Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Ви реков ја знае нешто...
Еј Васица Чак Норис е без ангаржман,не знам што чекат перикатаФорца ИНТЕР!Каков (магичен)тренер имаме,можат останатите клубови да ни завидуваат.Среќа во несреќа е тоа што Билан ни бега само 6 бодови во моментов.Ај можеби наредниве утакмици професорот по угостителство и гастрономија г-динот Рафа Крофната ќе не изненади со некоја друга само за него својствена формација.Со Ето и Снајдер како централни дефанзивци,Пандев голман а Кастелаци како напаѓач.
Се си бидува со кифлава.
Мое мислење е тоа дека ако го смениме професорот нема да го решиме проблемот,затоа што не гледам некоја слободна алтернатива,која би ги задоволила нашите вкусови и би седнала на жешкото столче.Некои го спомнаа Спалети-просечен тренер кој не е за нас.Рајкард-штом не го сакаат во Галатасарај не одиме подалеку.
Единствено Хидинк кој не верувам да ја напушти Турција и да се пресели кај нас.
Ова е само мое мислење,не мора веднаш да ме напаѓате,иако знам дека Син веднаш ќе даде коментар и ќе ме поправи!
Морам и јас да ви се убацам за потписов:pos2::pos2::pos2: За греота се овие Губент(П)усис превод изгубени пички:pos2:Абе за твитерот претпоставував. Али ипак мислам дека има фб профил.
п.с. добар потпис. Јувенташ да кажува на друг фан дека ги потплаќаат судиите
да знаев дека вакво опрошајно писмо ке напишиш ке му речев на ибра да го промашеше пеналот,сепак доста реално...Јас вината ја гледам во газдата Масимо Морати со неговата десна рака Марко Бранка, овие две особи го избра Рафаел Бенитез за новиот проект Интер без ЖОЗЕ МУРИЊО
ДОЛГИ ГОДИНИ ГИ СЛЕДАМ ГЛУПОСТИТЕ НА МАСИМО МОРАТИ, А НАЈГОЛЕМИ СЕ: МАРКО ТАРДЕЛИ, АЛБЕРТО ЅАКЕРОНИ И РАФАЕЛ БЕНИТЕЗ...
НЕМОЖАМ ПОСЛЕ СЕКОЈ НАТПРЕВАР ДА ЧИТАМ ИЗЈАВИ ОД ТИПОТ: НЕМАВМЕ СВЕЖИНА, НЕМАВМЕ КАРАКТЕР, ГОЛОТ РАНО ГО ПРИМАВМЕ, НЕМАВМЕ СРЕЌА, ИМАВМЕ КАРАКТЕР АМА ИБРО НИ ГО ШИБНА, АМА СО ИГРАЧ ПОВЕЌЕ НЕСМЕ НАВИКНАТИ ДА ИГРАМЕ.....Е ЗА ОВАА ГЛУПОСТ ШТО ЈА ТРПИМЕ ВИНОВНИКОТ Е МАКСИУМ МОРАТИ, ЧОВЕК КОЈ МНОГУ ГО САКА ИНТЕР, НО ЧОВЕК ШТО НЕМА БЛАГЕ ВЕЗЕ ОД ИЗБОР НА ТРЕНЕР...ФАЛА НА ЖОЗЕ МУРИЊО ШТО ОД ДРВА НАПРАВИ ЕВРОПСКИ ШАМПИОНИ, А СО ТОА СЕ ИСПОЛНА МОЈОТ СОН ДА ГО ВИДАМ ИНТЕР НА ВРВОТ НА ЕВРОПА А ТОА СЕ СЛУЧИ ПОСЛЕ МОЕ СЛЕДЕЊЕ НА ИНТЕР ОД 21 ГОДИНА...АКО СЕ НАВРАТАМ НАНАЗАД МОЈ ОМИЛЕН КЛУБ ОД 1987 ГОДИНА (КОГА ИМАВ 10 ГОДИНИ) ДО 1992 ГОДИНА БЕШЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, ЧЕКАВ САМО 4 ГОДИНА ДОДЕКА СЕ ИСКАЧИ НА ВРВОТ НА ЕВРОПСКИОТ ФУДБАЛ... ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈА СМЕНАВ СО ИНТЕР А СО ИНТЕР ПОМИНАВ ЦЕЛИ 20 ГОДИНИ , ЕДИНСТВЕНИ СВЕТЛИ ТОЧКИ ВО ОВОЈ КЛУБ БЕА: РОНАЛДО, ИБРАХИМОВИЌ, МАТЕУС, МАИКОН, ХАВИЕР ЗАНЕТИ, ШНАЈДЕР И ЖОЗЕ МУРИЊО.
ЕВЕ ОВДЕ СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ИНТЕР И ОД СЕГА НАВАМУ НЕМА ДА ИМАМ НИТУ ЕДЕН ФАВОРИТ ВО ФУДБАЛСКАТА ИГРА......НО ЕДИНСТВЕН КЛУБ ЗА КОЈ ДОСЕГА НИКОГАШ НЕ СУМ САКАЛ ДА ПОБЕДЕТ И НИКОГАШ НЕМА ДА ГО САКАМ Е ЈУВЕНТУС
ЗБОГУМ ИНТЕР