|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.579
- Поени од реакции
- 6.719
ИОсоно не ти личи Тевез на еден од браќата од Warrior?
Па личи у конституција до вратот ама у фаца овој од Warrior за Тевез е Џорџ клуниИОсоно не ти личи Тевез на еден од браќата од Warrior?
Извини Знам дека он го има глеано, за другиве неам поим.Па личи у конституција до вратот ама у фаца овој од Warrior за Тевез е Џорџ клуни
И ја глеам филмови не само Иосоно
Ама си личат леле мајко...ИОсоно не ти личи Тевез на еден од браќата од Warrior?
Па и да, и не Мартин најубаво ме свати, имаат слична конституцијаНе личат ама знам на што мисли Бене, Томи имаше неколку сцени со подзината уста, со брат му на плажата кога збореа и слично... пошто Томи глумеше дека нешто не е во ред со него, а со овој навистина не е во ред
Јасно ми е тоа, ама нема ништо од сличноста додека овој не се подгрбави и не подзинеПа и да, и не Мартин најубаво ме свати, имаат слична конституција
On mi se ponudi be ne mu ni vrativУште ова го немав видено. Џони Вајсмилер и Junior Dos Santos a.k.a Dr Manhattan a.k.a Krejzi Poyol a.k,a Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo пра кладба на аватар на темана за Интер - Милан