Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.654
- Поени од реакции
- 59.641
Нема никој да заработи на тоа...утре можеби и мене у Лејкерс ќе ме продадат, кој знае...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Нема никој да заработи на тоа...утре можеби и мене у Лејкерс ќе ме продадат, кој знае...
Не е финтата ако сакаат титула, сакаат они, ама кога ги гледам околностите реално, шансите за титула се микроскопски мали.Ако сакаме титула, нема дома-гости, мора да си го испотат газот и да ги заслужат тие милиончиња што ги земаат.
Сега реално без некое квалитетно засилување потешко ќе иде, плус повредите и формата на Маикон, Снајдер и Милито ќе играат огромна улога, али утакмицата е изгубена само ако однапред се откажат.
Поразот од Новара беше нужно зло, т.е. само така ќе си заминеше Гасперини. Како што лани не се потресував по лошите резултати со сите тие повредени играчи, така и за тој пораз сум рандом.Не е финтата ако сакаат титула, сакаат они, ама кога ги гледам околностите реално, шансите за титула се микроскопски мали.
Пакет три во едно, голема негатива во моментов, гостувања против сите јаки тимови во првенството, Раниери е тренер.
Се е можно, не викам не, ама знаеш и ти дека премногу срања беа допуштени сезонава за да до крај истите се исперат, поготово алудирам на загубените бодови дома, а и поразот од Новара, уште ако не се лажам они имаат само 1 триумф дома, оној врз Интер.![]()
Молам?Ќе го цитираме Докторот кога ќе замине Тевез во Милан а?![]()
Си викам кога ќе ме цитирашМолам?![]()
Си даваш фор како Бијабијани.Си викам кога ќе ме цитираш
А сакав и на фб да ти го пастирам Морати со изјавата..
Али да почекаме. Али пак испаѓа по мое, Бранка vs Бранка![]()
Mislis proizvod od mladinskata na LazioФараони потпишал договор до 2016.
Еве го новиот производ на младинската школа, фантастичен играч.
Фараони е дете на Лацио колку што знамФараони потпишал договор до 2016.
Еве го новиот производ на младинската школа, фантастичен играч.
Да бе од таму беше се да му ебам, во секој случај одличен сенс за избор на играч, факт е дека дојде ко примавера фудбалер и сезонава доби шанса во прв тим, во секој случај е играч кој доаѓа од примавера погонот, да потсетам само дека во Лацио играше централен бек, сега ми текна на тогашните споредби со Неста.Mislis proizvod od mladinskata na Lazio![]()
кога се млади може да ги пробаат на разни позиции, уште немаат оформено природна позиција... а мило ми е што баш Фараони е таковДа бе од таму беше се да му ебам, во секој случај одличен сенс за избор на играч, факт е дека дојде ко примавера фудбалер и сезонава доби шанса во прв тим, во секој случај е играч кој доаѓа од примавера погонот, да потсетам само дека во Лацио играше централен бек, сега ми текна на тогашните споредби со Неста.
А сеа гледаме во каков играч прерасна, универзала.![]()