Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
оф топик......

[video] [/video]

има мн од ТВ НОВА Кумановците, али ова ми е.... /\

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Споредбата на Пандев и Пацини се како небо и земја!
Мешате баби и жаби. Како може да ги споредувате овие двајца кога и двајцата имаат различна позиција, различна задача на теренот и плус на сето ова различни по конституција!

Заслугата на Пацини се заснова на тоа кој колку ке му намести.
Заслугата на Пандев се заснова на тоа колку ТОЈ ке намести и колку ТОЈ ке претрча и ке покрива таму каде што треба!

Значи како и Рикверс и Прва брзина и двете се за возење ама не е исто.

Значи сите голови на Пацини се 50% во заслуга на него.....но и ГОЛЕМИ 50% во заслуга на некој друг кој треба да го погоди со топката.

И ја би рекол прави навивачи Интераши сте........ и тие Ето додека ја примаа топката пагаат во делириум, ама па Пандев кога дава некој важен гол, кога влага во Шанса (промашувањата во Киево беа големи промашувања но исто така треба да се сметаат и како голем плус за да влезеш во таква шанса исто како што му се смета на Пацини)

Немојте да споредувата Пацини - Пандев, затоа што ви нема врска споредбата.

И да ако сака некој да извади статистика................

Колку удари во гол имаат играчите Снајдер, Ето, Пацини и Пандев............ таму ке најдете битен детал за тоа кој колку голови треба да даде!

Благодарам на сослушувањето :tv:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Сума сумарум фантастичен викенд за ИНТЕР.Пласман во 1/4 финалето и намалување на разликата на -2 во однос на Билан.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Играч што нема да играр против нас заради жолти ?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ќе биде. Истото важи и за Ранокиа.

Едино Лусио нема да игра поради жолти картони. Само не дај боже да се повреди некој на репрезентативните настапи...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ќе биде. Истото важи и за Ранокиа.

Едино Лусио нема да игра поради жолти картони. Само не дај боже да се повреди некој на репрезентативните настапи...
Прогнозирам на Снајдер...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
А од кај вас инфо за тие што нема да играат освен Ибра? :)
Кај нив само Ибра е суспендиран. Повредени им се Пирло, Инзаги и Амброзини. Повредени се и Јанкуловски и Пато но најверојатно ке се вратат за дербито.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Кај нив само Ибра е суспендиран. Повредени им се Пирло, Инзаги и Амброзини. Повредени се и Јанкуловски и Пато но најверојатно ке се вратат за дербито.
Во ред фала на информација :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Многу страсно ги правите споредбите :), во стил на или си team Пандев или си team Пацини. Последно време нешто мерак ми прави Санчез, и чудно ми е, дека никогаш или многу ретко да засакам играч кој на прв поглед не ми оставил впечаток.

Сме имале и доста младинци низ екипивие по Италија и некои други земји, поточно Холандија - Витесе, Luca Caldirola, нека му се даде следната сезона иста шанса која и Кутињо ја добива, доста ке му е.

И немате идеа колку ме нервираат овие пријателски/квалификаии... многу...

Kajgana Shop

На врв Bottom