Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Враќањето на Жозе е изводливо, али не сакам да се врати, не во овој момент зашто ако би рекол дека сакам да го видам пак тука, под дифолт значи дека индиректно сум кажал сакам Интер да има лоши периоди а со тоа и да мора да менува тренер, во случајов, Рафа да биде отпуштен.
Жозе ке дојде во Интер, или било кој друг тренер ако Рафа ја поебе, односно, цел тим ја поебе, а тоа не верувам дека и вие, фановите, го сакате ...

А сеа ако сакате ко со Манчини пак, тешко, Рафа ако освојува титули нема да биде тргнат од екипата, једина варијанта он да замине од оваа функција а освојува трофеи е да сака да биде селектор на Шпанија, па Жозе да седне пак тука, но и веројатноста да се поклопат овие две работи ( едниов селектор на Шпанија, другиов без клуб или пред заминување од клуб ) е такоџе мала.

--- надополнето ---

Им следи пријателска со Шпанија, ептен тешка утакмица за нив, ама се надевам дека Капитенот и Камбиасо ќе покажат дека Марадона згреши!
Марадона грешка никогаш не направил, тој што го ставил на таа позиција направил, и да беа Камби и Занети тука пак џабе, они немаа тренер на клупа, они го имаа Марадона.
Ја и кажав уште за време на СП, штета за таа генерација фудбалери, не заслужија таков човек да ги води, човек кој беше и најголемата нивна кочница за евентуален успех. Они можеа да се носат со било кој тим на СП, не можеа да се носат со Марадона и тоа е тоа.

M

mercenary

Гостин
Забоарив која беше дундата што глумеше кога игравме против Сампдорија? Поци или Поли? Ако беше Поли,го нејќам тоа пиче во Интер..како ме изнервира тоаш,да беше пред мене,ќе го закопав.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Забоарив која беше дундата што глумеше кога игравме против Сампдорија? Поци или Поли? Ако беше Поли,го нејќам тоа пиче во Интер..како ме изнервира тоаш,да беше пред мене,ќе го закопав.
Поци беше,иначе Мурињо после Реал М иде во Манчестер Ј(коа ке се пензионира Фергусон) па дури потоа може да дојде кај нас!!!А не се исклучува можноста да ја води за некоја година и Португалија али ке видиме времето ке покаже!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Поци беше,иначе Мурињо после Реал М иде во Манчестер Ј(коа ке се пензионира Фергусон) па дури потоа може да дојде кај нас!!!А не се исклучува можноста да ја води за некоја година и Португалија али ке видиме времето ке покаже!
Радуј се дека ќе дојди :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Португалија ќе ја води последна, барем така има изјавено.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Нема што да се радувам,оваа сезона сум се израдувал за сите овие години заедно од кога почнав да навивам за Интер!!
Aма гледам дека си оптимист дека некад ќе дојди повторно Мур во Интер...далеку од тоа дека не си израдуван до сеа од страна на Интер, а посебно последната година.
..само треба работите да се гледаат реално. ;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Португалија ќе ја води последна, барем така има изјавено.
Португалија ке ја води за 20 години, баш така кажа, а не во блиска иднина ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Aма гледам дека си оптимист дека некад ќе дојди повторно Мур во Интер...далеку од тоа дека не си израдуван до сеа од страна на Интер, а посебно последната година.
..само треба работите да се гледаат реално. ;)
Па реално ги гледам де,он изјави можно е некад да се врати во Интер а јас ништо не реков туку само дека ке оди прво во Ман.Ј па потоа може да дојде кај нас а дали ке дојде нз!!!И Снајдер изјави дека Мурињо има голема желба да го го води Ман Ј,негова работа си е тоа кај сака нека оди!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
И што одлучивте кој е најдобар дефанзивец...Лусио,Неста,Јепес,Ривас,Бурдисо,Бумсонг,Седловски ???:tapp:
Ако прашаш фан на Билан ќе каже дека НЕСТА и ЈЕПЕС се најдобри.За мене се моментално ЛУСИО и САМУЕЛ нормално!Најдобро нека одговорат некои неутрални навивачи кои не навиваат ниту за Билан ниту за нас!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ако прашаш фан на Билан ќе каже дека НЕСТА и ЈЕПЕС се најдобри.За мене се моментално ЛУСИО и САМУЕЛ нормално!Најдобро нека одговорат некои неутрални навивачи кои не навиваат ниту за Билан ниту за нас!
Според мене моментално најдобри централни дефанзивци се: Gerard Pique ( Bar ), Sergio Ramos ( R. Madrid ), Nemanja Vidic ( M.U ), Thiago Silva ( Milan ), Walter Samuel ( Int ).

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Јас би се согласил, една сезона без освоен трофеј во Италија, испаѓање во 1/8 финале во ЛШ, само копиљот да се врати. Е до толку сакам пак да го видам на клупата !!!
Од кога пратам фудбал Интер немал подобар тренер, нити ќе има некогаш, еден и единствен:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Според мене моментално најдобри централни дефанзивци се: Gerard Pique ( Bar ), Sergio Ramos ( R. Madrid ), Nemanja Vidic ( M.U ), Thiago Silva ( Milan ), Walter Samuel ( Int ).
Џорџо Киелини?како си го заборавил меѓу најдобрите е сигурно.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
Џорџо Киелини?како си го заборавил меѓу најдобрите е сигурно.
човекот вика за мене. за него може и седловски да е најдобар. прекинете веќе еднаш да се пикате по туѓи фан клубови и да цитирате мислења.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom