Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Јас се плашев дека ќе ги имаат Ибра, Тевез и Пато заедно, вака курс ме боли исто ми е.
Ама коа ќе видиш Пато е повреден 24/7 иначе ми е еден од поомилените напаѓачи моментално. Мислам дека Барса требаше да си го земе за 30че, перфектно ќе им се вклопеше во нападот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631
Па тоа е дебилноста у која тешко можам да верувам, зашто тогаш воопшто го зимаат Тевез, да не праам муабет и за фактот кој вели дека летоска Пато можат за минимум 40м евра да го продадат ...

Ај, ќе видиме, прво дербито нека помине, тоа е приоритетно во моментов.
И Интер нека не избрзуваат, со тие пари за Тевез што сакаа да ги дадат можат Монтоливо и некој ко Марин да соберат у тим, и пак да се у плус, башка и ќе може у ЛШ да ги играат.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
И јас мислам дека Морати блефираше во врска со Тевез, вака само ја „крена“ цената на Тевез што треба да ја платат комшииве.
Некаде прочитав дека сега Коларов е мета на Интер, да го замени Киву, само Коларов имал висока плата во Сити.
А за Зарате, како сакаме да се воигра во тимот, кога многу слабо добива шанса, не викам дека нема добиено шанса, но треба да добие сега кога тимот малку се воигра и кога игра Алварез.
За дербито сигурно ќе игра Снајдер, колку е веројатно да биде Алварез незнам, а сакам да ги видам двајцата во тимот, без Нагатомо, со Мајкон Лусио Самуел Занети во одбрана.
Раниери кога нема доверба во некој, нема. Едно време викаше дека на постарите ќе се потпре, помладите немале искуство. Алварез имаше среќа што се повредија Снајдер и Станковиќ во исто време. Зарате ја нема таа среќа. Оби и Кутињо исто така нема топка да шутнат освен како замени, ако не се повреди и Мота. Добро, Мота е најоправдано во прв состав ама сакам да кажам, помладиве само во за нив среќни околности ќе добиваат шанса.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Уф колку добро би дошол Монтоливо, освежување за нашиот и онака млитав среден ред, уз тоа овој Лукас што го зборат и на лето Лавеци.... Али доста фантазираме да се навратиме на реалноста. Зимово не очекувам ништо спректакуларно освен Хуан кој сигурно е наш играч само се чекаше разврска со Тевез па да се потпише со овој играч, значи очекувајте во наредниве денови да се официјализира овој трансфер. Можно е Морати да изненади до крајот на преодниов рок, останува да видиме.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ke docekam da se oficijalizira transferov so tevez vo milan posle ke kazam zbor dva za nasive, iako mislam deka i posle derbivo igrachot uste vo City ke bide.

Montolivo ne go spomnuvajte. Lavezzi nemojte so Tevez edno da gi pravite aman. Tevez so edna noga e svetlosni godini podobar igrach od Lavezzi, bil i ke bide.

Ne znam dali e mozno no Inter moze da proba da go zeme Suarez od liverpul na pozajmica i onaka on nema da moze da igra uste mnogu tamu, i neka im go dadat Kastanjos.

Ako dojde Kolarov pola od hejtov za branka ke mi go snema. Ako ovoj bil celo vreme meta na Inter a ovie muabetive za Tevez izlegoa samo za da da mu pravat steta na milan, togas raka mu davam na branka. A ako pak milan navistina se tolku idioti da go prodadat pato na psg....

Stankovic i kivu da ne se starteri za derbito i voopsto za inter do kraj na sezona... Aman.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Пато Аут , Тевез Ин? ... овие не се нормални. Ако Пато отиде исто кога Кака го шитнаа, може нема срека со повреди но Тевез достојна замена за Пато? Жими ашим браварот.... но шта је ту је Тевез 90% отиде у комшии и сега се поставува прашањето , кој би дошол во Интер?

Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Не халуцинирајте AC MILAN COMUNICATO UFFICIALE: AC Milan comunica che Alexandre Pato resterà in maglia rossonera

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ke docekam da se oficijalizira transferov so tevez vo milan posle ke kazam zbor dva za nasive, iako mislam deka i posle derbivo igrachot uste vo City ke bide.

Montolivo ne go spomnuvajte. Lavezzi nemojte so Tevez edno da gi pravite aman. Tevez so edna noga e svetlosni godini podobar igrach od Lavezzi, bil i ke bide.

Ne znam dali e mozno no Inter moze da proba da go zeme Suarez od liverpul na pozajmica i onaka on nema da moze da igra uste mnogu tamu, i neka im go dadat Kastanjos.

Ako dojde Kolarov pola od hejtov za branka ke mi go snema. Ako ovoj bil celo vreme meta na Inter a ovie muabetive za Tevez izlegoa samo za da da mu pravat steta na milan, togas raka mu davam na branka. A ako pak milan navistina se tolku idioti da go prodadat pato na psg....

Stankovic i kivu da ne se starteri za derbito i voopsto za inter do kraj na sezona... Aman.
Не се способни они ни Суарез ни Лавеци да земат може од Џенова или Козенца да договорат некој.
Монтоливо немам некое позитивно мислење подобро Марига да вратат.
Ако сакаа класа играч тие во средина за 20 мил ке го земеа Маскерано или од овие Геманците некој.

Пато во последно време не им игра одличен играч е но не константен.Тевез со Ибра одлично ке паснат а Тевез не игра само напад се враќа ако треба и штопер да игра.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631
Не бе еве и на официјален сајт потврдија дека Пато останува, не е будала он да иде сега во ПСЖ, на овие години таков чекор да направи, уште не осетил ни четврт финале во ЛШ ако не се лажам.
Ќе си оди Пато во иднина претпоставувам, само не у ПСЖ, нема што да бара играч ко него таму, може Сити, Реал, Барса, Челзи.

п.с. Само незнам дал ова ги комплицира работите за Тевез или не, тоа само од Милан си знаат.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646

А бе Коларов онака излезе шпекулација кога идеше Бранка во шопинг на капчиња и шалови во Манчестер. Врска нема, и во Лацио кога беше излегуваа шпекулации ама никогаш ништо конкретно. Нема ништо да биде од тоа, т.е. воопшто и нема ништо.

Најголеми засилувања за нас се Киву и Станковиќ што се повредени. На секој тренер кога-тогаш на среќа ќе му се открие правилната формација.

Што се однесува до засилувања, ако го изгубиме Тевез нека не земаат никого, аман. Доста е веќе од фејлови.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Мите ај не трескај жити се, Марига и Монтоливо ми ги споредуваш, како прво не играат на иста позиција а како второ не ги ставај во ист кош двајцата зашо глуп муабет е тоа.
@Junior dos Santos
Можеби Тевез е подобар играч од Лавеци, ама затоа Лавеци не е удрен у мозокот ко Тевез и е доста благодарен играч, а овој орангутанов и сам знаеш до сега у кариерата што има направено. Јас не викам дека е лош играч, само мое мислење е дека Лавеци е подобра опција затоа што е помлад а и во боље форма.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sea ke rece morati nesto slicno kako i pred nekolku meseci sto rece za kutinjo, kako toa on bil kako novo zasiluvanje deka konecno go gledame da igra. Samo namesto kutinjo akter ke bide Zarate.

Skudeto my hairy asshole.

Kajgana Shop

На врв Bottom