- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.761
- Поени од реакции
- 6.538
Ех до кај дојдовме,Бенеамата да ни достава факти дека Бенитез е подобар од Раниери
Па луд си ебате, што беше подобро со Бенитез од сега? Истите срања беаМе праевте луд и дека сум го сакал Бенитез па затоа така сум зборел, еве ги фактите, местото на табелата и поразите, и примените голови(кога ќе ми текне колку ме убедувавте дека Бенитез играл висока одбрана и дека сме примале многу голови )
Уште многу имам да ви мрчам, и да ви мрчам, и да ви мрчам, али нејќам
Зашто, што? Пишував тогаш, ме мрзи пак.Ова ти сериозен?
До повредите не, освен глупоста што ја направи со Атлетико... Али ипак, тогаш беше скоро истиот тим од претходно, се знаеше кој пие и кој плаќа, сега ако знаеш да ми кажеш кој треба сигурно да игра прв тим ќе се фрлам у ВардарПа луд си ебате, што беше подобро со Бенитез од сега? Истите срања беа
Mhm...Embrace yourselves. Syn is comming.
Да не прдна Морати што ти замириса ..Ми мириса на Капело ... само ај да видиме што ке биде
Ако остани Ранко ќе испадниме ...Да не прдна Морати што ти замириса ..
Повеќе тренери сменивме од што напраивме некој позначаен резултат оваа година..
Ја би, Ранко да тера до крај на сезона, а послем нека му дадат шут карта..и така и овака отидена е сезоната у курац, Европа тешко да ја видиме..
Марсеј мас’та ќе ни ја извади во среда и то је то
А мислиш некој поарен ќе биди со овие играчи што се моментално во Интер ? .. една акција неможат да сврзат, се губат.. ни знаат да се постават, ни ништо.Ако остани Ранко ќе испадниме ...
Немој бе така за нашите шампиони, ти не си навивач на Интер ако вака зборишА мислиш некој поарен ќе биди со овие играчи што се моментално во Интер ? .. една акција неможат да сврзат, се губат.. ни знаат да се постават, ни ништо.