Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Тест... Аватар, потпис, тајтл... Тест... ЈуБентус умрени, педери.... Тест...

Честито победа, полесно очекував да поминиме од ова, но и вака е добро.

ps. Пандев влезе, YEEEEEE!!! :pos:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Лошо, многу лошо...

Пацини useless, не искача да одигра дупли пас, а нашиве „креатори“ на играта топката да можат ќе ја враќаат до Милано, како од Трајчев од Вардар кога ќе ја фатеше топката цела јужна викаше немој назад :( :( :(

Нагатомо повеќе центаршутеви направи по десна, отколку по лева страна.

Киву одигра добар натпревар, особено кога се испружи на земја при првата шанса на Сампдорија, цел гол го покри.

Карја беше добар првото полувреме, второто тотално го снема, само не знам што чека Лео толку да направи измена кога воопшто не иде, ај да имавме шанса-две, али кога ич не ти иде да седиш до 60та без замена може да те чини многу...

Ај, битни се бодовите, но од следната сезона мора да се купи играчиште, не играч.
не очекувај од него нешто такво, тој е гол играч (би рекол чекач) и сосема различен профил од Милито, Ето па и Пандев.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Чекам коментари за Пандев,онака релаксирачки!
Добар беше бе. Може и порано да влегува ама некој нема муда.

--- надополнето ---

Тест... Аватар, потпис, тајтл... Тест... ЈуБентус умрени, педери.... Тест...

Честито победа, полесно очекував да поминиме од ова, но и вака е добро.

ps. Пандев влезе, YEEEEEE!!! :pos:
Се чудам шо му е на мрднатиов и после ми текна на кладбата

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
реално гледано капитенот во последно време губи топки безвеза и се обидува да направи некој продор како на времето што правел(кад сам био млад) и мисли повторно ќе му успева..секоја чест за неговата борбеност но со тие негови обиди упропастува добар дел на добро изработени акции претходно..Играта денес ни беше турлитава..една асолна шанса не направивме пред да го постигни Снајдер феноменалниот гол..кој знае дали ќе дадевме гол ако не беше таа ситуација...

Не знам што очекувате од Пацини кога и самите знаете дека тој е човек на кого треба да му се намести топка ,односно другите работат за него...а кај нас денес креаторите ни беа скоро ''совршени''...реално гледано повторно лошо игравме ама ете мала индивидуалност на класа играч не спаси во овој дуел и одиме во Милано со три бода вџеп.....

П.С. Зошто не играше Мота????

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Јас мислам дека Ранокија ке биде новиот Хавиер Занети... дечкото е феноменален. За Весли нема сто да се збори само да се гледа :) ,,, ИоСоно цар си мајке ми :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ми недостигаа вакви Мурињо победи.

П.С. Резултатите остануваат, играта може да се смени. Изгледа сте го заборавиле ова.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Се чудам шо му е на мрднатиов и после ми текна на кладбата
Кладен сум сега на форумов дека Интер ќе ги помине Баерн. Не ми е за друго, ќе треба да им спамирам во фан клубот на Баерн, ако испадниме. :pos:

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Браво за Жулионе,Снајдер,Киву,Ранокија и Лусио другите беа онакас :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
не очекувај од него нешто такво, тој е гол играч (би рекол чекач) и сосема различен профил од Милито, Ето па и Пандев.
Не би се сложил за тоа дека е сосема различен профил од Милито, и двајцата се класични центарфори, работа им е да отвараат, проигруваат, влегуваат во шанси. Он овој натпревар ништо од тоа не направи. Ништо.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Се согласувам Бенеамата.Пацини вечерва беше изгубен!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Мислам дека Пацини не беше доволно сконцентриран али неможам да му замерам ипак Сампдорија му е во срце ,, очекував повеке од него но кога ке видам од другата страна кога емоции се во прашање тешко е да се фокусираш 100% ,, како и да е не се даваме до крај.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Зарем толку ли не свативте дека човекот нејке да им даде гол на Сампдорија :pos:... мала шала искрено слабо изигра,незаинтересирано делуваше некако али ајде мора некад и он да има лоша утакмица,имам доверба во Пацо ке видите дека ке постигнува доста голови во иднина човекот.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Snajder osven golot (za gol se igra znam, ama sepak...) nishto ne pokazha, od Snajder mnogu podobar e Hargja ovie natprevari, poveke se dvizi na taa pozicija kade shto treba da e Snajder, i ne znam dali ste primetile koga nekoj drug ke zagubi topka bez razlika dali e shansa ili promashen pas, pazete go kako se filma Snajder, odma neshto ke vika, demek... :) Koga ke razmislam poveke bi sakal 30 milioni evra nego vakov Snajder :) a toj od lani ni za 200 ne bi go prodaval.

Deki beshe man of the match, posle nego Frogly, pa Kivu, i posle Nagatomo. Sredinava ni e haos, onaka smeshen haos, zatoa i se vraka Eto celo vreme nazad da zeme topki i da povlece napad. Kojznae kako mu e, od tim kade shto vo sredina igraat Xavi i Iniesta, vo tim kade sto kreator izigrava Zaneti so Hargja, pa i Kambi koga igra :icon_lol:

Edno e sigurno, Leo nema feeling za izmeni, koga go pikna Pandev, i koga gledam Pandev mu kazhuva na nekoj igrach "tre, tre" i pokazuva so tri prsta (sigurno pokazhuvajki so kolku napagjachi ke igraat), si vikam dobro be, imash mnogu shansi i nemash realizacija pa zatoa ovie izmeni? :)

MNogu me nervira shto go ignorira Kut(r)injo, ova ne e dobro, ova kazhuva samo edna rabota, letovo detevo ke go pushtat vo nekoj shkrt klub i ke chekat tamu da porasne megju naj netalentirani vtoroligashki semi-pro igrachi, a ke se troshat ogromni pari na Ganso, a nam ne ni treba Ganso, ni majka mu na Ganso, nam ni treba Hamsik, da da, sose majka mu. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom