Тоа не е смешно. :nesvest:Ето има сообраќајка!
![]()
Ако планираат да го дадат пола-пола нема смисла да го купат. Удинезе ке бара колку сака, како што беше случајот со Ранокиа. Интер ке има предност во купувањето пред останатите екипи... Има смисла само доколку го купат и Нејмар или некој друг неевропски играч поради глупавото правило кои го уништи италијанскиоот фудбал. И во тој случај, побобро е обична познајмица...Гансо денес се сретнува со Бранка
Нешто се споменува и позајмување или пола пола со Удинезе + пари за Санчез
Ја за Интер и собиранки секогаш сум достапен,башка време е да го скршиме мразот во 2011 со една собиранка!Ој момци.Лани со Челзи ја гледавме и ни тргна, па сега пак заедно ако ја гледаме можда ќе ни тргне. Најверојатно ќе се гледа во Експириенс Кафе (до B2) за утакмицата со Шалке, зошто со Милан нема да биде интересна за да се собираме. Па кој ќе доаѓа нека потврди тука да знаеме колкава бројка сме и како да се сместиме.
Пишујте надоле. :wink:
Jeсда сум нов али ако може радо би дошолОј момци.Лани со Челзи ја гледавме и ни тргна, па сега пак заедно ако ја гледаме можда ќе ни тргне. Најверојатно ќе се гледа во Експириенс Кафе (до B2) за утакмицата со Шалке, зошто со Милан нема да биде интересна за да се собираме. Па кој ќе доаѓа нека потврди тука да знаеме колкава бројка сме и како да се сместиме.
Пишујте надоле. :wink:
ако идеш..... да дојдам и јаИ јас ке дојдам! (ако не заглавам со работа до касно)