Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.916
Поени од реакции
23.338
кој секс ќе биде да им се повреди робињо, е дури тогаш колку само ќе им се смеам :)

Не посакувај на друг лошо, да не ти се врати од глава !
Не заборавај дека го имаш Снајдер во екипата и неговата историја со повредите , да не се смеем ја ! :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
кој секс ќе биде да им се повреди робињо, е дури тогаш колку само ќе им се смеам :)
Јок, ја сакам да им играат сите, да извадат ултра-офанзивен состав и жестоко да не нападнат. Марсо, Тхе Греат и ТонИнтер на полувреме ќе ја средат графиката :pos:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ja па нејќам да се повреди робињо ... сакам сите четворица да бидат здрави цела сезона . јака му душа на алегри со како ќе усклади толку егоманијакални карактери да играат заедно , а да игра со 4 тоа ќе биде рамно на самоубиство

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Nekoj da ne znae podetalno za povredata na Santon, kolku e seriozna, znam deka sega e oporaven, ama isto taka oporaven bese i lani ama posle come-back natprevarot pak se povredi. Dali e nesto career-threatening ili?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Многу ми е страв од Милан оваа сезона,, се мислам дали да идам на бајачка да пребродам стравови? Иосоно знам ке дојде, и Андреј можда.

M

mercenary

Гостин
Добро е,не не омаловажи многу.Барем рече дека ќе се бориме за 3/4 место со Рома и Лацио а не за 7/8 место со Каљари и Јувентус.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Паднаа неколку борци од форумов, така да, доколку видам уште една провокација или навреда во темава, ќе паѓаат уште.

Продолжете си со нормална дискусија. :smir:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Повредите на фудбалерите се дел од фудбалот.Резервните играчи се тука за да помогнат во ваквите случаеви.Затоа навистина не сакам ама баш на ниеден играч од било кој тим од Серија А,па нека бидат тоа и Милан и Јувентус да им се повреди некој играч и да со нетрпени го чекам дербито ИНТЕР-МИЛАН,па да видиме колку се подобриле Билан!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фала богу Гарфилд реагирафте на време..неможев да ги смислам oвие од фан клуб Милан..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И што одлучивте кој е најдобар дефанзивец...Лусио,Неста,Јепес,Ривас,Бурдисо,Бумсонг,Седловски ???:tapp:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
Интересно како Занети ги пропушти двете светски, беше игнориран од последните двајца менаџери на аргентина, и пак има најмногу настапи за Аргентина.
Им следи пријателска со Шпанија, ептен тешка утакмица за нив, ама се надевам дека Капитенот и Камбиасо ќе покажат дека Марадона згреши!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom