Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Уффф , се испотив читајки Биланези...
Толку се напорни , досадни / СТАРИ , изнемоштени , понижени и умеат само да те убедат дека се уплашени , можеби преплашени / бидејќи сеуште немаат изиграно еден натпревар со новите трансфери и се прашуваат дали се ке се вклопи!
Мислам дека нема потреба од нарушување на дневниот ред и мир!

БТВ / Без разлика кое засилување го добивте , 8 играчи се доволно за да ве паднат на земја!
Лека Ноќ!
Dobar komentar,ama kje pokaze vremeto!Ne im zameruvajte sega se razbudija od zimskiot son koj traese ni povekje ni pomalku tuku 5 godini!Ama sega izgleda kje treba da ja naucat i detskata pesna NANI NANI BEBENCEitn!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

еве еден поздрав до Биланезите кои очигледно неможат да го отргнат комплексот Интер кој му го набивме во овие 5 години......
Сонувајте ББмерда

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Не се расправајте, вака е многу поубаво. Лани изговори секакви слушавме, дека екипата не се засилила, Берлускони не давал пари, Леонардо не бил на нивоу итн итн... додуша не беа изговори повеќето беше вистина. Сега е уствари супер што мислат дека се подобри од нас. Нема мрдање, сега ние не се засиливме, си замина Балотели, поважно од тоа, си замина Мурињо... за што ќе бамбурат сега кога ќе играме покер? :pos: Знам де, судијата ќе го напињаме за тоа како Интер добивал црвени а се судело на штета на Милан :pos:

Ќе биде супер сезонава, осеќам...

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Само ова има освоено во кариерата Неста, споредите со тоа што има освоено Лусио и све е јасно.

Човекот до лани играл у јебена просечна Немачка лига !
Една добра сезона и га ставате у рамниште со еден од најдобрите централни дефанзивци на СИТЕ ВРЕМИЊА !
Мислим , муабетиве ваши се навреда за секој навивач на Милан !
Здрав Неста и моментално е две класи подобар од Лусио. За до пред 2-3 години не сакам муабет да правам !
Не ме сваќајте погрешно, Лусио е звер, и моментално е во подобра форма од Неста и е у топ 5 најдобри дефанзивци, но пак ќе кажам, срамота е да се споредува со Неста, барем овие постарите од вас се надевам дека ќе ме сватат !
Ако веќе ги прашуваш постарите членови на форумов еве едно видео и види колку ти е „добар твојот светски играч„ Неста..Погледај колку го испонижи Виченцо Монтела, гледј и после размисли 4 пати во дирекни дуели му начука голови.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Ако веќе ги прашуваш постарите членови на форумов еве едно видео и види колку ти е „добар твојот светски играч„ Неста..Погледај колку го испонижи Виченцо Монтела, гледј и после размисли 4 пати во дирекни дуели му начука голови.
па затоа и си отиде од Лацио, да не се брука...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Кај си Думан те снема.Абе на навивачиве на Билан тема на денот им беше компарација помеѓу Неста и ЛУСИО!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
За на сајт.... и форца МИЛАН! ВИНЧИ ПЕР КАЦО!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Кај си Думан те снема.Абе на навивачиве на Билан тема на денот им беше компарација помеѓу Неста и ЛУСИО!
Еве видео во кое може да се види како Монтела го направи мајмун на Неста...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
abe kire do pred nekoja godina inter nemase fanovi kade bevte pred 2006 godina kazi mi ti mene?????????
Е Думан, Думан, пораснаа децава :pos:

juventus i milan se gordosta na sekoj italijanec,zarem vie ste italijanski tim posto gledam deka nemate nieden italijanec.vie treba da igrate vo argentinskata liga
Ние сме македонци а може да ти дадеме линкови од италијански форуми па таму да се разјасниш со дечките :pos:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Е Думан, Думан, пораснаа децава :pos:

Ние сме македонци а може да ти дадеме линкови од италијански форуми па таму да се разјасниш со дечките :pos:
Види дечкото е во право за тоа со италијанските играчи во Интер.Па Интер нели е италијанска екипа.Ќе видиме ако го воведе Платини правилото за 6+5 кај ќе ви биде крајот вас,а и на Арсенал

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Види дечкото е во право за тоа со италијанските играчи во Интер.Па Интер нели е италијанска екипа.Ќе видиме ако го воведе Платини правилото за 6+5 кај ќе ви биде крајот вас,а и на Арсенал
Досаден стана. Ајт, пикни се во пештерата од која што излезе.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Abe trebase da gi ostaeme Baer Minhen da ne tepa, i da ostanea samo tri italianski za liga na sampioni, e tek togas ke videa kolku ne sme italianci.

Prasanje do poupatenite, kolku ima vistina vo toa deka Veloso navodno "nie" sme go kupile? I deka ako se dokaze godinava, slednata sezona ke ni se prikluci?

--- надополнето ---

Досаден стана. Ајт, пикни се во пештерата од која што излезе.

Ne e izlezen, Wi-fi koristi :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ја воопшто не се чудам што сите ни влегуваат кај нас и зборат против Интер,па треба да ги разбереме ние освоивме ЛШ а они патат од комплекси што сите нивни тимови ги избушивме !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom