Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ја слушам онаа аргентинската навивачка песна што се пее додека мозокот не ти се растопи... само не знам чии навивачи ја пеат.

Утакмицава супер, акции, шанси...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Само што пишав, стана интересно. Како можеш од 7 победи по ред да влезеш во црна серија, никако не ми е јасно :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Само што пишав, стана интересно. Како можеш од 7 победи по ред да влезеш во црна серија, никако не ми е јасно :)
Како што влезе во серија од победи , и тоа не беше јасно ;)

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Unreal!
Бетер од кризава во Грчка сме!:tapp:
P.S. Не е се до ранко,видите ги играчиве не знаат кај тераат!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Затоа што беше вештачка серија. Исто како што лани победите со Лео беа скоро вештачки, па не треснаа од земја Шалке и Милан. Немаме играчи за континуирани резултати, лани откако за СКП се вратија сите играчи и ја почнавме серијата, плус нов тренер и нови мотиви со 2-3 засилувања ги изгуравме на среќа некако утакмици со неколку среќни победи како сега со Раниери, копи-пејст ситуација со ланската.

Не е возможно да потрошиш скоро исто колку што си продал играчи и да изгубиш x2 најмалце на квалитет, и да те убедуваат дека е до тренерот. Абе ајде...

До вчера вадеа муабети дека овој имал расипани заби па не го земаме, или немал можност да игра во ЛШ, сега земаме играч и што не може да игра во ЛШ и што е повреден, поголема слика од тоа во каков хаос сме сега нема. И тренерот нема никаква улога на овие одлуки, никаква.
Да направиме список тренерите кои играчи ги барале, и тие играчи што постигнале и што станале, од тоа што е донесено овие две сезони буквално ќе се запрепастиме. Али нека им е, еве им го дното...

А пишав уште лани кога беше Бенитез дека се согласувам со еден дечко од ФИФ форумот, го спомнав случајот со Милан и дека нас не ни бега таква ситуација, а ние и уште на полошо дереџе дојдовме... Ме праевте луд и дека сум го сакал Бенитез па затоа така сум зборел, еве ги фактите, местото на табелата и поразите, и примените голови(кога ќе ми текне колку ме убедувавте дека Бенитез играл висока одбрана и дека сме примале многу голови :pos: )

Уште многу имам да ви мрчам, и да ви мрчам, и да ви мрчам, али нејќам :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
6.541
Ете го Форлан крило,се виде колку е добар! За Ранокија веќе не ни верувам дека ке стане нешто од него,како може да не види дека му е зад грб Ди Вајо :tapp: ! Ајде Раниери ставај све у напад,барем ако изгубиш нека биде мушки !

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
4-2-3-1... Да не збореше некој дека оваа формација освен за дебакли за ништо друго не ја бива? Хм?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Го видовте тој будалата од Болоња во судиско продолжение што се залета у контра и мислеше ќе влезе у шестнаесетник преку Занети? Е како ме насмеа :pos:Па нека го пцуе Менхетн и даље, он бил крив за поразите оф мореееее:tapp:

Сакав да изгубиме... догодина убаво искеширање од Снајдер, чистка, нов тренер, здравје.

Кај се сега тие што викаа Ранокија>Самуел :D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ме праевте луд и дека сум го сакал Бенитез па затоа така сум зборел, еве ги фактите, местото на табелата и поразите, и примените голови(кога ќе ми текне колку ме убедувавте дека Бенитез играл висока одбрана и дека сме примале многу голови :pos: )
Ова ти сериозен? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom