Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Од неофицијални извори Гвардиола носел и плаво-црни чорапи така да сигурно иде во Интер.:D
Ако сака да дојде,ќе дојде.Ќе видиме на крај на сезона дотогаш може да се изнаслушаме вакви глупости.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ми пиша Бране,утре Интер иде на Телма... што чудо е ова,Пандев игра а да не го даваат :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
Логика 0 тие од Телма, реално. Или пак го сметаат Интер моментално на ниво на Болоња, па му изгледа поинтересен меч од тој другиот.
Ама ако, мене ми одговара за оваков Интер да не арчам и нет.:D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ало што ви е со ова Твитеров кога 99% се фејк, особено за Алварез кој и на официјалната страна на Интер пишуваше дека нема профил на ниедна социјална мрежа(Фејсбук, Твитер етц...)
Auf auf auf, nemoj aman.

Snajder sam vikase deka profilot sneijder101010 ne e negov koga so van der vart ili roben se zaebavaa za slednata utakmica na Inter so Totenhem/Minhen, i na kraj ispadna deka negov e.

Deka reche nemal, i nema, kraj. :D

Mene druga rabota mi e za "Ало што ви е со ова...", toa e nadevanjeto na interashite za remont na timot letovo :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
6.541
Утре(т.е денес) очекувам Раниери да излезе во состав 4-3-1-2 - Цезар,Маикон,Лусио,Кордоба,Нагатомо,Камби,Занети,Поли,Снајдер,Форлан и Пацини ! Време е да победиме после 4 кикса,башка очекувам и Лацио да киксне на тешкото гостување во Палермо и би се доближиле до тоа 3 место !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Многу не сакам вакви неблагодарни копилиња..во Интер можеби и не беше во план но барем малку да покажеше почит кон клубот каде што играл....до вчера скокаше на chi non salta rosonjero e а сега му лижи газ на тие педерите...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Во Интер не беше во план зашто беше класично дрво, 10 пати полош од сите оние кои продифелираа во тимов последниве 2 години вклучувајќи го и Карја и Бијабијани.
Него Сандерленд не го сакаа во тим ... Сандерленд човече.
Незнам што блада кога и сам знае дека е земен за бекап опција, бајаги играчи им се повредија, инаку он со неговите 27 години е веќе батален фудбалер, а тоа се најдобрите години за еден фудбалер, чим на 26 Сандерленд не го сакаа на чело со Стив Брус, тоа доволно говори колку он напредувал во кариерата.
Летово му истекува договорот, е што сакам Милан да не го купат па да заврши таму каде што припаѓа, у некој треторазреден клуб, ќе видам тогаш какви изјави ќе дава, ни у Гана веќе не го сакаат, ни таму не го играат од што е квалитетен фудбалер.

мрш у пм.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Ист е стварно да си ебе векот ...
Гарант кога овој Ферара рече дека е ко Роки, Милито дома ја напраил онаа фацана ... biitch pleeaaseee, и после се дерел, Adriiiiaaan, make me a sandwich.

Kajgana Shop

На врв Bottom