј-Интер....1!
Абе да не се повампират во среда па пак да ме зезнат?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Па луд си ебате, што беше подобро со Бенитез од сега? Истите срања беа :)
Бене едвај чекаше Интер да е мизерен ко во ерата на Рафа, за да го изгура ставот дека бил добар.

Нема да помине кај оние со малку повеќе мозок.

Нема што да реплицирам на тие постови, и тогаш беа мизерија, и сега се, глупо е да се прават споредби кога биле попросечни, дали тој период и сега, за Интер сепак праиме муабет.
Еден скаут на крај краева во Серија А покажа што беше Рафа за Интер, малоумно е да се навраќаме на тој период, ко што рече Матрикс, собраќаец у Ферари.

А за Ранко реков, после неуспехот со Лече не успеа да го стабилизира тимот, се знае дека тука тренерот треба да реагира, и Мурињо имаше дебакл во Бергамо првата сезона, 3-1 со гол на Интер у 93та, изгазени беа тогаш, ама ко што велеше он, Интер не губи 2 по ред, тоа е разликата од вистински шампион и лузер, али никој не им стави нож под грло баш него да го ангажираат, Фиго, Барези и оној Бернацини беа идеални за кертејкери до крај на сезона.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Колку само го сакам Интер се повеќе и повеќе со овие слаби игри тоа е чудо едно. Сите што ми се јавија на мобилен и што ми пишаа на ФБ ми прават повеќе да го сакам Интер.
Немам намера да се објаснувам за поразов, не вреди да се трошат зборови. Ваква ситуација им се деси на Милан, на Јуве па мораше и кај нас да дојде кад тад.
Форца Интер!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Колку само го сакам Интер се повеќе и повеќе со овие слаби игри тоа е чудо едно. Сите што ми се јавија на мобилен и што ми пишаа на ФБ ми прават повеќе да го сакам Интер.
Немам намера да се објаснувам за поразов, не вреди да се трошат зборови. Ваква ситуација им се деси на Милан, на Јуве па мораше и кај нас да дојде кад тад.
Форца Интер!
Тоа ти е, коа незнаете да ги бирате другарите, моиве милина се, милина.
И овие на фејс инкогнито шо ми се стаиле ко за среќа топ се, овој Марли чат пат забушава али ок е, се трпи, Џимеј па да не зборам, и овој Фил Ајви го имам, ист е, само лајкови става и толку, статус не сум го видел да напише. :pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Гледав на Скај и коментаторот кажа дека Морати си отишол 15 мин пред да заврши утакмицата.... па напрајте рачун што ке се деси утре.

Ајде Барези редно време е и ти да станеш прв тренер.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Време е за вакво нешо!

Море остај ова... нека го фрлат првин Ранко и после играчите... мамицата нивна како ме изнервираја :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom