Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Ако сакаме титула, нема дома-гости, мора да си го испотат газот и да ги заслужат тие милиончиња што ги земаат.

Сега реално без некое квалитетно засилување потешко ќе иде, плус повредите и формата на Маикон, Снајдер и Милито ќе играат огромна улога, али утакмицата е изгубена само ако однапред се откажат.
Не е финтата ако сакаат титула, сакаат они, ама кога ги гледам околностите реално, шансите за титула се микроскопски мали.
Пакет три во едно, голема негатива во моментов, гостувања против сите јаки тимови во првенството, Раниери е тренер. :)

Се е можно, не викам не, ама знаеш и ти дека премногу срања беа допуштени сезонава за да до крај истите се исперат, поготово алудирам на загубените бодови дома, а и поразот од Новара, уште ако не се лажам они имаат само 1 триумф дома, оној врз Интер. :tapp:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
значи ништо од Тевез во Милан ке го земаат ли Интер сеа ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Не е финтата ако сакаат титула, сакаат они, ама кога ги гледам околностите реално, шансите за титула се микроскопски мали.
Пакет три во едно, голема негатива во моментов, гостувања против сите јаки тимови во првенството, Раниери е тренер. :)

Се е можно, не викам не, ама знаеш и ти дека премногу срања беа допуштени сезонава за да до крај истите се исперат, поготово алудирам на загубените бодови дома, а и поразот од Новара, уште ако не се лажам они имаат само 1 триумф дома, оној врз Интер. :tapp:
Поразот од Новара беше нужно зло, т.е. само така ќе си заминеше Гасперини. Како што лани не се потресував по лошите резултати со сите тие повредени играчи, така и за тој пораз сум рандом.

Да, веќе беше нанесена огромна штета, али со една добра серија се е можно, и погоре пишав 2-3 услови кои мора да се исполнат, иначе повторна повреда на главните играчи и не носење на квалитетни играч(на позицијата на Тевез/Ето) значи и автоматски борба за 3 позиција.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
A да си отидеше Гоблинот во Коринтијанс најдобро...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Фараони потпишал договор до 2016. (y)
Еве го новиот производ на младинската школа, фантастичен играч.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Сеа гледате пресврт, Јувентус се умешува во трката и го земаат они на крај. :D

Значи, колку само поима немаме што се случува вистински кај ваквите трансфери. Можно е сеа да седат Бранка и Галијани со некој новинар, со џоинт во рака, да ги пишуваат прилозите и да се газат од смеење. Такви, " .... еј, еј... пиши ова, пиши ова,......... Галијани е во Мадрид за да го трампа Ибрахимович со Мурињо, за после да го трампа Мурињо со Тевез. E fatta ...... " :pos:

Како и да е, зошто сеа сме пак фаворити, се надевам дека ќе го земат. Огромна работа ќе ни заврши трансферов.И сеа и во иднина. Плус и кенкам за него долго време.

Ако го донесат Тевез, Бранка и Морати, од мене имаат едно големо браво.
Тоа покажува амбиција и серизоност, нешто што, како да фалеше овие две години.
Иако се мислам дека и овој Галијани нешто трола. Ќе видиме...... , очигледно е дека го гледале и Бранка и Галијани, Вол стрит во брзо време ............ многу опасно преговараат :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
morati-galiani.png

Или народски кажано, го пушти да бере јаготки :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Си викам кога ќе ме цитираш :pos:

А сакав и на фб да ти го пастирам Морати со изјавата..

Али да почекаме. Али пак испаѓа по мое, Бранка vs Бранка :)
Си даваш фор како Бијабијани. :)

И не, не е Бранка vs Бранка, туку Бранка vs Пато.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Фараони потпишал договор до 2016. (y)
Еве го новиот производ на младинската школа, фантастичен играч.
Фараони е дете на Лацио колку што знам

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Mislis proizvod od mladinskata na Lazio :)
Да бе од таму беше се да му ебам, во секој случај одличен сенс за избор на играч, факт е дека дојде ко примавера фудбалер и сезонава доби шанса во прв тим, во секој случај е играч кој доаѓа од примавера погонот, да потсетам само дека во Лацио играше централен бек, сега ми текна на тогашните споредби со Неста.

А сеа гледаме во каков играч прерасна, универзала. :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Супер е Фараони, за разлика од Сантон кој не го издржа притисокот мислам дека малиов ќе биде бомба. Ме потсеќа на Матераци многу.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Да бе од таму беше се да му ебам, во секој случај одличен сенс за избор на играч, факт е дека дојде ко примавера фудбалер и сезонава доби шанса во прв тим, во секој случај е играч кој доаѓа од примавера погонот, да потсетам само дека во Лацио играше централен бек, сега ми текна на тогашните споредби со Неста.

А сеа гледаме во каков играч прерасна, универзала. :icon_lol:
кога се млади може да ги пробаат на разни позиции, уште немаат оформено природна позиција... а мило ми е што баш Фараони е таков

Kajgana Shop

На врв Bottom