Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не се будалејте..губиме од Милан ..едноставно немаме играчки капацитет за да му дадеме гол освен ако Мајконс е здиви по десната страна да шпарта како ненормален и од тие негови центашутеви да се погоди на глава на Пацини и Тиаго Силва(кој е одличен дефанзивец) да киксни и Пацини да постигне гол..друг начин не гледам..разбирам дека е фудбал ова она топка но сепак треба малце реално да гледаме на работите...плус кој го еба Тевез..јас ионака не сум за негово пристигнување..се молам како за 6-ка на испит на лето Лавеци да го видам со сино-црн дрес (бидејќи ако пристигни случајно орангутанот тоа нема да биди случај )!

:facepalm:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Хаха таман го спомнавме Џони дека става оптмистички постови одма демант стигна, сепак тој се заебавал. :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.427
За Џони може да се искористи една клетва .. „Да дај господ(кабловскиот оператор -за атеистите ова важи:D) да нема Телма во недела“:pipi: .. оти секој дуел кој не го глеал сме го добиле.. а стрим не пали сигурно.:гик:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Значи Џони ако гледа, Деко ќе треба да уплати на Милан за да го вратиме системот во рамнотежа.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ах Џони Џони, ај биди барем еднаш позитивен барем еднаш ништо повеќе. Ако не, ќе те колнеме да снема струја кај тебе во недела и тоа баш од 20:45 do 23:00 :)

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Значи ТАвез најверојатно оди во милан.
Јбг,можеби и нашиве и не го сакаа доволно,него само инат терање беше.
Се спомнува нешто Лукас,па ке видиме дали и со него ке биде иста прича или стварно ке го земат.
Или на крај ке не изненадат со Амаури или некој таков. :facepalm:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ќе го цитираме Докторот кога ќе замине Тевез во Милан а? :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Ајде ајде, јас не се замарам премногу со Тевез пошо и така и така сезонава е отидена у курац, така да до крај 3то место да догураме па на лето Лавеци и ете ти win-win ситуација, плус може и Монтоливо да дојде во комбинација. Овој грдиов стварно добар играч е ама нема тренирано со месеци, свиња е, плус и ретардиран е. Ја нема ништо да им замерам на Морати и Бранка за овој играч али на лето ако не го донесат барем Лавеци нек си ебат матер, титула нема да видиме наредни 4-5 сезони.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ајде ајде, јас не се замарам премногу со Тевез пошо и така и така сезонава е отидена у курац, така да до крај 3то место да догураме па на лето Лавеци и ете ти win-win ситуација, плус може и Монтоливо да дојде во комбинација. Овој грдиов стварно добар играч е ама нема тренирано со месеци, свиња е, плус и ретардиран е. Ја нема ништо да им замерам на Морати и Бранка за овој играч али на лето ако не го донесат барем Лавеци нек си ебат матер, титула нема да видиме наредни 4-5 сезони.
Немојте, немојте да се залажувате уште...

Лани муабетот ви текнува?...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Чим Морати вика дека Тевез иде во Милан, се може да се случи :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631
Нема што да им се замерува точно, но сега се ставени во ситуација да мораат да го победат Милан за да се '' заборави '' ова со Тевез, вака ако изгубат, лесно ќе се создаде и големо нетрпение кај навивачите, од една страна пораз на терен од најголем ривал, од друга чао-чао трка за титула, од трета, Тевез потпишал за нив, без разлика што за третово играчот одлучува.
Во случај на победа, ќе имаат 6 по ред и со ваков ветер у грб ќе ги наредат победиве и во остатоков од месецов гарант па мање битно ако не дошол Тевез, али ова '' во случај да победат '' ко гости со Милан е сјебан предизвик во секој случај, апла сјебан.

До наредно лето има повеќе од пола сезона за играње, тогаш за тогаш, сега за сега, не се слаби и вака али убаво ќе легнеше Тевез, нема играч ко него на пазаров, оној Лукас од Бразил одличен играч е али он е нешто налик на Лавеци, Тевез од друга страна игра Се напред, ко Ето.
Исто и не верувам во муабетите дека Милан ќе го даде Пато зимоска, глупости на медиумиве се ова, Тевез не може да игра во ЛШ, нема сигурно Ибра да го остават со Робињо таму.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-M
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Чим Морати вика дека Тевез иде во Милан, се може да се случи :)
Абе и јас така најпрво си помислив, али сепак... ова не важи веќе 2 години...
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 14:58 ---
Патем прочитав дека на Милан понудата е за 1 милион поголема од таа на Интер...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ќе го земат Тевез 100% . Еве сеа глеам го продаваат Пато у ПСЖ за 35 милиони евра . Ова може да биде официјализирано уште утре . Така да ете им пари за Тевез

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Барем нема да се замараме околу сагата наречена Гоблинот дел од Интер ?!
Си стојам на тоа Тевез да не се земе,а да се земе Лукас,а на лето да се тргне по Лавеци ма колку и да кошта.
Морати и Де Лаурентис се добри пријатели,ќе се договорат лесно,ете им го Пандев од старт таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom