¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Ne veruvam deka vo srce mu e, sepak 2 godini e tamu ne e 5, ili 10 pa da rechesh aj okej, so polovina od igrachite samo 1 godina igrale zaedno, ova e film koj go pochna Larson, so opravduvanje protiv Celtic koga igrashe za Barsa, pa sega site neshto mi glumaat sentimentalni.Мислам дека Пацини не беше доволно сконцентриран али неможам да му замерам ипак Сампдорија му е во срце ,, очекував повеке од него но кога ке видам од другата страна кога емоции се во прашање тешко е да се фокусираш 100% ,, како и да е не се даваме до крај.
Alal da mu e na Adebajor, ZVER! iako ne mozam da zamislam kolku go hejtaat topdziite za toa, ama toa e igrach, ne ni trebat glumci, vo srce, vo kurot...
Isto vaka me nervirashe Murinjo prva sezona za nas, koga celo vreme si vikashe Chelsea e moj tim, igrachite moi momci, nekako mi ideshe kako da me vari , i sega siguren sum isto im e na navivachite na Real, koga Mur ke gi spomne Inter... Toa shto ti e vo srce, ostanuva vo srce, ne se kazuva ljubov so neproslavuvanje na gol, ljubov e ljubovta na Zaneti za Inter, more koga ke razmislam podobro toa e opsesija ne mozeme od teren da go izvadime