Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
17.53 - Galliani has left the hotel where until a few minutes ago he hoped to bring Tevez to Milan. The Rossoneri is heading to the airport to return empty handed to Italy.
Добор бе па овие серија на сител имаа побрз крај од ова со Тевез . Ете мислев готово и со Пато и ете ти нема нишо . Значи убаво си пиша некој пред некоја страна , додека не видам официале ништо не верувам .

Ај да ги опнеме педериве у недела па тевез ако сака и во Ренова нека потпише .

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
ИОсоно не ти личи Тевез на еден од браќата од Warrior?
Па личи у конституција до вратот ама у фаца овој од Warrior за Тевез е Џорџ клуни
И ја глеам филмови не само Иосоно :):)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Па личи у конституција до вратот ама у фаца овој од Warrior за Тевез е Џорџ клуни
И ја глеам филмови не само Иосоно :):)
Извини :) Знам дека он го има глеано, за другиве неам поим.

Во фаца малце ми заликуваат, Тевез на сликава е како избацен од Вардар по некоја поплава, еве тука на пример си имаат некои црти плус косата :) Сепак, што е Клуни за него, е ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ИОсоно не ти личи Тевез на еден од браќата од Warrior?
Ама си личат леле мајко...
ти личат тебе малце поради тоа што сликата што си ја поставил е замаглена и не се гледа најдобро,ама на убави слики да споредиш,немаат ни малку допирни точки.
Томи за Тевез е мис на универзум :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Не личат ама знам на што мисли Бене, Томи имаше неколку сцени со подзината уста, со брат му на плажата кога збореа и слично... пошто Томи глумеше дека нешто не е во ред со него, а со овој навистина не е во ред :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Уште ова го немав видено. Џони Вајсмилер и Junior Dos Santos a.k.a Dr Manhattan a.k.a Krejzi Poyol a.k,a Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo пра кладба на аватар на темана за Интер - Милан :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Не личат ама знам на што мисли Бене, Томи имаше неколку сцени со подзината уста, со брат му на плажата кога збореа и слично... пошто Томи глумеше дека нешто не е во ред со него, а со овој навистина не е во ред :)
Па и да, и не :) Мартин најубаво ме свати, имаат слична конституција :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Па и да, и не :) Мартин најубаво ме свати, имаат слична конституција :)
Јасно ми е тоа, ама нема ништо од сличноста додека овој не се подгрбави и не подзине :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
FORMAZIONI UFFICIALI NAPOLI - CEZENA
NAPOLI (3-4-2-1): 83 Rosati; 2 Grava, 21 Fernandez, 85 Britos; 11 Maggio, 88 Inler, 20 Dzemaili, 18 Zuniga; 17 Hamsik, 29 Pandev; 16 Vargas
CESENA (4-3-1-2): 88 Ravaglia; 20 Vesi, 28 Benalouane, 6 Lauro, 13 Rossi; 24 T.Arrigoni, 14 Colucci, 22 Cica; 11 Rennella; 70 Bogdani, 32 Ghezzal

eve moznost da se gleda Vargas a i Pandev...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.879
Поени од реакции
116.172
Ја има на Спортклуб, кој фаќа нека си пушти.
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 21:13 ---
Sky: Agreement reached between Inter and Parma for Jonathan. He will go on loan with an option for Parma to buy HALF of him

Џонатан на позајмица во Парма.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Уште ова го немав видено. Џони Вајсмилер и Junior Dos Santos a.k.a Dr Manhattan a.k.a Krejzi Poyol a.k,a Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo пра кладба на аватар на темана за Интер - Милан :pos:
On mi se ponudi be :D ne mu ni vrativ :P

Da ne se propusti shansava za Tevez sega aman... Ako ne go zememe ovoj sega, kojznae koga pak ke imame napagjach od svetska klasa, mozebi nikogas, znaejki kon sto politika celi Morati. Samo deca od juzna amerika gle gledame.

Kajgana Shop

На врв Bottom