Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
По јак е Ривас од Јепес 100 пати !!!
Уааааа !!!
Уааааа !!!
Нема шанси..Чапо ќе ти објасни како Јепес бил успешен во минатото кога освојувал титули со Киево во верона куп и како бил прогласен од врвни стручњаци за најдобар од најлошите дефанзивци во Сериа Б..нормално сега игра во тим каде играат најдобрите поединци Неста и Ибрахимович..надополнети со најдобриот фудбалер во светот Роналдињо..па затоа го прави подобар....По јак е Ривас од Јепес 100 пати !!!
Уааааа !!!
Битно Марли ни постира што се десило децении наназад. Се осеќам ко да сум на час по историја x)Не сфаќате дека некој не го разбира поимот моментално? Ни знаат за што почнала дискусијата а одма скокаат.
Штета ..го обожавав овој играч..баш сакав да се покаже подобро од Јепес ама етеСепак пак нема да сметаме на Суазо.Ни на Ривас нормално.Не се повикани за ЛШ.
Сериозен си?Сепак пак нема да сметаме на Суазо.Ни на Ривас нормално.Не се повикани за ЛШ.
Требаше да го вратиме Суазо во тим.Ќе беше замена за Милито,ќе беше нашиот Скули.
Сироти Шинтераши,вака а ве глеам цел живот....Штета ..го обожавав овој играч..баш сакав да се покаже подобро од Јепес ама ете
Ах бе гревови манастриски сте вие миланезите...ако не сте во форумот нема кој да не насмее...а за гледање ќе си гледаш како ги редиме трофеите во нашите трибини и кај вас ќе фаќаат прашина сарите.....Сироти Шинтераши,вака а ве глеам цел живот....
И ја тоа им викам,, сирот народ.Сироти Шинтераши,вака а ве глеам цел живот....
Да..сериозен сум.Што е боље,Суазо напаѓач или Станкович напаѓач? Како може да немаме НИ ЕДЕН резерва напаѓач?Сериозен си?
Суазо замена за Милито?
Би му подарил едно јаже подебело да се реши пред да почни да ги нервира останатите и да тапка в место пред да шутни , ебати стоногалката!
Ако се повреди Милито или Ето недај боже замена има,ама не во Суазо ниту пак Деки како напаѓач.Замената е во Пандев како втор напаѓач или пак Биабиани.Абе дечки што се случува со Мота?Уште ли е повреден!Да..сериозен сум.Што е боље,Суазо напаѓач или Станкович напаѓач? Како може да немаме НИ ЕДЕН резерва напаѓач?
Добро утро Билан.Колку долго спиеше во шумските предели на Русија!Мислам 5 години?Се разбуди конечно.Не се секирај пак ќе ти ја пееме нани нани бебенце,надвор пее петленце.....!Сироти Шинтераши,вака а ве глеам цел живот....
Пријателе јас знам дека ни фали уште еден напаѓач со заминувањето на Балотели.Ама трансфер маркетот заврши,и наше големо засилување е тоа што Маикон остана со нас.Барем така тврди Бранка!^ Добро е,сега сум многу посмирен.Сме го имале Биабиани како резерва.
За 3 позиции на теренот,имаме 3 играчи и 2ца недокажани младиници.Немојте да зборите дека не ни фали уште еден,БИЛО КАКОВ напаѓач.Дури и Суазо или Скули.