Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Готово си отиде Пато,нема кој гол да ви даде на дербито сега.
:tapp:

Инаку дебилен потег на Тевез што не запна да си оди кај аргентинците,дебилен потег на Милан ако дадат 25-26 мил. за напаѓач кога фали класа играч во среден ред,исто така дебилен по се изгледа ќе биде трансфер периодов за интер,зошто реално само тевез е класа играч на пазарот Зимава а ако не го земат него......

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мите ај не трескај жити се, Марига и Монтоливо ми ги споредуваш, како прво не играат на иста позиција а како второ не ги ставај во ист кош двајцата зашо глуп муабет е тоа.
@Junior dos Santos
Можеби Тевез е подобар играч од Лавеци, ама затоа Лавеци не е удрен у мозокот ко Тевез и е доста благодарен играч, а овој орангутанов и сам знаеш до сега у кариерата што има направено. Јас не викам дека е лош играч, само мое мислење е дека Лавеци е подобра опција затоа што е помлад а и во боље форма.
Монтоливо ако беше класа играч ќе играше веќе во голем тим просек играч ништо повеќе за резерва може да го биде.Мунтари да ни го земени.
А со Марига да не го споредувам или со Мунтари да не е Стивен Џерард Монтоливо нека дојде во Интер да игра па ќе го видиме и Пандев беше во Лацио Марадона.

А Тевез како што читам и кланот Аргентинци во Интер не го сакале многу.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Незнам дали добро разбрав сеа од овие миланњуз, може и гуглтранслејтов ме ебе, но условот за Тевез бил Пато да биде продаден па Милан се откажале од ангажманот на аргентинецот.

16.54 - "Pato resta al Milan, Tevez non viene al Milan". E' la clamorosa dichairazione fatta da Galliani al telefono con Gianluca Di Marzio di Sky. Il Milan si ritira ufficialmente dalla corsa a Tevez

Баш погоре пишав у пи-есот, дека може ова со Пато да ги искомплицира работите со Тевез бидејќи Галијани кажа дека Пато ОДЛУЧИЛ да остане во Милан, што значи имало нешто тука.

Сега одма следат три поста: па ти уште ли се надеваш на скудето, оваа година ова/она... :)
На 8 бода негатива од Милан и Јуве, и гостувања во сезоната на Удинезе, Наполи, Јуве, сега на Милан, Рома, плус Раниери ко тренер ...

Дај бе. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Готово си отиде Пато,нема кој гол да ви даде на дербито сега.
:tapp:

Инаку дебилен потег на Тевез што не запна да си оди кај аргентинците,дебилен потег на Милан ако дадат 25-26 мил. за напаѓач кога фали класа играч во среден ред,исто така дебилен по се изгледа ќе биде трансфер периодов за интер,зошто реално само тевез е класа играч на пазарот Зимава а ако не го земат него......
Многу сте контрадикторни, прееска еден ни рече да не се занесуваме, Пато не оди никаде :)
Тевез е познат по дебилни работи, ако го земете ќе се радувате на многу голови ама и ќе не разберете зошто го хејтавме Балотели.
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 17:01 ---
На 8 бода негатива од Милан и Јуве, и гостувања во сезоната на Удинезе, Наполи, Јуве, сега на Милан, Рома, плус Раниери ко тренер ...

Нема да дозволам Џони да ме повлече со себе! :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Монтоливо ако беше класа играч ќе играше веќе во голем тим просек играч ништо повеќе за резерва може да го биде.Мунтари да ни го земени.
А со Марига да не го споредувам или со Мунтари да не е Стивен Џерард Монтоливо нека дојде во Интер да игра па ќе го видиме и Пандев беше во Лацио Марадона.

А Тевез како што читам и кланот Аргентинци во Интер не го сакале многу.
Не реков дека е Џерард ама Монтоливо е добар играч особено за италијанска екипа. Исто така стандарден првотимец е за Италија, а Марига у Дебар. Дека ќе го замени Мунтари не верувам баш, ама ај, еве нека отиде во некој голем клуб Милан, Јуве или Интер па ќе праиме муабет.

P

PewDiePie

Гостин
Многу сте контрадикторни, прееска еден ни рече да не се занесуваме, Пато не оди никаде :)
Тевез е познат по дебилни работи, ако го земете ќе се радувате на многу голови ама и ќе не разберете зошто го хејтавме Балотели.
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 17:01 ---
Значи цинично го пишав тоа за Пато,мислам дека не е толку глуп Галијани да го продаде. И нормално мило ми е што ќе остане во Милан,уште помило ми е што Милан се повлече од преговорите за Тевез.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Добро сум разбрал погоре, наводно Галијани им потврдил на Скај дека се повлекуваат од трката за Тевез поради одлуката на Пато да не замине во Париз.

16.54 - "Pato resta al Milan, Tevez non viene al Milan". E' la clamorosa dichairazione fatta da Galliani al telefono con Gianluca Di Marzio di Sky. Il Milan si ritira ufficialmente dalla corsa a Tevez. A questo punto l'Inter potrebbe prendere Tevez perchè i rossoneri si sono ritirati dalla trattativa. Pato ha deciso di non partire e allora Galliani ha dovuto fermare le operazioni che erano già concluse. La risposta di Pato ha bloccato il trasferimento di Tevez

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Иначе ситуацијава околу Тевез колку само ми личи на загревање за дербито лелеееееее. Само се пуваат медиумиве со различни информации секој ден колку само атмосферата да ја подгреат, и изгледа ќе биде ко Јонзено што кажа, дека најверојатно до недела Тевез ќе си биде уште играч на Сити.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

-5 ke bideme nedelata. Ako ne se zemat prvotimci narednive 2 nedeli togas nemame teoretski shansi da osvoime. Ako dojde TAvez, druga pesna ke peeme.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Колкав фејл би било Пато да го дадат, а да го земат Тевез. Врв на човековата глупост...

п.с. Не истролаа фино лепо Бранка и компанија а... :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Иначе ситуацијава околу Тевез колку само ми личи на загревање за дербито лелеееееее. Само се пуваат медиумиве со различни информации секој ден колку само атмосферата да ја подгреат, и изгледа ќе биде ко Јонзено што кажа, дека најверојатно до недела Тевез ќе си биде уште играч на Сити.
А бе тоа е... мислев денес нам ни е редот и кога почнаа со Милан од сабајле си реков готово е, два дена по ред значи решена е работата...

Не, утре ние ќе бидеме фаворити за Тевез, задутре Милан, па ние, па Милан, па дербито се игра, па еден ден мрчење и сеир, па пак ние... :)
Испадна дека сега пак се врти на наша воденица... ќе трае ова...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588

Ако сакаме титула, нема дома-гости, мора да си го испотат газот и да ги заслужат тие милиончиња што ги земаат.

Сега реално без некое квалитетно засилување потешко ќе иде, плус повредите и формата на Маикон, Снајдер и Милито ќе играат огромна улога, али утакмицата е изгубена само ако однапред се откажат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Иосоно, гарант е така, не шибаат секој ден медиумиве нас обичните смртници, а уствари судбината на Тевез најверојатно веќе се знае. Али што да праиш мора пари да се прават некако, еве и Пато у ПСЖ го продадоа, утре можеби и мене у Лејкерс ќе ме продадат, кој знае...

Kajgana Shop

На врв Bottom