Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ето има сообраќајка!

:pos:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Гансо денес се сретнува со Бранка

Нешто се споменува и позајмување или пола пола со Удинезе + пари за Санчез

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Гансо денес се сретнува со Бранка

Нешто се споменува и позајмување или пола пола со Удинезе + пари за Санчез
Ако планираат да го дадат пола-пола нема смисла да го купат. Удинезе ке бара колку сака, како што беше случајот со Ранокиа. Интер ке има предност во купувањето пред останатите екипи... Има смисла само доколку го купат и Нејмар или некој друг неевропски играч поради глупавото правило кои го уништи италијанскиоот фудбал. И во тој случај, побобро е обична познајмица...

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Кастињос дал 2 гола за Holland U-19 ..ке биде нешто од детево :wink:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.899
Поени од реакции
116.245
Информација за тоа кој ќе отсуствува со сигурност на дербито освен Самуел и Лусио??

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ој момци. :) Лани со Челзи ја гледавме и ни тргна, па сега пак заедно ако ја гледаме можда ќе ни тргне. Најверојатно ќе се гледа во Експириенс Кафе (до B2) за утакмицата со Шалке, зошто со Милан нема да биде интересна за да се собираме. Па кој ќе доаѓа нека потврди тука да знаеме колкава бројка сме и како да се сместиме.

Пишујте надоле. :wink:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.561
Ој момци. :) Лани со Челзи ја гледавме и ни тргна, па сега пак заедно ако ја гледаме можда ќе ни тргне. Најверојатно ќе се гледа во Експириенс Кафе (до B2) за утакмицата со Шалке, зошто со Милан нема да биде интересна за да се собираме. Па кој ќе доаѓа нека потврди тука да знаеме колкава бројка сме и како да се сместиме.

Ја за Интер и собиранки секогаш сум достапен,башка време е да го скршиме мразот во 2011 со една собиранка!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки што ќе правиме сабота??..ќе победуваме??..некако ''мртов'' е фан клубов за најголемото наше дерби кое го очекуваме цела година ..дајте доставете ги вашите размислувања околку дербито тука бидејќи во соодветната тема не ми се влегува да коментирам бидејќи се шири голем дебилизам и не сакам да пишувам во врска со дербито ...васко ќе затоплува внедела??:pos::pos:...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да не се само Андреј и Кирца, еве и јас сум ин :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.591
Count me in :)

За дербиво, што да се пише бе, 6-0 за Милан, скаутов ќе усере нешто :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
И јас ке дојдам! (ако не заглавам со работа до касно)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.899
Поени од реакции
116.245

Jeсда сум нов али ако може радо би дошол :)

Kajgana Shop

На врв Bottom