Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Упичку материн едвај тепавме.........добро ни дојде оваа втора врзана победа со ред на гостински терен знаејќи колку сме лоши надвор од Меаца...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.969
Поени од реакции
16.340
Фала :)

Карја, Томче ...незнам зошто се во тимот на еден актуелен шампион :S ...
Ето себичњак :)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Абе не ме барајте,во Хаваи сум повторно.
Многу е топло...........................................!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па се знае кој член ја отвара новата тема а и новата победа,ајде нека ни е честито победата,задоволен сум од играта што ја прикажаа одбраната добро функционираше Ранокија како и секад ступ не мрда тој Макароне,и сеа виде Лео конечно дека оваа формација добро функционира 4-2-3-1 и Пандев наместо Карја,видовме каква свежина внесе Гочето.

П.С После Жуњињо Снајдер е 2 по изведувања на слободни,ВЕСЛИИИИИИИИИ !!!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Честито победа дечки!!!Разочаран сум од Пацо,ништо не покажа.Инаку последниве утакмици незнам дали приметувате ама Капитенот се послабо игра.Жал ми е што ке го пишам ова ,ама мислам дека полека треба да останува на клупа...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
Лошо, многу лошо...

Пацини useless, не искача да одигра дупли пас, а нашиве „креатори“ на играта топката да можат ќе ја враќаат до Милано, како од Трајчев од Вардар кога ќе ја фатеше топката цела јужна викаше немој назад :( :( :(

Нагатомо повеќе центаршутеви направи по десна, отколку по лева страна.

Киву одигра добар натпревар, особено кога се испружи на земја при првата шанса на Сампдорија, цел гол го покри.

Карја беше добар првото полувреме, второто тотално го снема, само не знам што чека Лео толку да направи измена кога воопшто не иде, ај да имавме шанса-две, али кога ич не ти иде да седиш до 60та без замена може да те чини многу...

Ај, битни се бодовите, но од следната сезона мора да се купи играчиште, не играч.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Васко да не сакаш една лимонада да ти направиме,онака од комора извадена да се освежиш! :pos2:

M

mercenary

Гостин
Од кога Снајдер не направил асистенција.. асална асистенција.. као пасевите до Милито од минатата година...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Честита победа ИНТЕРАШИ!!!!! Бравос.. Пс топло е во Милано за по шорцој?:pos2:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Може зошто да не,ама и една жолта ладна добро ќе заврши работа!

Kajgana Shop

На врв Bottom